En ny GabJoss?

Jag hittade den här kommentaren under DETTA inlägg – är det en ny GabJoss? Världen är nog inte redo för mer underbar magi, kärlek och styrkekramar utan kommer explodera. Det är jag säker på!

Kanske kan vi andas ut – jag hittar inte blogglänk.

nygabjoss

 

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon har kommenterat på Dessies blogg med (inlägget om loreal läppstiften och nagellacket) där finns länk, men trycker man på hennes namn i blondinbellas inlägg så kommer man till hennes blogg också. Kjaaamiiiizzz och pussissar hoppas du får en magisk dag <3<3<3 (osäker på om tre hjärtan räcker??)

    Men asså 19 år, gift, barn… CHILLA???? 🙁

      +1

    What’s up med alla 18-åringar som skaffar barn och gifter sig?! Varför har ni så bråttom? Hade aldrig själv kunnat se mig gifta mig med någon i den åldern. Mitt liv handlade endast om fest, fylla, killar, mina vänner och att ta studenten då. Men alla mognar väl i olika åldrar.

    Är 26 nu och vill ännu inte gifta mig och skaffa barn (om ens någonsin). Har varit tillsammans med min kille i fyra år och vi har båda just tagit universitetsexamen, men vi fokuserar bara på att ha kul, jobba och resa världen runt.

    Men jaja, alla gör olika och det är bra!

      Skillnaden är att du har fyllt ditt liv med ”viktiga saker” typ utbildning, stabil relation, utforskat världen osv. medan Gabjoss och andra vilsna själar som vill ha stabilitet när världen runt en stormar har sett insidan på ett babysim och klämt ur sig en superbebis! 😉

        Jag är nog typiskt en såndär som du tycker ska ”chilla”. Träffade min sambo när jag var 15 (han var 18), vi förlovade oss när jag var 17, flyttade ihop och köpte vår första bil tillsammans när jag var 19 och vi fick nyligen vår lilla grabb. Vi gifter oss i sommar och då är jag 23. Det betyder inte att vi inte fyllt vårt liv med viktiga grejer. Vi har rest lite överallt i världen, han är utbildad journalist med fast tjänst, jag är färdigutbildad till lärare till jul.

    Jag är 20 och skulle gärna förlova mig med min kille och gifta mig inom något år. Just för att jag älskar honom och vet att jag vill vara med honom resten av livet. Pluggar nu och är 23 när jag är klar, skulle gärna skaffa barn då med trots min unga ålder. Dock är det lite skillnad på 23 och 19 men ändå. Tycker att är man mogen för sin ålder, redo och har bra förutsättningar att ta hand om sitt barn så är det bara att köra på. För alla ungdommar är inte fester det viktigaste

    Magiskt ❤️

    Göteborgsmamman är en kandidat också!

    Found it!! http://leylazullufi.for.me
    Måste säga att den är snarlik gabjoss blogg.. Förövrigt så måste jag också säga att din blogg är klockren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.