"Se söt och kär ut nu, Fjordis"

GabJoss:


Hade det här varit JAG och jag kommit på att jag och min karl inte hade pussats på länge så kan jag försäkra er om att det inte satts upp några kameror eller poserats i någon soffa.
Det hade hånglats på soffan!
Alltså så där fjortishånglat så man är blöt i hela ansiktet när man är klar.. Och kanskw lite anfådd.

Jag undrar vad dom gjorde när bilderna var klara och GabJossan var nöjd med resultetet?
– Jahapps..det var det till bloggen..
En avsugning är inte att tänka på eller, älskling?

Eller ännu värre.. Någon stackare var DÄR och tvingades dokumentera deras pussposerande i soffan!
Hemska tanke – jag hoppas det var en självutlösare på ett kamerastativ!

Jag tycker som sagt att man aldrig kan pussas för mycket så där är jag helt on board med GabJoss och att skriva det – helt okej. Att illustrera texten med bilder.. Nja…
Den tydligheten behöver vi inte, tackar som frågar.
🙂

Många frågar ju om deras sexliv efter dom fick barn – en rätt privat fråga om du frågar mig men sån är jag – men hur kommer dom inläggen se ut undrar jag? När slutar inläggen illustreras med passande bilder?
NU!!! NUUUUU!!!!

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha.. camCam, du kan verkligen måla med ord!

    CamCam fick en äkta nyhet förut.
    Träffa på en tjejkompis idag som jag inte sett på länge. Så hon frågar om jag läser bloggar o skratta till . Ja sa ja vad rå. Nej men såg din kommentar på dessies blogg. Då började jag spela dum o sa att jag kände dessies för jag ville få fram sanningen.
    Denna tjej är bästa vän med Simons syster och denna tjejen är kines som dem så väldigt nära. Så sa jag mm dessies o Simon gjort slut o hon skratta men pega dem är tillsammans o bor ihop. O ja fortsatte spela dum o sa nej men jag va ju hos dessies men hon sa vad konstigt för jag träffat dem mycket. Sen kom vi in på en annan sak.
    Jag sa aaaa Simon jobbar mycket och det stämmer inte..han jobbar men inte så som dessies sagt. Plus han är tillbaka i svängen med drogerna igen.

    Tänkte ge dig detta tips

      Det är obeskrivligt svårt att förstå vad du menar. Tips, ta en svenskakurs.

      Hur gammal är du?

      ”Hon är kines som dom så nära”

      Okej.

      Tycker du mest verkar vara en riktig liten mytoman

      ”denna tjejen är kines som dem så väldigt nära”. Det är sant, man kan inte vara tight med någon som är från ett annat land om man inte själv är från samma land. True story.

    Vem är det du försöker imponera på när du ljuger och säger att du varit storbloggare och haft 300.000 läsare? Ha ha! Du måste vara sjuk när du tror på dina egna lögner. Du länkar din insta flera gånger och hur många var det som var intresserad av dig var det 200 stycken som följer? Du genomsyrar lögner och elakhet och kränkande. Undrar vad ditt jobb Stim säger om att ha en anställd som jobbar med att hänga ut, förnedra och kränka andra människor? du är väldigt snabb med att svara på kommentarer på veckodagarna vilket betyder arbetstid. Jag har printat klockslag när kommentarerna kommer upp av dig och det har andra oxå gjort. Hoppas alla som blivit kränkta av dig kontaktar Stim. Bye bye Camillas jobb hoppas du tjänar bra på att kränka människor för det är det enda jobbet du kommer ha framöver puss

      Wow, stalkervarning much?

      Fast, 1. Om denna bloggen skulle kunna

      2. borde du kanske skaffa ett jobb?

        Fast, 1. Om denna bloggen skulle kunna äventyra Camillas jobb skulle hon nog inte gått ut med vem hon var?

        2. Borde du kanske skaffa ett jobb?

      Om jag inte minns fel, så har Bloggbevakning skrivit om att alla hennes kollegor läser bloggen.

      Du är inte anonym på nätet Anna!

      Eller så betyder det toalettbesök, rast eller eventuellt att jag gör mitt jobb när som helst då Youtube aldrig stänger? Kan vara så.. Vad tror du? ??

