1 av 3
2 av 3
3 av 3

Verklig njutning med verkligare fotboll i nya FIFA 14

"Den där hade till och med min mormor satt", är en vanlig kommentar i TV-soffan när ett proffs missar en solklar målchans. Nu kan man säga att det är upp till bevis för din mormor, eftersom FIFA 14, mer än någonsin tidigare, återskapar känslan av att vara på en riktig fotbollsplan.


Spelet är fullmatatmed nya funktioner som tar hänsyn till hur boll och spelare rör sig iverkligheten. Utan att för den sakens skull någonsin kompromissa med denoöverträffade spelkänsla som alltid präglat FIFA-serien.

Här får du några avde viktigaste nyheterna:

Pure Shot
En vältajmad kanon ikrysset känns bättre än någonsin, tack vare det lyft som skottfunktionen fått.Som spelare kan du nu justera steg och vinklar för att hitta den bästaskottpositionen och välslagna bollar känns extra sköna. Dessutom kan spelareäven skjuta under stress eller när de är i obalans.

Protect the ball
Det är på mittfältetsom det mesta avgörs i fotboll. FIFA 14 ger dig helt nya möjligheter attkontrollera matchen och styra tempot. Dribbla i hög fart, skydda bollen förmotståndare och utmanövrera dem med kroppen innan du tar emot bollen - precissom på riktigt!

Teammate intelligence
"Vi spelade somett lag i dag", är kanske en sliten sportkliché, men förhoppningsvis kanäven du slänga dig med den efter en avslutad match i FIFA 14. Dina lagkamraterhar nämligen blivit smartare än tidigare. De passar bättre, markerar smartareoch har lättare att upptäcka möjligheter och försvarsluckor.

Så, oavsett om duväljer att möta mormor, ett gäng polare eller någon av de miljontals FIFA14-spelare som finns tillgängliga online, garanterar vi en genuinfotbollsupplevelse som tar fram proffset i dig.

Beställ här  och se trailern nedan. 



/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Äntligen släpps Overwatch – sommarens hetaste spel

25 Maj 2016, 15:59

Tyck till om en NY PRODUKT!

24 Maj 2016, 17:03
Om du vill tjäna några extra slantar att shoppa för och samtidigt bli en professionell "tyckare" kan du få ett nytt extrajobb.

Vilda sexfester och morfinmissbruk – så lever överklassfamiljen

10 Feb 2016, 13:06
Följ den aristokratiska familjen Bellacourts vulgära liv på Comedy Central.

Överklassfamilj misshandlar servicepersonal och anordnar sexfester

2 Feb 2016, 17:12
Följ den aristokratiska familjen Bellacourts vulgära liv på Comedy Central.

Kända gamers skänker måltider till behövande

17 Dec 2015, 09:52
Gör som andra gamers: Hjälp Tomten att samla in julklappar i årets juligaste spel och var med och skänk 100 000 måltider till utsatta och hemlösa människor.

Bieber, Common och fler – så har du aldrig sett kändisarna förut

14 Dec 2015, 17:20
Äntligen får du se världsstjärnor duellera mot varandra genom att mima till olika låtar. Det är svinkul och stundtals helt bisarrt!