Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Niklas vann biljetter till CL-finalen : "Orden räcker inte till"

- 16/05/2019, 13:11
Niklas får besöka Champions League-finalen

Niklas vann Studio Allsvenskans tävling och kommer därmed att få åka ner till Madrid och se Champions League-finalen på plats.

Privat / TT

"Trodde inte i min vildaste fantasi att jag skulle vinna", berättar Niklas när han vann Refunder och Hotels.coms tävling tillsammans med Studio Allsvenskan. Nu får han åka ner till Madrid och se den helengelska finalen.

Årets Champions League-final spelas den 1 Juni i Madrid mellan Tottenham och Liverpool. Det är en match med stora förväntningar, där de två engelska lagen slåss om att titulera sig som bäst i Europa. Studio Allsvenskan kunde tillsammas med Refunder och Hotels.com som sponsrar Champions League-finalen tävla ut två biljetter, flyg och boende till finalen och nu har vinnaren utsetts. 

Niklas vann tävlingen och kommer nu att få åka ner till Madrid för att se Champions League-finalen. Tillsammans bjuder han med sig sin pappa som har följt med Niklas på otaliga matcher när han var liten. 

–  Sedan jag var liten så har min pappa, oavsett väder stått och tittat på sin medelmåttiga son spela fotboll. Därför ville jag bjuda tillbaka genom att ta med honom och se på världsklassig fotboll ihop, säger han till Studio Allsvenskan.

Hur reagerade han när du berättade?
– Han förstod inte först, men nu när det sjunkit in och han har insett att han ska ner, så är han överlycklig. Han hade nog aldrig trott att han skulle sätta sin fot i en Champions League-final, berättar Niklas. 

En kokande arena, levande stad och fotboll i världsklass är några är de förväntningar som han har inför finalen i Spanien. 

– Madrid kommer koka och på matchdagen kommer jag bara gå runt och känna in viben i staden. Sen kommer jag att sitta och njuta av fotboll i världsklass, arrangemang i världsklass och stämning i världsklass, berättar han.

Champions League-finalen avgörs den första juni i Madrid.
Den första juni avgörs det ifall det blir Tottenham eller Liverpool som får lyfta Champions League-bucklan i år. Bildkälla: TT

Niklas är dock ganska ambivalent gällande vilket lag han vill se vinna finalen. Han hoppas istället se en fartfylld match där båda lagen bjuder upp till spel.

– Det är många spelare i båda lagen som jag följt med glädje under säsongen och jag glad att de är två engelska lag i finalen. Så jag ser fram emot en final som är fartfylld med offensiv fotboll, säger Niklas till Studio Allsvenskan.

Vilka tror du det blir som vinner matchen? 
– Det blir tillslut 3-2 till Tottenham. Jag skulle tippa att det kommer att stå 2-2 och gå till förlängning. Där kommer Tottenham dra det längsta strået och Son avgör på övertid, säger Niklas och fortsätter:

– Liverpool har varit så mycket bättre hela säsongen. De har allt att förlora samtidigt som Tottenham har allt vinna. Något som bör vara i Tottenhams favör, tror Niklas.

Avsparken i finalen mellan Tottenham och Liverpool sker klockan 21:00 den 1:a juni.

Vilka vinner Champions League-finalen?