2 wrongs don't make a right..

Odd:
odd
Moppe-Odd fortsätter att köra olagligt utan speglar.
Tror ni att han helt enkelt är rabiat och skiter i det eller är han bara smått dum i huvudet?

Om han åkte dit och fick böter så skulle jag gå runt och småmysa en hel dag tror jag – enbart för att de lägger upp bilder på det med den uppenbara anledningen att få fler klick till Bellas blogg.

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Självklart har Isabella observerat kommentarerna om att moppen saknar speglar, kanske är olagligt trimmad och hjälmen som ingick i köpet kanske är osäker. Hon skrev t o m svar i kommentarerna: ”Tack för tips, ska kolla på detta”.
    Att det hela nu fortsätter kan bara vara på grund av KLICKFISKE. Isabella är faktiskt väldigt duktig på att provocera fram reaktioner från läsarna och sen kramar hon ur det sista av läsarreaktionerna likt TV-Shop.

    Men kan det inte vara så att det är en klass 1 moppe? Läser inte BB:s blogg supernoga så vet inte om jag nämnt det. För tror inte man måste ha backspeglar på en klass 1 moppe, men är ju inte jättehaj på sådana saker. Man behöver väl inget speciellt körkort heller då länge man haft körkort längre än sön 2009 eller något sådant?

      Så vida inte Odd puttrar till jobbet i 30 km i timmen så behöver den ha minst en spegel.

        Är det omöjligt? 😮

    Jösses, jag kan bara tänka på den gången BB skrev att hon, när hon hoppat å lekt med Gillis, tatt av sig morgonrocken för att det blev för varmt å Gullis hade pekat på henne å sagt: ”ta på dig mojonjocken igen mamma”. Kan bara höra hur han på samma sätt pekar på sin pappa Odd och säger: ”nu åker vi å köpej en bil till dig pappa”.

      Min son hade också svårt med j och r. Kanske är det så för alla barn?
      Först när jag fick honom att höra och förstå skillnaden mellan ”rökbomb” och ”gökbomb” började han att skilja på de två fonemen j och r.

    Fast om det där inte är en EU-moppe finns det ingen lag om backspeglar så länge Odd kör på gångvägar/stigar etc. Det är bara lag om minst en backspegel på EU-moppar som körs i trafik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.