Jag skulle inte få vara med..

Jag är på väg till träningen nu – sitter på bussen – och skulle jag uppenbara mig i den här toppen skulle resten av gänget ligga dubbelvikta på golvet av skratt.
 
 Skulle ni träna i den? Utan någonting över?

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kommer aldrig fatta varför träningskläder för kvinnor i princip alltid måste vara ”sexiga”. Finns det något liknande för män? Skulle vara om de tränade i speedos då…

      Frågan är väl varför Petra och andra ”designers” vill och tror att andra tjejer som tränar vill gå till gymmet som ”boobylicious”? Om man går in i en vanlig gymbutik så säljer de kläder med fokus på funktion och inte design. ?

        Eller hur! Mår dåligt när jag tänker på att bli raggad på om jag gymmar. Fy.

    Nej tack! Mina träningskläder är funktionella och tåliga. Kan inte förstå varför man ska vara ”modemedveten” på ett gym?! Då är man där för syns skull och inte träningen ?

    Haha aldrig!!

    Haha alltså.. Jag har ganska stora bröst (~80G). Skulle jag använda den här ”sportbhn” skulle jag bli helt blåslagen i ansiktet, så mycket skulle mina bröst hoppa och skutta. Men det är väl ändå ingenting jag behöver oroa mig för. Storlekarna går upp till large..

      Hahaha Therese jag är med du!
      80E och tycker det är svårt att hitta ”riktiga” sport toppat som inte gör att ens meloner vill misshandla en redan! Tänk då i denna.

        Ja, men alltså det är nästan omöjligt att hitta något som passar! Iallafall om man vill ha stöd, och inte bara en ”tygbit” som täcker härligheterna.. 😛

        Bravissimo har sporttoppar som är sjukt bra. Vet dock inte om den butiken finns i Sverige?

    Never. Skulle vara pinsamt att dyka upp sådär på mitt gym! Kanske är annorlunda på trendiga gym i sthlm?

    Är det styrkelyft med kamera som Petra tränar?
    Förmodar att en ”Boobylicious sport bra” i alla fall klarar den påfrestningen utan att något flyger ut.

    Sannolikheten att jag skulle köpa och ha på mig hennes ”träningsbh” är lika stor som:

    – Att jag medvetet skulle sminka mig för att sen gå till gymmet (har hänt nån gång när jag glömt sminka av mig kvällen innan). Extra mysigt när svetten rullar från pannan ner i ögat.
    – Att jag skulle gå till gymmet utan att ha på mig en tröja över sport-bh:n. Finns inget mysigare än när brösten kan skumpa i takt till musiken och alla killar kan glo lite extra.
    – Att jag skulle gå in i en underklädesaffär och köpa fulaste tant-bh:n som finns och sen gå och gymma i den.

    Ungefär.
    Känns som vi kan konstatera var hon tog inspirationen från i alla fall..

      Haha. +1

      -NO WAY!

      Jag gymmar ändå på gym där man poserar öppet i underkläder samt jag kör crossfit där bar överkropp är normalt.. men att jag eller nån annan kommer att ha denna skapelse på sig… NOoooo WAYyyyy!

    Vissa kvinnor förstår inte att sexighet inte sitter i att visa så mycket av sina behag/kroppen som möjligt. Det är inte sexigt (för mig iaf) – det är utmanande och trashigt. En tjej i rufsigt hår med bylsiga träningskläder som är totalt omedveten om sin dragningskraft ses oftast som sexigare än någon som är halvnaken. Om det nu är så viktigt att se sexig ut förstås …

    Tycker att det bara går bakåt med kvinnans sk frigörelse – det är mer och mer naket och anspelas på sex och det ska vara plutmunnar och kom-och-ta-mig makeup och putande arsel på alla bilder. OBS att jag pratar inte om feminism utan det faktum att vi borde ha kommit ifrån att vi måste behaga det motsatta könet för att kunna leva ett decent life.

