Är detta Bellas nya grej?

bell

Att se så där lite casual mammatrött ut – mitt i en gäsp?
En hårt arbetande småbarnsmor?
Jag vet inte hur det är med er men jag är verkligen inte mitt vackraste när jag gäspar.. tänk er en flodhäst som ska upp efter luft – där har ni mig.

Vad handlar detta om tror ni?

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan tänka mig hur dessa bilder tas.
  – vänta nu. Jag ska bara stå här och gapa. Skynda dig och ta en bild då så ser det ut som att jag gäspar…..
  Ser helt ärligt inte klokt ut.
  Och why? God why?????????

   Tänker också så. Typ som när folk ska ta bilder där dom låtsas sova.

  Jag har en idé som jag tycker du borde luska vidare i. Beyonce ska släppa ett klädmärke som ska heta Ivy Park läs här:

  http://www.chic.se/beyonce-lanserar-kladmarket-ivy-park/

  Kenzas sida ligger nere och den verkar inte funka. Alla hennes bilder på Ivy revels insta är raderade. Kan namnen ha med varandra att göra? Sjukt likt!

    Jaha ska hela ivy revel starta om tillsammans med h&m eller vadå? Tolkade det som att dom skulle göra en kollektion i samarbete bara?

   Är inte ivy park en collab med topshop?

  Jag tycker det är rätt intressant att Bella nämner boken hon läste på planet, att författaren hade hon träffat och pratat relationer med. Fast hon kunde då inte placera henne. Men hon har ju varit tillsammans med hennes son. Marcel, rätt länge tror jag?

   Några snabba googlingar i Blondinbellas blogg från 2005 och 2006 ger vid handen att hon träffat Marcel Engdahls mamma dvs Ebba Witt-Brattström ett flertal gånger under dessa år.
   Så man kan verkligen undra varför Isabella inte skulle känna igen henne ”för några år sedan”. Det är väl för övrigt inte osannolikt att Ebba Witt-Brattström skulle känna igen Isabella – om inte annat på den jobbiga och pipiga rösten.
   Man glömmer knappast sin sons flickvän så lätt och man glömmer knappast sin pojkväns mamma som man träffat många gånger.
   Nej, jag tror att det där med mötet på Oslos flygplats är i samma kategori som Isabellas möte med Agnetha Fältskog under en hundpromenad. Den har också funnit sin plats i Blondinbellas mytologi.

    Det är inte samma Marcel väl?

    Några ännu snabbare googlingar visar att den Marcel hon var tillsammans med heter Marcel Gleichmann. Tror inte ens de flesta av Blondinbellas läsare vet vem Ebba är. Verkar som en väldigt märklig sak att ljuga om.

    http://www.blondinbella.se/2006/08/club-heat-insparken-06/

    Det som jag skrev stämmer så när som på att Marcel inte är rätt Marcel.
    Att Blondinbella var tillsammans med Marcel Engdahl är information som funnits på nätet ganska länge men som alltid med nätet så gäller det att kolla fakta. Allt som står där är som bekant inte sant.
    Nu kan vi bestämma oss för att det Isabella skrev om att hon träffat författaren och feministen på Oslos flygplats i alla fall inte är osannolikt.
    Däremot tror jag att Isabella aldrig träffade Agnetha Fältskog under en hundpromenad. Den historien är för bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.