Dolda reklaminlägg #85365

kissies

Givetvis så fattar ju alla som inte levt under en sten sedan 1985 att om inlägget innehåller länkat material så är inlägget sponsrat/köpt men jag väntar alltid med spänning på att se hur bloggaren på minsta möjliga vis märker upp det och Kissie slår fan alla rekord idag.
Inte nog med att hon ändrar fontfärgen till grå – hon skiter till och med i att skriva ut vem det är som betalar henne för inlägget.
Visst, visst – det står i texten men varför GÖR bloggare så här? 

Vad är nästa steg? Göra texten vit så den endast syns om du ”highlightar” den?
-Jooooo, det stod faktiskt där…du måste ju bara leta lite….

Hade jag varit ett die hard-Kissiefan så hade jag blivit förolämpad. Tror hon att hennes läsare är helt efterblivna eller och inte fattar vad hon håller på med?

Tacka vet jag Dessie – hon må publicera många sponsrade inlägg men det framgår i alla fall med all önskad tydlighet att de är just sponsrade.

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och det tror jag Dessie lärt sig från inlägget du publicerade om reklaminlägg!

  Svara

  Såg att även Blondinbella sponsor-markerar på samma sätt som Dessie. Krav från UI eller något UI bestämt skall gälla alla deras bloggare? Foki på tåget snart?

  Svara

  Ska bli så intressant att se hur Engla märker ut sina inlägg när inredningssakerna börjar droppa in.
  Undrar om hon nöjer sig med att skriva en önskelista i bloggen eller skickar hon mail till alla möjliga företag som hon vill ha grejor från?
  Jag menar, hon har ju skrivit önskelistor och andra inlägg om saker som hon bara måste ha i åratal och sinnessjukt mycket av de sakerna har så klart dykt upp efter ett tag. Gratissaker eller shoppingberoende?

  Svara

  Att Kissie bara skriver ”Inlägget är i samarbete med” har jag trott beror på att hon är för dålig på svenska och inte förstår att meningen inte kan ta slut där, den saknar ett ord för att vara fullständig 😀 men du har kanske rätt, hon kanske bara är lurig :p

  Svara

   Bruden har envisats med att skriva ”väll” i tio år, tror inte hon bryr sig nämnvärt om stavning och gramatik…

   Svara

  o här sitter jag och mest stör mig på att det står ”och en gullig annans.” 😀

  Svara

  Så gör hon ju varje gång. Sååå störande att hon inte ens avslutar meningen ?

  Svara

   Exakt, inget nytt. Hon har envisats med att skriva såhär senaste året (åren?). När läsare påpekat detta har hon svarat att hon ”visst kan skriva så, inget fel på det enligt lag och svenska språket”. Hon spelar väl dum för att få igenom den här smidiga reklammarkeringen.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.