40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  det kommer ju vara det som alla redan vet, att de har blivit köpta av hm eller hur man nu säger 🙂

  Svara

   Jo, men DET vet vi ju… och det vet ju HON att vi vet så jag tänker att det måste vara någonting annat..så trött kan hon ju ändå inte vara…

   Svara

    Hon kanske köpt H&M. Something BIG var det ju.

    Svara

    Jag tror att Löwengrip Invest lägger ett fientligt bud på H&M värt 500 miljarder kronor och Kenza är tänkt att bli VD i det nya företaget som byter namn till IvyRevel Worldwide The Finest Company featuring Blondinbella.

    Svara

     Med Pingis på cow bell!!!!!!!!

     Svara

  Svara

   Omherre min skapare vilken jävla orre

   Svara

  är helt ärligt trött på att får all framgång i världen när hon knappt lyfter ett finger.

  Svara

   Personer som dig får mig verkligen att se rött!
   ”Knappt lyft ett finger” hon har jobbat sen hon var 16 år gammal, kombinerat med skolan. Hon var endast 18 år gammal när hon tjänade sin första miljon allt detta med ett trasigt förflutet. Ingenting har serverats på ett silverfat framför Kenzas näsa. Hon har jobbat och slitit för sin framgång. Hur många bloggare var inte stora runt 2007 och idag är det ingen som minns dom. Det är inte lätt att behålla sin plats på toppen men Kenza har lyckats år in och år ut. Hon har gjort stora samarbeten och vunnit bloggpriser här hemma som utomlands. Att skriva att hon knappt lyft ett finger bevisar att du inte har någon som helst aning om hur mycket slit det är att driva en blogg, ett företag vid sidan av de och sen försöka få tiden att gå ihop till allt annat som ska göras.

   Om du inte var så negativ så ska du se att du kanske också får lite framgång i ditt liv om någon nu är villig att arbeta med någon som inte kan glädjas åt andra och har en riktigt taskig attityd.

   Svara

    Word!

    Svara

    Hon har jobbat hårt MEN utan sitt kändisskap hade hon aldrig varit där hon är idag. Det är ett faktum. Så KÄNDISSKAPET har gjort att hon fått så jäkla många möjligheter ingen annan får. Missunnar absolut inte henne det, men vi får inte glömma hur hon kom dit hon är idag.

    Svara

    Sanna, du har mitt fulla stöd!

    E: ditt inlägg är så jävla genomskinligt, varför inte bara skriva att det är ER/VÅR förtjänst att Kenza är där hon är idag – för det är ju så du tänker, eller hur? Nej, vännen min, vi är en DEL av det men merparten är hennes egen förtjänst. Punkt.Slut.

    /Linda

    Svara

    E: Eeh hon har jobbat hårt för att bli känd också, kom igen vad är det där för inställning? Hoppas verkligen du inte är lika missunnsam mot folk i din omgivning.

    Svara

    Men lugna er, jag missunnar inte Kenza någonting som jag skrev. Jag tycker att hon är en stor inspiration för många där ute! Och jag vet att hon jobbar hårt. Det jag sa är att utan hennes kändisskap hade hon inte varit där hon är och det är fakta. Det är inte att klanka ned på henne, jag missunnar inte henne något och att jag skriver så gör inte mig till en elak person. Det är fakta, och jag tror nog att Kenza själv är medveten om detta. Om jag var känd hade jag fått chanser enklare än idag. Kenza jobbar hårt ändå, men man måste börja någonstans, eller hur? T.ex. har hon intervjuat mitt favoritband och det fick hon enbart göra för att hon var en bra, känd profil och hon fick jobb hos MTV och fick den här chansen. Hon var ett känt ansikte och när de såg att hon gillade detta band fick hon erbjudandet. Punkt slut. Ni får sluta attackera så fort man skriver något! Jag hyser inte agg mot Kenza. Usch, vad tråkiga ni är.

    Svara

    Nja. Fast jag kan tycka hon har en poäng. Skulle önska att någon kunde sammanställa de resor Kenza varit på det senaste året sammanställt med de gånger hon varit sjuk. Det måste vara månader vi talar om totalt.

