En lite rolig anekdot..

pascal

I dagens Expressen gör Pascal Engman ett långt reportage baserat på intervjuer med de flesta stora bloggerskor – den enda som verkar ha tackat nej är Kissie.

Och det är ju inte så konstigt med tanke på att det var Pascal som var nöjeschef på Nyheter24 och den som avslöjade att Kissie och hennes bror gått omkring och spridit propaganda för Nationalsocialistisk front.
Detta resulterade i att Kissies bror – Peter08 – fick sparken som sidans Melodifestivalskrönikör (I don’t know either..) och jobbet erbjöds mig istället. Wiiie!

Så tack vare Kissie och hennes lillebror så kom jag in på den redaktionella banan – kan man säga. =)
Ridå.

pascal2 pascal3

 

3 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Expressen-artikeln var mer än vanligt innehållsrik och utan alltför många felaktigheter och missuppfattningar. Åtminstone när jag skummade igenom. Mycket av informationen är ju känd sedan tidigare för den som följt med under ett antal år.
    Såg dock att listan med Fakta inte är helt korrekt. Bl a påstås Isabella fortfarande bo på Kungsholmen och anges ensam ägare till Löwengrip Care Color AB vilket inte lär stämma. Fråga Pingis Hadenius (som ju är den som egentligen driver LCC).

    Har du inget smaskigt skvaller om chris rahlenfeldt (@rahlenfeldt på insta) pch hans jetset liv i UK? Vad gör han? Vad jobbar han med? Hur har han råd med all glam? Hört en massa rykten om sugardaddies. Han umgås även med två tjejer från sverige som också bor i UK, @emilyericsson1 och @cecilia.cess. ingen av dem verkar ha ett jobb men satan vad rika de verkar. Och varför har chris en andra insta som heter @kris__2.0 där han är utklädd till tjej? Transa? Tell me more….

    En får väl anta att hon skäms för hur hon reagerade den gången. Men alltså, hon var väl väldigt ung, så enklast hade väl isf bara vart att be om ursäkt, och sen göra intervjun? 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.