9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tänker bara på att den som tog Kenzas bild typ måste klättra upp på en stege och luta sig ut för att kunna ta bilden. Kenzas bild är för övrigt skittrist, som ett stock photo men å andra sidan ser hela henne blogg ut som ett stock photo galleri… Bellas bild är självklart också stagead, särskilt necessären och den uppslagna bilden, men ser åtminstone lite mer levande ut.

    Förstår inte hur folk kan jobba vid sin laptop? Eller är det jag som är konstig som vill ha en rejäl dator med >21″ bildskärm, mus, tangentbord, osv när det är ”serious business”?

      Ja jag håller med. Bellas bordsgranne verkar också hålla med! Men å andra sidan gör väl Bella och Kenza inte så mycket mer än att besvarar mejl.. (typ).

      Nejdu jag är likadan! Laptop = nödfall/ej hemma. Annars sitter jag alltid vid stationär dator vid seriöst jobb/studier. 🙂

      Ska man göra en powerpoint-presentation, ett avtal i word, en projektplan/budget i excel så behöver man en ordentlig skärm, tangentbord, mus. Såvida man inte har dubbelt så mycket tid att spendera.

        Jag har arbetat både med att översätta böcker på över 200 sidor, redigera bilder, arbeta med presentationer via powerpoint och video, skrivit över 300 beslut och förelägganden samt en massa uppsatser på laptop 🙂 Jag tror det är vad man är van vid. Mina kollegor brukade oja sig över att jag inte använde stationär dator, men nu har de slutat när de märker att jag arbetar minst lika snabbt och bra som de gör 😉

        Enda jag ibland saknar när jag redigerar större mängd text (+100 sidor) är dubbla skärmar, men jag tror inte att vare sig Bella eller Kenza skriver längre texter…

    Båda bilderna är såklart fejkade och fixade. Precis som allt annat när det gäller bloggare (inte alla men många). Allt ska vara perfekt från kroppar till barn. Inredning och bröst, allt ska vara perfekt och felfritt.
    En fin fasad ska visas upp för ingen får se att det döljs ett kaos i själen.
    Den enda så kallade svaghet som visas är snack om utmattning pga så mycket att göra och detta är bara ännu ett sätt att tala om att de är prestationsprinsessor och det är ju lika med duktig flicka.
    Allt är beräknat och uträknat och deras själar är sålda till konsumtionsdjävulen.

      Bwahaha, men är du seriös? Det känns som en sak man skriver när man är i sena tonåren, klockan är 2:59 och man precis läst klart wikisidan för affluenza. Hello r/iamsmart.

        Alltid retar man någon (uppenbarligen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.