      Haha. Stim får mail från arg Anna: ”Hmm… Den här tjejen skriver att en av våra anställda har ett liv. Och hon har t.o.m. bifogat screenshots på när vår anställd har skrivit saker på internet. :O :O :O :O VI MÅSTE SPARKA VÅR ANSTÄLLDA FÖR ATT EN GALEN KVINNA PÅ INTERNET SKRIVER ARGA MAIL TILL OSS!”

      Skaffa dig ett liv Anna!

    Hej allmäktiga och allvetande camcam! 🙂 diggar din blogg och din härliga attityd! skulle du kunna snoka fram vad som hänt med therese hollgren (kudzak)? lever hon nåmera? vart och varför har hon försvunnit? hon var en gång i tiden min favorit inspirationsblogg..

    h.sandra

      Tog mig friheten och snokade (jag vet att löjligt nyfiken, ingen behöver påpeka det).
      Therese och hennes man har skaffat särskild postadress och huset de bodde i verkar vara uthyrt. Ingen av dem står som ägare på bilar eller motorcyklar som visats upp på hennes mans instagram (som för övrigt är låst nu). Om man söker på Lexbase så kommer hennes mans namn upp. Det betyder att han är dömd för något brott va?
      Jag tyckte också om hennes blogg, undrar vad som pågår i hennes liv?

        ahaa… spännande.. vad kan månne ha hänt?! blev ännu mera nyfiken nu!

        Therese är också dömd för något enligt lexbase. Båda saknar folkbokföringsadress, det är nog inte så vanligt eller så smart. http://www.merinfo.se/person/Oregistrerad/Therese-Maria-Cecilia-Nathalie-Kudzak-1984/bt9fh-3um4q
        Nåt kriminellt? Lyxfällan? Gått under jorden?

      Här är en till Gammal följare som också är nyfiken!

      Postboxföretaget som Therese och hennes man uppgivit som särskild postadress har extremt dåligt rykte. Varför välja ett sådant ställe kan man undra.
      För övrigt så var hennes mans Instagram det mest skrytiga Instagram jag sett. Allt bara skrek: JAG VILL VARA RIK!. Fast frågan är hur mycket av all märkesskit som var äkta? Folk har ifrågasatt äkthet på grejer på Therese Instagram vet jag. Har även sett på något av hennes två konton att folk varit upprörda över att saker de köpt av henne aldrig kommer på posten. De startade en kort tid också en internetbutik som sålde alla möjliga saker som hade falska märkestryck på sig, typ tofflor med Chanellogga och handdukar med Guccitryck.
      Det blev ett jäkla liv om detta hos Bloggkommentatorerna och i Therese egen blogg. Några skickade mail till Chanel mm för att informera om vad som pågick. Den lilla nätbutiken försvann illa kvickt.

    http://lajkat.aftonbladet.se/anna-book-skrot-om-sin-hemlagade-pasta-pa-instagram-men-det-fanns-ett-problem/

    Haha, såg att det är fler än du som uppmärksammat bookens instagramfail. :p

    Alltså man kräks ju nästan lite över hur puttenuttiga dessa två verkar vara med deras matchande outfits och gulligullande. Lovar att dom pratar bebisspråk med varandra också, haha. Skämtåsido, det är superhärligt med kärlek men det blir lite väl in your face ibland.

    Nu har de ju även köpt hus…
    Behöver det skrivas mer?

    Jag gissar på att hon märkt av hur intresset för hennes blogg minskat, då måste hon hitta på en ny sak som bloggen ska handla om. När hon inte blir gravid som de vill, då är näst bästa sak att köpa hus.
    Så gör ju alla bloggare.

      Ja precis om bloggen går dåligt är det bara att köpa hus…för det är ju inte alls någon big deal som kommer påverka hela framtiden… Inte alls… Börjar bloggen gå dåligt är det ju bara att sälja igen… Hoppas du inte missar ironin här. Du verkar inte särskilt intelligent så det är väl bäst att jag förtydligar mig.

        Fast Adam har en poäng. De sensate 9 eller 10 inläggen har 0 alltså 0 ❗ kommentarer.

        Men tror ni på allvar att det är en grund att köpa hus??

        Ha ha, nej det gör jag inte: Det var poängen om tappade läsare som syftade till . 😀

        Ok bra, jag blev ju nästan lite orolig där ett tag, haha ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.