Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Shout Out Louds tipsar om svartklubbar, blaskig öl och hippiehak

- 28/12/2010, 13:57 -
1 av 2

http://www.shoutoutlouds.com/

2 av 2

På vilka barer och klubbar hänger popgruppen Shout Out Louds i LA?

Bebban Stenborg i popgruppen Shout Out Louds tipsar om musikscenen och utelivet i Los Angelses.

  • Musikscenen i LA känns mer på gång nu än den har gjort på länge - det verkar vara okej att vara hippie igen. Det är väldigt mycket stämsång och plingplång och skägg nu vilket jag tycker är trevligt. Det finns en liten snällare punkabillyscen som jag verkligen gillar och hoppas blir nästa grej. Kolla upp band som Tijuana Panthers och The Franks.

 

  • Footsies ligger i Highland Park vilket kan vara lite avskräckande - men det är en bra bar och det nya stället för hipsters.

 

  • Jag gillar även Red Lion TavernGlendale i Silver Lake. De har tysk mat och öl samt en takterrass som kan vara väldigt stimmig men det är alltid trevlig kvällar här.

 

 

  • Jag vill även tipsa om The Dresden i Los Feliz som jag älskar. Stället är i stort sett orört sedan tidigt femtiotal och två urgamla loungesångare som heter Marty och Elayne uppträder varje kväll.

 

  • Fenomenet Dive bar finns inte riktigt i Sverige och det kan jag verkligen sakna ibland. Därför rekommenderar jag The Smog Cutter i Silver Lake. Blaskig öl, vietnamesisk karaoke och servitriser som än vill slåss än kramas med en. Och en jukebox såklart.

 

  • Bardot kan vara något för den som intresserar sig för Hollywoodscenen. Stället bokar faktiskt bra band. Men gå inte hit på helgen - då är det mest trängsel med collegekillar i för stora kavajer och Paris Hilton-kopior.

 

  • The Echo i Echo Park har alltid spelningar med nya band, där händer det grejer.

 

  • Samma sak med Spaceland i Silver Lake. Min favorit är klubben Grown på ett ställe som heter Dinner House M i Echo Park - det är en svartklubb som drivs av någon slags asiatisk maffia och det ser ut som en blandning mellan något från Twin Peaks och Mad Men. Det blir väldigt rörigt där - men man har inte tråkigt en sekund.

Tijuana Panthers: