Lördag 25 Sep
Stockholm

Dessie: Jag har tröttnat på att dricka

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Bloggvärldens enfant terrible öppnar upp sig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Fakta: Dessie

Namn: Desiree Gabriella Nilsson

Civilstatus: Pojkvän

Ålder: 15

Bor: På Söder i Stockholm

Desiree "Dessie" Nilsson är bara 15 år gammal men är redan en pionjär bland de så kallade barbiebloggarna. I torsdags gästade hon Bella & Tyra Show och pratade ärligt och öppet om allt från sin syn på skolan, hennes pojkväns otrohet och bloggandet.

Om man jämför med andra bloggare är du inte inblandad i några skandaler. Vad beror det på?

- Jag umgås inte så mycket med "blogg-vännerna" förutom Paulina, jag tycker inte riktigt att det är min grej. Det är så mycket falskhet inom bloggvärlden. Så fort man börjar bråka med dom så hänger de ut en, säger Dessie.

Tidigare kunde Dessie provocera sina läsare – och deras föräldrar – bara för att det var roligt och bitchigt. Men nu är det en mognare Dessie som träder fram.

– Det hände förut när jag var lite mer bitchig, men jag försöker att inte vara sån längre. En gång skrev jag ett inlägg om att fräknar var fult bara för att provocera och då fick jag en massa arga mail från föräldrar, säger Dessie.

Många upprörs över att Dessie bloggar om hårt festande, alkohol och fyllor. Men drickandet har den 15-åriga Dessie skurit ned på en hel del.

- Förr så drack jag nog ganska mycket, men jag tycker inte att det är så kul längre. Jag har tröttnat. Nu dricker jag bara ett eller två glas vin för att vara social, berättar hon.

När Nyheter24 intervjuade Dessies kompis Paow för 2 veckor sedan berättade Paow att hon att hon shoppar för upp till 15 000 kronor i månaden. Dessie själv har fått sitt kort spärrat av sin mamma.

– En gång shoppade jag för 10 000 kronor på en dag men nu har mamma spärrat mitt konto så att jag bara kan shoppa för 2 000 i veckan. Hon blev nog lite arg tror jag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

Publicerades: 25 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

Publicerades: 25 Jan 2012, 14:09

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

Publicerades: 25 Nov 2011, 13:48

Vilken är världens bästa plats?

Publicerades: 25 Okt 2011, 07:39

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

Publicerades: 25 Aug 2011, 14:00

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

Publicerades: 25 Aug 2011, 07:35