Jag känner mig gammal!

kissie

Jag blir utmattad bara jag läser om Kissies planer för Valborg.
Fördrink, dagsfest, mellanfest och fest – och sen förmodligen också sen efterfest.

Hur orkade man är man var ung? Samma sak när man var två veckor på någon grekisk ö och festade varje kväll, var uppe tidigt för att sola på stranden? I TVÅ VECKOR? Och pigg som en nyponros när man kom hem till Sverige igen?

Skulle jag hänga med Kissie i dag så skulle jag förmodligen ha behövt gå och lägga mig någonstans mitt i mellanfesten.
Min Valborg skulle se ut så här:
Fördrink, tupplur, McDonalds + resorb, dagsfest, tupplur, 2 liter Cola Zero, McDonalds, eventuellt mellanfest, tupplur, mer McDonalds,Cola Zero + resorb, kvällsfest en lite stund, Nattmat, Cola Zero, en karta alvedon och ett sjukintyg för kommande vecka.

Någon som känner igen sig?
Och som en parantes till överskriften – jag ÄR gammal. Vem försöker jag lura liksom?

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Gud ja! Bara byta ut Zero mot Light så kunde det lika gärna varit jag…

      neej zero är mycket godare 🙂

    Jag har redan ångest över hur jag ska orka med kvällen, har blivit en tant som vaknar tidigt på morgonen, måste nog ta en tupplur innan det är dags att fixa sig. HUR orkar man en sån där fullspäckad dag med alkohol utan att somna?!

    Jag tänkte äta pizza och glo på Project Runway hela dagen mvh 19 år

    Hihi dricker varken läsk eller alkohol så för min del skulle det va McDonalds, milkshake och flera liter vatten. Och jag skulle nog somna redan vid 21. Fattar inte att jag kunde dynga flera nätter i sträck för ett par år sedan. Nu orkar jag inte vara upp längre än till 22.

    Haha, tack för att jag slipper känna mig så ensam i min tant-roll som jag motvilligt (?) klätt mig i. Håller jag mig vaken fram till 23 en kväll är jag så mäkta stolt, dock helt förstörd morgonen därpå. Och då snackar vi inte om någon utekväll med alkohol utan bara häng hemma. Jag behöver mina nio timmars sömn för att inte vara förstörd och hata världen. Vem fan behöver nio timmars sömn? känner mig något ambivalent inför mitt kärringbeteende, kanske kommer jag acceptera det en dag. Kanske inte.

    Min största skämmighet sen jag blev pensionär? Jag och min sambo har börjat glo på Vem vet mest? medan vi käkar! Herregud jag skäms inför mig själv. Mvh 28 år (…!!)

      Jag behöver 8-9 h och har alltid gjort det, även i mina 20:or alltså. 😉

      Haha nej vad roligt! Jag och min sambo har nyligen också börjat förgylla våra middagar med ”vem vet mest”.

      Mvh, 25 år!

    Min valborg: Klev upp kl 6.00. Barnprogram. Tar en kopp kaffe. Tar en kopp till. Tömmer kannan.

    Kommande timmar: Vila med barnen snart. Duscha. Åka och äta middag hos släktingar. Hem & natta barn -> somna själv.
    :’D

    (ps, jag är 26, inte 56)

    Ja förut så åkte åkte jag på diverse trance events o sedan direkt till jobbet UTAN sömn, skulle inte ens kunna gå på en vanlig fest nu men ordentligt med sömn utan att dö dagen efter. När jag passerade 30 var det som att jag börja bli ”gammal”, iaf vad det gäller att va bakis o trötthet. Fyller 33 i år så värre lär det bli. Haha.

    Jag lurade mina kollegor att jag inte kan fira valborg för att kungen fyller 70 och vi ska åka till Stockholm och vinka utanför slottet hela dagen. Egentligen tänkte jag äta godis och spela sims i morgonrock hela helgen.

      Haha ska jag med göra!

    Förstår inte det här med Valborg och varför man ska dricka så mycket mer alkohol än vanligt… Valborg är ett helgon, varför ska man dricka kopiösa mängder alkohol då? För mig blir det som en vanlig ledig lördag, alltså utgång men min vanliga dos av alkohol

    Jag har aldrig kunna festa dygnet runt. Jag har varit nattfjärilen som kommer de sena timmarna när festen är i full gån, alltid skippat efterfesterna till förmån för nattamat såvida inte efterfesten innehöll just nämnda mat.

    Valborg är bara en enda fyllehelg och den tråkigaste som finns. Jag gör ingenting annat än vilar haha.

    Jag och min pojkvän tackade nej till allt festande. Istället ska vi ha en helt magisk, underbar och stjärnsprakande kväll på soffan <3333

      Vad underbart det låter fina du <333

    Valborg är knappt något att fira. Varken med kopiösa mängder alkohol eller något annat.

    Jag är har varit ungefär 90 år i mitt sinne sen jag var 16-17, aldrig orkat med sena nätter och tycker inte om att gå ut mer än att ta ett par drinkar i en bar. Kommer jag i säng föret tre fyra på morgonen tar det en vecka för mig att återställa mig. Kul!

    Jag bor i Lund och det är kaos här varje år. Jag vågar knappt gå utanför dörren så jag har låst in mig i min lägenhet, lät cannabis ta bort min oro och tristess så jag ligger i min säng, glor på tvserier och äter godis.
    Jag fattar inte hur man kan gå till en park kl 5 på morgon och supa HELA DAGEN tillsammans med 25 tusen andra människor.

    Jag vet inte hur det hände men jag och mitt 25-åriga tantarsle tog sista tåget till Uppsala igår efter en 15h arbetsdag och gick ut på nation till 4. Sen champangefrukost 8-12, parkhäng 12-15 och champangegalopp. Nu ligger jag i min säng är i valet och kvalet om jag ska stanna här eller bege mig ut i natten. #plötsligthänderdet

    Sambon fyllde år igår så jag hade stora planer på vad jag och sonen skulle göra. Hade lovat sonen att vi ska överaska pappa med pyssel, ballonger, chokladbollar och tårta. Det enda vi hann göra var att pyssla ihop ett kort sen fick jag feberfrossa och sambon fick åka hem från jobbet och baka sin egna tårta tillsammans med sonen. Känner mig som världens sämsta som lovar sonen massor med roligheter och sen kan jag inte.

      Och nu glömde jag det jag egentligen skulle skriva: valborg innebar stor fest från morgon till kväll, sen blev jag gravid när jag var 21 och nu skulle jag aldrig orkat festa längre än någon timma på kvällen. Om jag så bara dricker tre öl så blir jag bakis ett helt dygn efteråt. Undrar om det har med föräldrarollen att göra eller om man bara blir klen efter 20-25 😀

      Tycker verkligen inte du ska känna dig dålig, din son fick ju en fin stund med sin pappa istället! 🙂 det är väl egentligen ganska bra att lära sitt barn att ibland blir det inte som man planerat?

    haha, jag börjar också bli gammal och trött… firade min födelsedag igår och nu är jag så sliten så jag vet inte vart jag ska ta vägen. orkar inte ens tänka på att duscha ännu, haha! skulle nyss ta mig upp ur soffan och det var nog just och just så att jag lyckades med det.. ont överallt och allmänt trög 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.