Vem gör man det här för?


Kenza la precis upp ett inlägg där hon visar upp sin nya outfit med nya IvyRevelkläder.
Hon illustrerar inlägget med inte mindre än 13(!) bilder av mer eller mindre identiska utseenden.
Ta bilden här ovan som exempel – jag trodde först att de var samma bild två gånger – inte fan vet jag varför men så är jag inte mddebloggare heller – men icke sa nicke.
Titta noooga på kappan. Den fladdar liiiite mer i vinden på den ena bilden. Det är alltså två olika bilder på exakt samma sak. Hon flyttar inte ens på foten?
Det är alltså två bilder på en kappa i vind och en kappa i lite mer vind.

Varför?
Vem lägger man upp sånna här inlägg för? För läsarnas skull eller för att helt sonika behaga sitt eget ego?
För mig hade det räckt med två bilder – en helkropp och en halvkropp (skrev och uppåt)

Jag vet att Kenza har någon typ av rekord med 18 bilder på sig själv i ett och samma inlägg så det här kanske är så där mellanmjölkslagom?
Behöver man och ORKAR man se 13 bilder på en och samma klädesplagg?

Vad säger ni?

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag älskar att hon lägger upp massa bilder från alla möjliga olika vinklar. Men sen älskar jag ju även fotografering och dylikt så kan ju vara mitt konstnärshjärta som talar.

  Svara

   Jag känner samma som du 😀 Tänker aldrig på hur många bilder det är i Kenzas inlägg när de kommer till outfits 😛

   Svara

  Jag håller med dig. En annan bloggare som lägger upp 10 bilder på samma outfit i ungefär samma vinkel är Kissie. Som Kissie brukar uttrycka sig ”det räcker LIXOM med en”.

  Svara

  Jag älskar fotografi ur olika vinklar även fast jag inte kan fotografera själv mer än på mobilen haha men det här stör jag mig något rejält på. Jag behöver inte se samma kläder femhundra gånger utan det räcker med att jag får se dem två gånger. Kenza fick ju en kommentar om det här för ganska så längesedan och sade att hon skulle sluta ta så många bilder men det blev ingenting med det uppenbarligen.

  Svara

  Tycker det är jobbigt om det är mer än 4 bilder i ett inlägg typ

  Svara

  Många bloggare gillar också att lägga upp massa selfiebilder, typ 9-10 bilder på sig själva på raken med minimala skillnader. Eller lite ”oj jag är visst lite naken” bilder. Typ Dessies bild här i helgen där hon står i öppen morgonrock och underkläder, eller Tyras bild när hon är ”sjuk” men ändå särat lite förföriskt på kläderna så att man ser urringningen. Dessie, Kissie och Tyra är experter på sådana bilder. De lägger upp en bild på något helt normalt, typ, sitter och äter frukost, fixar håret eller myser i soffan med godis, men ser samtidigt till att läsarna ser rätt mycket av brösten, eller att trosorna syns/har dragits ner över höften osv.

  Där har du en idé till ett inlägg, Bloggbevakningen 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.