Jasmine från Ex on the beach – mordhotad.

jasse

Paows vapendragare ”Jasse” som nu är aktuell i Ex on the beach har fått ta emot mordhot sen förra veckans avsnitt när det bråkades hej vilt i solen:
”Jävla smuts, jag skjuter dig i huvudet om jag ser dig i Göteborg. Människor som du måste sättas på plats. Horunge”.

Folk blir alltså så HÄR upprörda?
Över ett tvprogram?
Som dessutom klipps, vrids och vänds för att vara så skandalöst som möjligt?’

Att lämna en kommentar som den här ovan säger SÅ mycket mer om den som skrev den än den någonsin skulle göra om Jasse men jag lider ändå med henne. Jävla stollar!!

Har ni någonsin tittat på ett TV-program och blivit så förbannade att ni velat eller har mordhotat någon?
Snacka om att ödla energi på fel sak.

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, när jag såg förra veckans avsnitt av ”när livet vänder” Då handlade det om arbogamorden. En kvinna som slog ihjäl en 1 åring och 3 åring med en hammare… HENNE ville(vill) jag bokstavligen döda. Men det är ju en helt annan sak, hur man kan känna sånt hat för såpadeltagare, är ju bara sjukt. Gör som jag, hata på dom ska ska hatas!

    Det jag inte kan fatta är hur det kan rinna över för vissa på det sättet när allt är så uppenbart riggat framför kamerorna. Om ett program bygger på drama kan väl folk räkna ut att det som visas inte är direkt trovärdigt eller verkligt. Alla deltagarna sitter hemma tillsammans och skrattar åt sig själva för sitt dåliga skådespeleri och repliker de fick tilldelade av producenterna. Att inte fler inser det är obegripligt.

    Jag tycker personligen hon verkar vara en vidrig person precis som de flesta andra i det där skitprogrammet men att folk ska hålla på och mordhota är ju bara sjukt.

    Vilka bevis finns det för hotet dock tänker jag? Är det någon fjant som kläckt ur sig denna vidervärdiga text på insta eller har någon faktiskt bemödat sig med att säga det till henne? Stor skillnad ändå, finns ju massor med bra exempel bland bloggarna när de hotar med det ena och andra (misshandel, polisanmälning, etc etc) utan att de ens gör ett skit för de tycker de är sååå coola. ?

    Oavsett hur vidrig en person är så förtjänar hen inte mordhot. Och hur satan kan man bli så upprörd över ett tv-program?! Löjligt. Personer som sysslar med hot/näthat är patetiska rövhattar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.