ANNONS: Innehåll i samarbete med Next in Football
Jesper Hussfelt och semifinalisten Josip Ladan.
Jesper Hussfelt och semifinalisten Josip Ladan.

Se Jesper Hussfelts tabbe under inspelningen av Next in Football

De två första finalavsnitten av reportertävlingen Next in Football är ute. I juryn ser vi Patrik Ekwall, Jesper Hussfelt och Elena Lövholm. Se Hussfelts miss.


Next in Football

Avsnitt 1: 25 maj, kl: 20.00
Avsnitt 2: 1 juni, kl: 20.00
Avsnitt 3: 3 juni, kl: 20.00
Avsnitt 4: 10 juni, kl: 20.00

Hussfelts miss

När det är dags för semifinalisten Josip Ladan att bli intervjuad i avsnitt två av Next in Football blir han överraskad. Plötsligt kommer nämligen Jesper Hussfelt in i bild. Han pratar i telefon och verkar inte alls medveten om att han kliver rakt in i inspelningen. När han däremot får syn på kameran sätter han full fart därifrån.

– Ska vi ta om det? säger en förbryllad Ladan.

Vinnaren blir EM-reporter

I Next in Football tävlar deltagarna om att få åka med Nyheter24:s sportredaktion till Frankrike som fotbollsreporter för EM i sommar. Första gallringen är avklarad och tävlingen kulminerar nu i finalfasen: En webbtv-serie med fyra finalavsnitt där deltagarna utsätts för tuffa prövningar.

I de tre första webbisoderna går en person vidare per omgång, vilket ger tre finalister i sista avsnittet där det avgörs vem som blir nästa stora stjärna inom sportjournalistiken – "Next in Football".

Drömmen – verklig eller krossad

Deltagarna har blandad erfarenhet av att stå framför kameran, men alla har de två saker gemensamt: Ett brinnande intresse för fotboll och en dröm om att få rapportera från ett stort mästerskap.

Men det finns bara en biljett till Frankrike och stundande EM. Efter ett par riktiga nagelbitare är två personer klara för final än så länge.

Här är avsnitt 1:

Här är avsnitt 2:

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är rätt personer i final i Next in Football?
Tack för din röst!
Senaste nytt

1 Jan 1970, 01:00