Känns inte det här lite skenheligt?

hugobok

Hugo skriver ett inlägg om hur rädd han är för den värld som hans döttrar ska växa upp i:

”Jag såg en film på Facebook som handlade om att kroppshetsen börjar hemma och det finns ingenting som slår en förälder som tycker att hen själv är ful, tjock eller för smal. När man tänker efter stämmer det såklart. Står jag framför spegeln och klagar på mig själv framför mina barn så kommer garanterat dom också stå där framför spegeln en dag och klaga över sina kroppar.
Det viktigaste med träningen är känna hur man får en superkropp inifrån och ut, inte tvärtom.”//Hugo

Jag får inte riktigt ihop det han skriver här med att han samtidigt lanserar en bok som heter ”Superkroppen” där omslaget pryds av en bild av Hugo själv med ett sexpack man kan riva vitkål på.
”Superkroppen”…smaka på ordet..
I min mun smakar det inte så mycket vardagsstark, tålig och välmående utan mer rippad, maxlyft, muskeldefinition och tillskott.
Vad smakar det i er mun?

 

12 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    *tänker på att smaka på hugo* Mmmm…. vad var frågan?

      Din busing!!! =) Nu tappade jag tråden helt… fyyyyy!!

    Ja, håller med. Att han sitter och förespråkar om kroppshets när han själv har den kroppen som så många mår dåligt över att dem inte har är bara pinsamt.

      Känns lite som att en användande heroinist säger att heroin är dåligt.

        har dock träffat flera brukande heroinister som säger heroin är skit, det är kul i början sen är det ett måste typ.

      Fast han har den ju för att han gör det som många inte gör. Insatsen motsvarar efterfrågan, så att säga. Jag tycker det viktigaste är att lära sina barn att det man vill ha inte bara kommer trilla ner i knät på en, utan att man måste jobba för det.
      Hugo har den kropp han förtjänar, och DET är i alla fall en läxa jag vill lära mina barn – you reap what you sow. Idag blir du varken vardagsstark eller rippad utan ansträngning, och det är verkligen inget fel med att ha mål trots att man i många andras ögon är ”perfekt”. Mina barn hoppas jag kämpar för sina egna mål och ideal, inte för andras, och jag hoppas de aldrig nöjer sig. Människan är exceptionell, men vi är alldeles för dåliga på att utnyttja eller ens snudda vid vår fulla potential.
      Jag anser förövrigt att det är en monumental skillnad mellan att självdestruktivt klaga och leta fel på sig själv, och att nyktert kunna konstatera att detta behöver jag förbättra för att nå mina mål. Det är skillnad på att vara konstruktiv och att vara destruktiv. My two cents.

        Motsvarar avkastningen, ska det stå, inte efterfrågan. Sorry, jag har tidig helg den här veckan =)

    Poop!

    hade inte hugo en tatuering på bröstet förut där det stor ”Hugo Rosas The challenge boy?” Har han tatuerat över den kanske, undrar varför 🙂 *ironi*

    Mmja, sen var det ju konstigt att de blev sponsade med tårta till ungens kalas med… tårta som innehåller socker!! Fast just ja, det är ju ok att äta skitdålig mat om en har ”förtjänat” den, dvs tränat eller svultit arslet av sig. Fungerar socker och snabbmat annorlunda i en smal och musklig kropp månntro? Eller var det bara så att bara tjockisar ska skämmas om de äter dålig mat…? Hmmm

      Men va? om det är någon gång en ska få äta tårta är det väl på en födelsedag. Dessutom är det ju fullt ok att äta onyttigt någon gång ibland om man äter och tar hand om sin kropp i övrigt. Ingen ska väl behöva skämmas över vad de stoppar i sig – gör du?

        Han har skrivit att han tränar bara för att kunna äta Ben o Jerry’s, samtidigt som han klagar på tjocka som gör det. Tjocka som faktiskt också kan vara starka och uthålliga, en behöver inte ha gympumpade muskler/vara supersmal, äta tillsatser och vara brun som en pepparkaka för att vara hälsosam… ändå är det det sistnämnda som jämställs med hälsosamhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.