Dagens tankenöt – Elainestyle

Skärmavbild 2016-02-06 kl. 16.02.34
Elaine har en gammal väninna över och de diskuterar tiden då be båda bodde tillsammans i Barcelona.
De förfasas över alla dåliga beslut de fattade men kommer fram till att en människan hjärna faktiskt inte är fullt utvecklad förrän man är 25 år.
Elaine: Då så, då kan vi skylla alla våra misstag gjorda före 25 på våra hjärnor. 

Men vad ska man skylla alla dåliga beslut på sen då när man är ÖVER 25 år?
Tidig demens?

1 kommentar

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    I förrgår såg jag denna intervju som är inspelad i smyg av en journalist på P4, med en hästägare som utnyttjar unga tjejer som hästskötare. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=99&artikel=6283853

    Det låter precis som Tyra. Frågade henne i en kommentar på båda hennes bloggar om det är hon, men hon godkände inte de kommentarerna. Om det inte är hon kan man tänka att hon skulle ha godkänt dem och skrivit en dementi, eftersom jag antar att hon inte skulle vilja att någon tror att det är hon om det inte är det.

    När en vän till en kompis till Tyra för ett tag sedan skrev vad hon verkligen tycker om Tyra, skrev hon bla att Tyra inte skött hanteringen av lön till kompisen. Det gjorde att kompisen blev nekad sjukpenning när hon blev sjuk. Svart lön?

    Tyra skrev i januari om hur dåligt det är att vissa hästägare inte ger hästskötare betalt; ”Utnyttjar unga tjejer och låter dom slavgöra i stallet utan försäkringar eller betalt. Och hotar med att de kommer se till att de aldrig får en hästjobb igen om de snackar. Som behandlar sina hästskötare som ren jävla skit”.

    Om ni inte vet hur Tyras röst låter så jämför med detta videoklippet;
    http://blogg.ng.se/bloggbevakning/bloggare/blondinbella/dags-att-alska-lite-extra-mycket/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.