1 av 3
- Foto: Maja Suslin / SCANPIX
2 av 3
- Foto: Nyheter24
3 av 3
- Foto: Nyheter24

Carolina Gynning: Jag måste bli befruktad

Under torsdagskvällen gästade Carolina Gynning Bella & Tyra Show. Och det var minst sagt en frispråkig Carolina som tog plats i studion - som även avslöjade att hon träffat en ny kille.


Carolina Gynning är 31-åringen med många bollar i luften. Hon målar, skriver böcker, deltar i massvis med teveprogram och har även lanserat sina egna parfymer.

2004 slog hon igenom som vinnaren av dokusåpan Big Brother och är en av få dokusåpadeltagare som lyckats med att tvätta bort den stämpel. Nu är hon en av de mest framgångsrika medieprofilerna i Sverige.

Och hon har svårt att tänka sig ett liv där hon inte står i rampljuset.

– Jag kan inte föreställa mig att inte vara känd. Jag har ju varit det så pass länge nu, i sju år. När det har gått så pass lång tid så kommer man inte riktigt ihåg hur det var innan, man anpassar sig så snabbt, säger Gynning till Nyheter24.

Men deltagandet i såpan höll på att ta kål på Carolina - och trasade nästan sönder hennes familj:

– Det blev bara trash av alltihopa. Jag är uppvuxen i en  trevlig familj, men med hård uppfostran, så Big Brother blev ju en katastrof för hela familjen, och även för mig, på många vis. När jag vann så ringde jag mamma och då sa hon 'byt efternamn, du har förnedrat familjen Gynning'. Men jag förstår henne, sa 31-åringen i programmet.

I dag skulle hon bara gå in i huset igen på ett enda villkor:

– Om jag fick 100 miljoner. That's fucking it. Tänk er själva! Det var fruktansvärt där inne, säger Gynning till Nyheter24.

31-åringen har även en av Sveriges största bloggar - men egentligen vill hon inte ha en blogg över huvud taget.

– Jag skulle vilja att bloggbubblan sprack. Men det tror jag inte att den kommer att göra, den kommer att expandera och bli större. Egentligen är jag emot allt det här med datorer och teknik och tycker helt enkelt inte att det är kul. Jag har hellre en liten dagbok, säger Gynning och fortsätter:

– Men man måste ha en blogg om man är känd. Man måste ha en plattform där man kan nå ut till folk och besvara medias påhopp och förklara sin egen sida av storyn. Det funkar inte annars, säger hon till Nyheter24.

"Män har svårt att acceptera en kvinna som vill jobba mycket"

Carolina har haft svårt att hitta den rätte - hennes senaste förhållande med Mattias Trotzig tog nyligen slut efter flera försök att få relationen att fungera. Själv tror hon att hennes otur med män har att göra med deras osäkerhet:

– Jag tror att män har svårt att acceptera en kvinna som vill jobba mycket och som vill göra olika saker. Som vill sätta sin karriär främst, framför förhållandet. Jag måste helt enkelt träffa en man som är stark i sig själv, säger hon till Nyheter24.

Men det har hon redan gjort - i programmets eftersnack avslöjade Gynning nämligen att hon träffat någon ny.

– Jag har träffat en ny kille. Han är helt fantastisk. Mer vill jag inte berätta just nu, sa hon i eftersnacket.

Och kanske är det med den nya flamman som Carolina slutligen slår sig till ro. Hon vill nämligen skaffa barn, helst så snart som möjligt.

–  Jag vill verkligen det. Jag måste bli befruktad! Jag har gjort allt. Ingenting känns som en utmaning längre och man vill ju ha de där kickarna. Jag tror bara att det är en unge som kan ge mig det, sa Gynning i programmet.

Nyligen tog Carolina över Elisabeth Höglunds roll i teveprogrammet Förkväll - något som skapade stora rubriker i kvällspressen. Själv klandrar hon TV4:

– Jag tycker att det var en dålig casting från TV4 från början. Jag menar: Carin Da Silva, Yvonne Ryding och Elisabeth Höglund - det känns som en väldigt märklig och konstig sammanställning. Om de vill rikta sig till yngre tittare så förstår jag inte vad hon gjorde där. Hon är en duktig journalist och bra på det hon gör men hon passar kanske inte som programledare, säger Gynning till Nyheter24.

Vill du se Carolina Gynning i Bella & Tyra Show? Klicka här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Viktmobbning som skadar en människa

23 Apr 2012, 11:24

Se Rihannas galna kurvor i minibaddräkt

18 Jan 2012, 14:09
Rihanna - hetare än någonsin. Se stjärnans privata bikinibilder.

Veckans biotopp - barnfilmerna fortsätter regera

11 Nov 2011, 13:48
Här är biofilmerna som setts mest under veckan som gått på svenska biografer.

Vilken är världens bästa plats?

28 Okt 2011, 07:39
Nu har du en unik möjlighet att tävla på dayviews.com. Vilken tycker du är din favoritplats runt om i världen? Ta ett foto på platsen och var med och tävla.

Kelly Osbourne ger sig på Kate Middleton

8 Aug 2011, 14:00
Förra veckan var Christina Aguilera det utvalda offret. Nu är det Kate Middletons tur att hånas av Kelly Osbourne.

BildExtra - Victoria Silvstedts heta sommar

5 Aug 2011, 07:35
Glittrande glamour, strandmys, gummibåtar, partyn och svalkande bad i Saint Tropez. Det är några saker som den blonda pinglan Victoria Silvstedt har roat sig med i sommar. Hon syns ständigt med sin pojkvän Maurice.