    Bloggare / instagrammare / facebookare lägger upp halvnakna bilder där de försöker se sexiga ut och försöker få det till att ”så här ser jag ut och jag är nöjd” när bilder är photo shoppade, vinklade för att magen ska se mindre ut, etc. Sedan ska läsarna beundra deras utseende och sexighet och kommentera hur snygga de är. Eller så är det några som skriver att de ser att det är photo shoppat och då blir det ett jävla liv för självklart är det inte photo shoppat – de har bara dragit in magen för alla vill väl se bra ut på bilder??

    Jag skulle kunna fortsätta och fortsätta men kommer bara att virra in mig i åsikter och bli motsägelsefull till slut… så jag lägger av nu och tar en bild till blogg i stället. Ska bara ta på mig lite snygga Calvin Klein underkläder, fixa håret, lägga makeup, kolla vinklar, dra in magen, puta med stjärten och sedan retuschera först. Tar en stund. Återkommer.

      Word. Word. Word.

      Word!

      Fucking word!

        OBS! Du kanske tycker att det är sexigast när man kör primadonna-stilen/bryr mig inte/rufsigt hår men alla gör inte det. Vissa tycker att det är absolut sexigast men muskort kjol, putläppar o.s.v. Låt folk få vara som de vill. Folk ska varken känna sig tvingade till att photoshopa bilder och plastikoperera sig eller att skyla sig och ”tona ned sig” för p.g.a. vad någon annan tycker.

      Håller med dig i varenda ord! På något sätt så är de här bloggkvinnorna sorgligt omedvetna om vad de håller på med, tyvärr.
      Det märks när de får frågor/kritik ang detta, det enda de svarar är: Ni är avundsjuka, ni är avundsjuka osv.
      Som något jäkla mantra som skyddar dem från att börja tänka.
      De är så fast i sin lilla bubbla fylld med löshår, silikon och handväskor att de är oförmögna att ens se att det finns ett annat sätt att se på det.

    Hur sportbhn ser ut är rätt oviktigt då den ändå inte syns under tröjan. här i kalmar ser jag aldrig tjejer som springer runt med endast sportbh på gymmet. Gör man det i stockholm?

      Nej man gör inte det, dock tränar jag nästan bara på natten men då är det inte en endaste sport-bh i sikte ser oftare folk som tränar i typ jeans eller klackskor (men som sagt tränar natt, och i en förort som har haft många psyksjukhus som nu är nedlagda)

    SVAR till ”fsg” ovan som kommenterade ”E” ovan:

    Men nu blev det väl lite fel ändå… Nu talar ju du om för ”E” att hon ”ska låta folk vara som de vill”…. Och då låter ju inte du ”E” ha den åsikt som hon vill?? Hur ska du ha det egentligen?

    Låt oss få ha debattera, ha åsikter och ha lite kul i kommentarsfältet – det skadar väl ingen? Alla tycker olika – det är så det är.

    Och jag tror inte det är någon som kommer att sluta pluta, retuschera sina bilder, etc. bara för att de läser ”E:s” kommentar.

    Chill, liksom.

      Men hahahahah då kanske E ska chilla? Fsk skrev ju bara att alla tycker olika. Vi ska ju inte sätta nedsättande ton på allt som är feminint och alla killar som tänder på det uppiffad istället för det nedfixade bara för ”jämställdhet”. Jämställdhet går inte ut på att alla ska vara likadana hahaha. Alltså Fsk presenterade väl bara son ståndpunkt på samma sätta som E. Tyckte att E var betydligt mer upprörd och behöver chilla än Fsk.

        +1 Thanks Wyy !

        Fast det är det jämställdhet betyder. ”Likadant för båda könen”. Jämställdhet inkluderar inte individens förutsättningar eller individualitet, det kanske är humanism du tänker på?

        Och för det andra tolkade jag ”Es” text som att en människas frigörelse från samhällets krav och mediapåtryck ej är relaterat till hur man TROR att man ska göra för att upplevas sexig av samhället, utan göra det man som individ FINNER sexigt för en själv. Jag vet inte vad som går igenom Gabjoss huvud när hon lägger upp en tuttbild men jag förutsätter att hon njuter av det själv. Precis som jag inte skulle njuta av att exponera min kropp sådär för hela internet. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.