Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Jag älskar Disneyland"

- 28/12/2010, 13:58 -
1 av 3

sxc.hu

2 av 3

Faksimil från Fall hard

3 av 3

Scott Brinegar/SCANPIX

Vilka sevärdheter väljer en popstjärna att aktivera sig med i LA?

Bebban Stenborg i Shout Out Louds ger sina favorittips på vad du inte ska missa att aktivera dig med i LA:

  • Att ta på sig sköna skor och ta en ordentlig hike vid Observatoriet i Griffith Park är mitt bästa tips. Det är en fantastisk utsikt och en skön promenad - missa inte.

 

  • Jag är inget jättefan av Amerikansk arkitektur men Frank Lloyd Wright's Hollyhock House tycker jag om, det har en intressant historia bakom sig och är lite av en signatur för det gamla Hollywood.

 

  • Jag älskar Disneyland - jag bryr mig inte om köerna och att det kostar skjortan, jag älskar skiten! Särskilt på vintern faktiskt. Ett bra tips där är att inte snåla med sina "fast passes" med dem slipper man lite av köerna och det är hemskt när dagen tar slut och man har sparat dem för länge.

 

  • En rolig höst- och vinteraktivitet är att åka med någon whalewatching-båt. De går från Long Beach och hela vägen förbi Malibu så det är ett bra sätt att se kustlinjen. De senaste åren har det varit som en iskall korridor under vattnet mellan Catalina Island och Long Beach så det har varit rena trafiken för blåvalar där, helt fantastiskt. Detta är ingen aktivitet för sjösjuka, folk kräks.

Shout Out Louds, Tonight I have to leave it: