Step up the game..

GabJoss:

jossie jossie1

Fröken Tuttar och Tropik – Umeås egen GabJoss har legat låg med de tropiska frukfaten ett tag men nu dök det helt plötsligt upp ett på Instagram. Bless you my child!
Jag har gjort en liten sammanställning på vad som ska vara med på en bild som föreställer någon typ av mat för att få full pott här hos oss på Bloggbevakning och tyvärr nådde GabJossan bara upp till 50%.
Hade hon bara slängt in ett par tuttar – eller EN hade räckt..en liten smygistutte bakom ljuset så hade poängen ökat avsevärt.

Vem tror ni kommer toppa? Engla? Hon har många voluspaljus att visa upp! 

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kräks lite över ambitionsnivån att presentera ett fruktfat på det där viset. Med pappsugrör till glas. Fram med findoftljuset på bordet, frukten noggrant skuren etc. Har hon ingenting annat att göra?
    Tänk om hon la ner så där mycket jobb på att skriva ordentliga texter eller faktiskt göra någonting kul – då hade man ju kanske kunnat gå in på hennes blogg utan att sitta med skämskudden framför ansiktet.

    När jag ändå nämner gabbys tråk-inlägg och rosaglittriga barbieliv så kan jag passa på att uppmärksamma dixiwonderland (f.d vän med gabby). Hon lägger verkligen ner tid på inlägg, samarbeten och fixar fina bilder. Snacka om kontraster. Någon som bryr sig om sin blogg vs någon som bara spammar allas instagram/youtube/bloggar och vars liv är totalt ointressant.

      Fast vadå ”ambitionsnivå”? Hon har ju bara skurit lite jordgubbar? Annars är det ju färdiga munkar, inpackad choklad och lemonad på flaska. Jag tycker typ underbaraclara har en annan nivå, där allt är nybakat och egenodlat hela tiden. Det om något är väl ambitiöst. Skiva jordgubbar klarar vem som helst på två minuter.

    Haha älskar dina inlägg

    Är det någon annan som hatar smaken av artificell melon? Är en av de äckligaste konstgjorda smakerna någonsin.

      JAAAG!!!!! Samma sak med artificiell körsbärssmak.

        Amen! Artificiell banansmak är nasty också

      Apelsinsmak då..? Fixar inte det, typ tic tacs med apelsinsmak är så vidrigt. Jordgubb/äpple/citron är de enda smakerna jag står ut med.

    Fan vad fet jag skulle bli av det där fruktfatet och chokladen varje vecka… Så mycket socker.

      Deras fat såg (ser?) ju ut såhär VARJE kväll. Där snackar vi 🙂

    Hahaha! Läser din blogg för första gången, älskar den redan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.