Det finns något för alla.

bellathain

Bella listar upp alla sina ”dåliga” sidor som mamma efter läsarna gått bananas över hennes inlägg om nannys och hur länder verkar skilja sig ifrån varandra när det gäller relationen till barn på semester.

Bellas så kallade dåliga sidor är spontant de jag gillar mest av allt med henne. Att bananer blir pistoler är en lek jag absolut tänker testa nästa gång  vi åker och handlar och testa smågodis? Vem har inte gjort det liksom?
Jag och sambon brukar redan sjunga högt i mataffären – ibland Total Eclipse of the heart med extremt mycket feeling – medan barnen gömmer sig bakom en pall med toalettpapper och skäms ihjäl. Guuuuuud, alltså, vad piniga vi ÄR!
Guuuuuuuuuuud så trist, säger jag, att leva sitt liv som familjen Von Trapp med visselpipa och matchande kläder. Doe, a deer, a female deer…

Bella bjuder också på sitt senaste inköp – en tandkräm innehållande salt. Rätta mig om jag har fel men cirkulerade det inte ett husmorsknep/lifehack för ett par år sen om att man kunde bleka tänderna genom att borsta dem med salt?
Det här kanske är spinnoffen på det? Salt och citron, det låter med som någonting man ska rengöra toaletten med..

Salt tandkräm låter alltså sjukt äckligt men däremot en tub med bacon eller cupcakesmak – where do I sign up?

 bacon-cupcake-toothpaste

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.