    Jag jobbar och arbetar i ett land med 20 dagar ledigt om året, de senaste månaderna har jag haft tur om jag fått lämna kontoret före 9 på kvällen (då börjar jag 9 på morgonen också). Kan tillägga att jag även tar emot en kass lön. Men jag biter ihop, för jag vill gärna nå framgång i den branschen jag satt mig i och då får man helt enkelt gå den här vägen och göra en hel del uppoffringar.

    Jag har följt Kenza sedan hon var 16 år och givetvis finns det massvis av beundransvärda egenskaper hos henne jag själv önskar jag besatt mer av. Men jag kan faktiskt, med handen på hjärtat inte tycka att hon kämpat så förbaskat hårt för att komma dit hon är idag. De åren innan ivyrevel kom in i bilden jobbade hon med att promota klubbar, åka på MTV-resor för kändishäng å ägna sig åt hennes passion i och med samarbetet med Jofama. Mestadels av hennes karriär har ju faktiskt rent upp och ner bestått av slappardagar, resor med kompisar/pojkvän och att fota sig själv och vad hon har på sig. Och det är på grund av dessa inlägg, som hon delat med sig av till läsare som lett till att hon överhuvudtaget hade råd att starta upp IvyRevel. Flera av dessa resor hon varit på under flera veckor åt gången och skulle jag göra samma sak skulle jag vara tvungen att offra hela mitt års semester.

    Jag har sett på nära håll folk som har slitit in och ut år efter år, med pissiga löner med förhoppningen om att någon gång kunna tjäna en bråkdel av vad Kenza har dragit in på denna H&M-deal i sig själv.

    Måste också påpeka att jag verkligen inte tycker illa om Kenza. Jag tycker att hon verkar vara en tjej med fötterna på jorden och vettiga åsikter, gillar skarpt hur mycket hon verkar ha hjälpt sin mamma finansiellt genom åren.

    Det är SJÄLVKLART att man blir avundsjuk så ni behöver inte vifta den flaggan i mitt ansikte nu. Men det är inte det poängen är

    Jag tycker det är bedrövligt att man kan tjäna sånna stålar på att vara snygg och ha lite flyt.

    Svara

    Får man fråga i vilket land du bor Marka?

    Svara

   Isa – Isabella Löwengrip? Hehehe (Skämt!!!)

   Svara

    Marka – jag håller fullständigt med dig. Det är tragiskt att någon kan tjäna så pass mycket pengar när man arbetar i textilbranschen. Läkare, lärare eller forskare bör få de där pengarna. Eller de som inte har några pengar alls. Det är något fel på vår värld.

    Svara

    Rosie – läkare och bloggare/Kenza är inte i samma bransch, därför skall man inte jämföra.
    Om exempelvis läkare bara skall få tjäna multum så hade aldrig världsekonomin gått runt och vi hade haft fler fattiga då det hade tillslut blivit ett ouppnåeligt yrke.
    Bloggarnas pengar kommer inte från samma kassa som läkare, tänk på att bloggar livnär sig på reklam och stora företag som har råd att betala för rätt exponering.
    Tänk också på att det finns flera yrken och man är helt fri att tjäna pengar hur man än vill, sist jag kollade var det inte era skattepengar som betalar Kenza eller Blondinbella så varför bryr ni er?

    Svara

  Det måste vara lite skämmigt för de bloggarna som gör samarbeten med Nordea just nu. Det är inte direkt så att Nordea värvar fler medlemmar på grund av den här skandalen.

  Svara

   Jess – jag är medveten om att det är olika branscher och att det då ser olika ut. Men det jag tycker är konstigt och fel är att någon som arbetar inom underhållning eller mode kan tjäna mer än någon som räddar liv eller forskar. Hur kan det vara lättare att tjäna pengar via bloggar än att läsa till läkare och rädda liv? Där är något fel.

   Svara

  Odd skriver på Instagram:
  ”I samarbete med TV3. Ikväll har Världens bästa burgare premiär på TV3 kl: 21.00. Perfekt tid för då har barnen somnat för länge sen”
  Read more at http://websta.me//p/1221736875768976487_247388364#D4oytge7wP3wAEms.99
  Arbetar inte Odd för TV4? Och med konkurrerande verksamhet till UI.
  Hur kan han fortsätta att blogga på UI och samtidigt samarbeta med TV3?
  Jag tycker detta verkar vara illojalt mot arbetsgivaren…

  Svara

   Han är iaf den första bloggaren eller vad man ska kalla honom som annonsmärker rätt!

