Jag vill flytta in hos Bella och Odd.

bellarum

Bella och Odd har använt sig av en inredare till sitt nya hus och först tyckte jag mest att ”Va fan, man vet väl hur man vill ha det hemma själv eller?” men efter att ha sett hur hon inrett Sallys rum så är jag beredd att ta tillbaka mina ord och äta upp dem.

Vilket drömrum!! Där vill JAG bo!!!!
Bella och Odd – kan inte ni adoptera mig?
Jag är ganska billig i drift och vet både hur man startar en diskmaskin OCH är en rackare på att baka Cupcakes.

Sally och Gillis ser ut att ha riktiga drömrum även om det säkert finns dom som tycker att de är alldeles för könsnormativa men då behöver ju ni inte be om att få bli adopterade!!!! Jag paxade först ändå!!! Ha!

bellarum2

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Du får skicka in ansökan till jobbet som nanny (det heter inte barnflicka i Isabellas terminologi även om jag inte tror att hon vet så mycket om Knutby).

  Det är ju jättefult? Golvet med väggarna och all inredning som ser så tacky ut 🙁 Alla dessa pengar men så lite smak. Smaklös reklam för inredaren.

   Inredaren Ida och alla leverantörer som ställt upp med rabatter och gratisgrejor för reklam i bloggen.
   Jag misstänker att Odd och Isabella ”förädlar” huset genom sponsrade grejor och samarbeten för att kunna sälja det med några miljoner i vinst inom ett par år som mest. För inte tror jag att de är nöjda med denna villa i ett av Lidingös sämre områden inte. Nej, de är säkert inriktade på en bostadskarriär och ger sig inte förrän de har något mycket bättre. Ett par byten till och de har en kåk för 20 millar.

   De tycker nog själva att det är fint. Varken Odd eller Isabella har någon egen smak som det verkar utan låter Ida inredare härja ganska fritt. Viktigt att en renovering inte blir för personlig om man ändå tänker sälja ganska snart.
   Odd och Isabella kommer förmodligen att lämna huset efter ett par år i hopp om att renoveringen och allmänna prisökningen ökat värdet så att de får igen två eller tre gånger det de lagt ned på renovering och inredning. Mycket av inredningen och renoveringen är dessutom sponsrad eller åtminstone rabatterad i utbyte mot reklamen på bloggen.
   Inte tror jag Odd och Isabellas bostadskarriär är slut här i ett ganska tråkigt hus i ett av Lidingös sämre områden. Nej, de kommer att byta upp sig ganska snart.

    hahaha ja ja tror precis som du! allt handlar om pengar i deras ögon!! man ska inte tro ett skit på vad bella säger för det ligger ALLTID en baktanke i vad hon skriver. hon är inte personlig nåonstans…

  Men understa bilden är ju inte Gillis rum, utan någon slags lek- och allrum på övervåningen. ”Tågbordet” har fått mycket beröm bland kommentarerna, men jag förstår inte varför man inte bara kan bygga på golvet? Då kan man ju dessutom bygga hur stora banor man vill.

  (nej, jag är inget stort blondinbellafan, jag har bara varit sjuk och läst absurt mycket bloggar, haha)

   Ja, det där är väl det rum där tv-projektorn finns.
   Det var mycket snack om den där tv-projektorn när den installerades men jag vet inte om den används när. Dels är ju tv-rummet på övervåningen, dels kräver en tv-projektor i princip att det är mörkt i rummet som på bio för att bilden ska bli bra.
   Jag tror faktiskt man använder den tv som finns intill köket istället. Verkar mer praktiskt för föräldrarna om inte annat.

  Sallys rum är fint men lite opersonliga rum kanske men fina. Den nedersta bilden liknar barnavdelningen på vår stads bibliotek.

  Åh ja vill också inreda barnrum 🙂

  Jag tycker att rummen är fina men de känns inte lekvänliga utan mer hämtade från en inredningskatalog. Inget personligt alls så vitt jag kan se.
  /Linda

   De har kanske redan stylat för försäljning?
   Huset bör ha blivit värt minst 11 mkr nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.