Bikini-Bella får max en bild.

Skärmavbild 2016-02-07 kl. 13.21.13
Bella – den här bilden är bättre än de flesta på mig, bara så du vet..

Bella och Odd har landat i Thailand och slåss för glatta livet mot jetlag och svettiga pannor.
Mamma och son verkar trivas som fisken i vattnet och Bella har en något romantiserad bild av hur semestern ska förevigas.

”Bad Odd ta en bild på mig i vattet. Såg framför mig ett fantastiskt ljus, årets semesterbild på mig själv. Men Odd tog tre bilder där jag inte står normalt på någon. Hur orkar alla modebloggarnas respektive ta så många bilder? Odd vägrar..”

Tyra skriver om samma ämne i ett inlägg som handlar om att hennes sambo fått gå en fotokurs för att lära sig ta bilder där Tyra är så snygg som möjligt.
Enligt henne är han nu redo att åka på sin första fotoresa med henne till London.

Tur för honom att hon blev sjuk. Jag skulle fan lämna min sambo om han ansåg att min roll på våra gemensamma resor som par skulle gå ut på att springa runt som en jävla hovdam och se till att han blev bra på bild.

Jag gillar att Bellas blogg är opretentiös på ett naturligt och avslappnat vis.
Skulle hennes blogg helt plötsligt fyllas av bilder på henne liggandes på sidan vid poolkanten med så där lagom ”Angelica Blick-motljus” och håret fönat till max med så mycket produkter i att det går emot jordens dragningskraft så skulle jag dö av skratt. Och förmodligen stackars Odd också. 😉

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Syns ingen bild… Flera inlägg som är så för mig. Fler som upplever detta?

  Läser via iPhone, safari webbläsare.

  Jag ser inte heller bilderna på bloggen. Klickar man på rutan dyker det upp en error-sida. Kan du fixa detta?:)

   Hej! Absolut! Det är så himla konstigt eftersom jag sparar ner alla bilder på samma sätt men bara vissa syns. Ska testa att köra dem via Flickr. Tack för kommentaren!!! Ni är bäst!!!

  Haha, Englas man får alltid följa med på hennes enstaka jobbresor för att fotografera henne (och förmodligen också pga att hon inte vågar resa själv).

  Nu ser jag dem! Tack ??

   Hurra!! Lite mer pill med Flickr men en blogg utan bilder är ju som fredagsmys utan tacos.

  Varför använder du flickr för att visa din bilder på bloggen? Bloggen var bättre innan du bytte utseende. Är svårt att gå tillbaka till första sidan om man är inne på ett inlägg eller kategori.

  Operetentiös är väl ändå inte hennes blogg? haha hon har ju höga krav kring typ allt förutom att se bra ut på bild, sååå näää, där får jag nog säga wtf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.