   Svara

   Han är ju tvungen att sluta blogga på UI pga sitt jobb på TV4 ent så DE borde ju ifrågasätta samarbetet med TV3 desto mer. Men han försöker väl tjäna alla pengar han kan till bloggen stängs ner förmodar jag..

   Svara

  Jag tror Ivyrevel kommer att finnas i någon fysisk butik på ett eller annat sätt, typ som Cheap Monday… Kanske hos Weekday? Eller så är hon ny gästdesigner för hm? 😀

  Svara

   Visst, Kenza som gästdesigner vore väl en lysande idé. Hon har följare från Moskva till Rabat så det skulle säkert bli rusning till butikerna.
   Frågan är bara hur hennes ego skulle klara att hamna i samma klubb som Lagerfeld, Balmain, Alexander Wang, Versace, Lanvin m fl.
   För övrigt tror jag inte Kenza kan designa kläder över huvud taget. Frågan är om hon ens kan sy i en knapp…

   Svara

    Jag antar att du inte har följt Kenzas blogg, för då hade du vetat att hon faktiskt både kan sy i en knapp och är innovativ vad det gäller ”design”. Nej, hon designar inte och det har hon väl aldrig påstått heller. Blir så trött på människor som är så nedlåtande – gömda bakom en skärm. Usch!

    /Linda

    Svara

   Linda – var har du hittat den ”innovativa designen”? För hos Ivy Rivel fanns den i alla fall inte, det kan ingen påstå.

   Svara

  H &M har en tyst period fram till presentationen av Q1/2016 imorgon onsdag.
  Ingen kurspåverkande information får lämnas fram till kvartalsrapporten har offentliggjorts och alla intressenter informerats samtidigt om bolagets verksamhet och resultat.
  Det är därför man har sagt att informationen om IvyRevel ska komma samordnat 7 april så alla kan bedöma vad det är fråga om.

  Svara

  Hon kommer bli ännu rikare än vad hon är och hon och Aleks kommer att köpa större lägenhet (innanför tullarna of course). Det är ingen nyhet precis 😉

  Svara

  Detta med sättet hon levererar nyheter gör det svårt att vara glad för henne om jag ska vara ärlig. Gustav eller någon av dem redan kommenterat köpet för tidningarna, tidningarna har skrivit om det, alla vet redan…. även om det är något nytt, så ogillar sådana inlägg som kommer aldrig till saken.

  Svara

   Jag tror inte att det är upp till henne faktiskt, utan H&M som styr i hur nyheten ska lanseras, åtminstone tyder en del information jag har läst på det.

   Svara

   Eller hur?! Börjar irritera mig på henne.

   Svara

  Alltså åh! Älskar bloggen men språkpolisen inom mig går bonkers ibland. Det är en stor skillnad på ”to” och ”too”, och i detta fallet borde de senare användas.

  Svara

   Fast i det här fallet är ”to” rätt. 🙂

   Svara

    njae, too är rätt 🙂 to = till, too = alltför.

    Svara

   To är ju dock rätt. Too = också/för, to = till/att.
   Jag är påväg ATT berätta något stort.

   Svara

    Haha, felet är ”to”-et i texten Camilla lagt på screenshoten från IRs hemsida. Alltså inte ”to”-et i Kenzas rubrik, för det är korrekt ^^

    Svara

     Såååråååååå? Hehe..

     Svara

  Står inget särskilt om IvyRevel i dagens kvartalsrapport. Bara en allmän formulering om nya märken:
  ”Another important part of our long-term work on further strengthening the group’s future market position is our ability to offer customers a wider selection of brands with different identities. Our new brands – COS, & Other Stories, Monki, Weekday och Cheap Monday – represent an increasingly important part of the group and we are looking forward to launching more new brands further ahead.”
  Verkar som man väntar till imorgon. Då lanserar man också årets “H&M Conscious Exclusive” kollektion. Men den tror jag inte Kenza kvalificerar sig för med hänsyn till hennes frekventa flygresor, Ingen chans att hon kan äta bönsoppa motsvarande all den koldioxid som hennes flygande hit och dit över klotet orsakat.
  Vi får höra vidare om IvyRevel. Kanske idag, kanske imorgon.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.