1 av 2
- Foto: Nyheter24
2 av 2
- Foto: Nyheter24

"Det är så svårt att vara vän med alla"

Dennis M talar ut om livet i Stockholm och problemen som uppstår när man umgås med Sveriges största barbiebloggerskor.


Snabba frågor med Dennis:

Fullständigt namn: Dennis Maglic

Ålder: 20

Bor: Centralt i Stockholm.

Civilstatus: Pojkvännen Jonas.

Hur ser du på den ombytliga modevärlden och alla trender som kommer och går? Är du en galen modeslav eller går du din egen väg?

Jag har min egen stil och min egen smak, jag tar på mig det som jag tycker om. Jag gillar mode, men det är inte min dröm.

Du arbetar på NK:s manliga depå, vad är dina säkra tips för killar som vill vara fräscha ut i sommar?

Jag kan rekommendera Marc Jacobs sommardoft. Sedan gillar jag verkligen Dior Homme. En färgad hudkräm kan vara bra om man inte vill se för sminkad ut. Sedan är det också bra med en concealer från till exempel Make Up Store som man kan applicera över utslag och blemmor.

En sista fråga. Vilket plagg kommer du att använda flitigast i sommar?

Shorts och hatt.

Dennis M, eller Dennis Maglic som han egentligen heter, är den 20-årige bloggaren som alla tycks ha en åsikt om. I dag gästade han Bella & Tyra show.

För ungefär ett år sedan började Dennis blogg bli riktigt stor. Men bloggandet skulle snart få dramatiska följder. Vid ett tillfälle blev Dennis attackerad på stan och tvingades ta emot förolämpningar och glåpord. Även hans dåvarande matvanor skapade stora rubriker och gjorde många läsare upprörda. Då förespråkade bloggaren ett size 0-ideal och omgav sig med pinnsmala modeller. Själv levde han på gränsen till svält.

I dag har Dennis skakat av sig sina extrema skönhetsideal och försöker leva och äta hälsosamt. Hans forna livsstil är inget han vill prata om.

– Det där är en period som jag lagt bakom mig, både jag och mina läsare. Det pratar jag helst inte om, säger 20-åringen till Nyheter24.

Under en tid låg Dennis lågt. Men när vänskapen med bloggerskorna Paow och Kissie nyligen intensifierades drog hela cirkusen igång på nytt.

Hans umgänge med barbiebloggerskan Kissie uppskattades inte av Paow och snart befann sig 20-åringen i kläm mellan sina två celebra väninnor.

– Det är så svårt att vara vän med alla, men jag försöker att vara sams med så många som möjligt och inte bråka. Paow ville inte att jag skulle umgås med Kissie, men jag håller mig lite utanför allt det där och vill inte välja sida, säger Dennis Maglic till Nyheter24.

Dennis har nu flyttat till Stockholm och ska utbilda sig till jurist i höst. För tillfället arbetar han på varuhuset NK i centrala Stockholm - och även om 20-åringen tycks vara omgiven av lyx och flärd så är blogglivet inte alltid en dans på rosor. Speciellt inte i Stockholm. För att bo här krävs skinn på näsan - något som Dennis själv upplever att han fått sedan flytten.

– Jag har verkligen vuxit som person. Man tål mycket mer i Stockholm och det måste man göra. Alla vill inte en väl och det känns som om folk här tror att man ska konkurrera med dem. Alla hugger varandra i ryggen, men det är något som man får lära sig att leva med och hålla sig borta ifrån. Men det är inte alltid så lätt.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!