Ta fram proffset i dig med nya FIFA 14

FIFA 14 gör allt för att ta till vara på fotbollens själ – även utanför planen. Det är nämligen det mest interaktiva fotbollsspel som funnits, där dina motståndare och medspelare utgörs av miljoner passionerade fotbollsvänner.



Ösregnet har gjort gräset plaskvått. Hela arenan skrålar och matchen går in i andra tilläggsminuten. Resultattavlan visar 2-2 och på planen är det ställningskrig. Plötsligt slår din inbytte mittfältare en delikat genomskärare till din stjärnanfallare, som blir helt ren med målvakten. Nu är det upp till dig. Mer än någonsin.

Det är lätt att tro att fotbollsspelare och TV-spelare har väldigt lite gemensamt. Tills man greppar en kontroll och kastar sig in i nya FIFA 14. Spelet är så realistiskt att man verkligen måste tänka och agera som en fotbollsspelare för att lyckas. Du ställs inför samma beslut som Zlatan, Messi, Bale och grabbarna ställs inför där ute – match efter match. Och, precis som de, måste du agera. Snabbt.  

Att utveckla en spelserie som, för många, redan har allt är ingen lätt uppgift. Fokus denna gång har varit att skapa en så verklig fotbollsupplevelse som möjligt. Den nya Pure Shot-funktionen och den nya bollfysiken, gör att varje skott och passning följer de verkliga naturlagarna och därför måste tajmas och skruvas perfekt för att resultera. Visst – lite svårare är det, men också desto skönare varje gång fullträffen sitter där.

FIFA 14 gör allt för att ta till vara på fotbollens själ – även utanför planen. Det är nämligen det mest interaktiva fotbollsspel som någonsin funnits, där dina motståndare och medspelare utgörs av miljontals passionerade fotbollsvänner. Från hela världen.

Se trailern ovan – och köp ditt FIFA 14 här!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!