Kom in i matchen, Nordea..

Be bloggarna lägga upp inläggen på olika dagar för nu kommer dom i princip efter varandra i mitt – och säkert många andras – flöden och det blir bara fånigt..
 Nått bara? Tänk utanför boxen istället för att skicka ett massmail – lägg upp NU!
 
 På tal om Nordea – får det här er att vilja använda er av dem eller blir det raka motsatsen?

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Motsatsen. Gör så jag vill spy.

  Vem tar Nordea seriöst efter detta? Team Swedbank all the way.

  Fy tusan, det blir motsatsen för mig! Precis som all annan skit som ”massbloggas” så skulle jag inte ta i Nordea med tång ens.
  Jag vägrar att ”gå på” sånt som görs överdriven reklam för. Jag vill åtminstone inbilla mig att jag valt själv och inte blivit påverkad.

   Känner lite samma med Linas matkasse som det bloggats om till höger å vänster.

    Ja, och det där jäkla Elfa hyllsystem som en massa bloggare fått hemma, jag avskyr Elfa nu, haha..

  Företagen är desperata när inte längre traditionella reklamkanaler fungerar. En hel målgrupp för deras marknadskommunikation kan inte nås med annonser, tv-reklam, direktreklam osv.
  Men varför är t o m ett så stort företag som Nordea inte mer professionellt när det gäller sociala medier? Kompetensen går faktiskt att köpa för pengar och sådana finns ju ganska gott om i en bank.

  Hade ett skräpkonto på Nordea som jag avslutade när bloggcirkusen drog igång. Har alla andra konton på Handelsbanken ❤️

  Jag tycker att alla företag som gör reklam via bloggar ger sken av oseriöshet; skulle aldrig använda en bank som har samarbeten med exempelvis Dessie. Tacka vet jag Swedbank!

  Jag funderade lite över denna ”nya revolutionerande tjänst” som det tjatas om i nordeaköpta inlägg. Skypesamtal med banken. ”Det är så bra om man jobbar samma tider som banken har öppet och man inte kan gå dit” skriver egoina. Kan man skypa med dom utanför deras ordinarie öppettider, eller tror dom att alla kan skypa under arbetstid? Jag blir inte klok på’t

   Jag tänkte samma sak. Iallafall jag har inte möjlighet att sätta igång skype under jobbtid

   Vadå, vad menar du? Finns det jobb där man inte har sitt eget kontor och styr över sin egen tid?

  Jag blir mer besviken på de bloggare som faktiskt går med på avtalet. Det är så extremt genomskinligt och pinsamt att läsa deras texter. De säljer sig för vad som helst. Vad jag har läst runtomkring så börjar det blir mer och mer vanligt att man försöker tänka själv och tar avstånd från överkonsumtion och dylikt. Varför finns det inga bloggare som uppmuntrar detta? Egoina som faktiskt har ett jobb vid sidan av hade kunnat utnyttja den till något bra istället för att bara pumpa pengar.

  Tvärtom, vill dö lite när jag ser alla Nordea-reklamer, speciellt när Dessan samarbetar med dom, och tillochmed ljuger och ba ”jag var på möte med nordea igår!” Så ser man på bilden att datumet är typ en månad innan..

  På tal om reklam, så såg jag i Dessies senaste inlägg mycket bra sponsrad-information; längst upp under rubriken, innan inlägget. Kan inte alla andra hänga på och också börja informera ordentligt?!

  Och på tal om lite mer samarbeten och reklam så har Sandra Beijer samarbete med Europarunt.

  Nordea har aldrig tilltalat mig, och att de använder sig av folk som Dessie gör mig inte mer välvilligt inställd. Brrr. Måttet är rågat om också Paow dyker upp som förespråkare för Nordea, då flyttar jag mitt engagemang som jag har där någon annanstans.

  motsatsen, spyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.