Örebro BlogAwards.

orebro

I går gick den mycket eminenta galan ”Örebro Blogawards” av stapeln och med chartrad buss skeppades några av Stockholms finests dit – Paow, Kissie, Peter08, Keela och Adde från ”Ex on the beach”.

Örebro? Vad kommer sen? Borås Blogawards? Kalmar Blogawards? Kiruna Blogawards?
Bloggvärlden verkar för övrigt frodas i just Örebro – en snabb titt på Bloggportalen visar att den tionde största bloggen av både proffs och amatör har 734 läsare i veckan.

Om det är fallet så förstår jag att till och med Peter08 framstår som en storbloggare av rang i Örebro.

orenbro2

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför har örebro en bloggaward? hehe 🙂

  Åh tack för att du la upp prints!! Det är jag som är Emilia Angergård och som vann årets modeblogg igår på Blog Awards i Örebro och är även nominerad till finest awards och blog awards i finland, kika gärna in på bloggen 🙂 http://emiliangergard.nu

   Men gumman, hon driver ju..,

   Men så gulligt ändå. ?

   Hur fungerar det nu med gåvor och reklamen som görs? Du säger i din vlogg att du fått en klänning från Ivyrevel? Var det inte någon som sa (egoina kanske?) att man måste slänga en gåva efter att man gjort reklam för den eller liknande?

    Har sett dina kommentarer angående reklam/sponsring/skatt, etc i flera inlägg/bland kommentarerna. Kul att du är intresserad av att det ska bli rätt. För att du ska få korrekta svar på dina frågor så föreslår jag att du mailar Skatteverket (se skv.se så hittar du var du kan ställa frågor). Försök vara väldigt tydlig i dina frågor så kommer du att få korrekta svar på din frågor. Skriftligt! Sedan kan du dela med dig! Good Luck.

    Ja SÅ intresserad är jag inte, annars skulle jag väl inte fråga genom att kommentera på en blogg??

    Här står en hel del om de regler som gäller enl Skatteverket:
    http://www.se.panelsok.net/deltidsjobb/skatteregler-internet-inkomster
    Får man en produkt eller tjänst (t ex resa) som ersättning för att man gör reklam för den i bloggen ska man ta upp marknadsvärdet i deklarationen. Man kan då behålla varor man fått så länge man skattar för dem eftersom de utgör ersättning för arbete.
    Skickar företag produkter utan att man bett om dem och man inte gör någon reklam för dem så är det säkrast att skicka tillbaka dem om de är av större värde. Annars riskerar man att de utgörskattepliktig inkomst.
    Är det småsaker t ex ett duschschampo eller en flaska olivolja så kan man behålla dem.

    Men vem är det som ska svara på dina frågor då? Ta reda på det själv din latmask.

  Och hur ironisk är jag då 🙂

   Inte alls skulle jag tro…

    Second that!

  På tal om Adde från ex on the beach, är det bara jag som tror att han och Anna Lisa gjorde slut för att de skulle kunna vara med i programmet igen? Alltså att Anna Lisa kommer att komma in som Addes ex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *