Dyrt är inte detsamma som snyggt..

Kenza:

mono
Hon matchar den med ett par bondageskor som stryper ALL blodtillförsel till fötterna men det kan man väl leva med in the name of fashion?

Kinzie Zuit har införskaffat samma blommiga väska från Gucci som Michaela Forni har och jag kan inte hjälpa att jag tycker att den är ful. Den ser fake ut. Den känslan kommer förmodligen från Louis Vuittons Monogramväska som måste vara den mest plagierade designen någonsin.
Det spelar ingen roll för mig om någonting är svindyrt – det blir inte snyggare för det.

Men dom rika lever sitt eget liv antar jag..
*avundsjuk surtant*
Hade jag varit ”en rik som levde mitt eget liv” hade jag köpt en ponny – inte en väska.

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kenza har slagit nytt personligt rekord när det gäller att flasha en handväska!
    Under de två senaste dagarna har hon lyckats visa den nya väskan 20 gånger (eller var det 19?) i bloggen. Den lyckas bl a komma med på flera bilder under ett lunchmöte på Hotel Diplomats uteservering.
    Man kan förstå att Kenza är nöjd över sina nya väska – snygg eller inte. Men varför ska hon hela tiden behöva gnugga in det i läsarnas ögon? Jag tror att de läsare som är avundsjuka på Kenza redan är det och behöv er inte 20 bilder för att tycka att sukta efter en svindyr handväska (även om de inte tycker just denna från Gucci är särskilt snygg).

      Eller kan det vara att flera av ”modebloggarna” har fått en finfin deal med Gucci?
      Gucci är ju inte det allra hetaste märket på marknaden just nu.

        Just nu är denna väskmodell från Gucci det hetaste inom bloggvärlden och luxury YouTubers och instagrammare, lite som Chloe Faye väskan var för ett år sen. Självklart måste väskan visas upp då så att alla vet att man hänger med i svängarna 😉

        Inte för att vara sån men… Nej. Aldrig ett samarbete.

        Däremot har de bytt designer och fått EXTREMT mycket publicitet, höjt sina priser markant samt gjort en… Dinosaurieväska som tydligen är väldigt eftertraktad.
        För ett år sedan var jag inbjuden på KadeWe’s fashionnight i Berlin och fick denna väska tryckt i fejset, de på Gucci undrade om jag inte skulle köpa den?

        Jag trodde de skojade med mig och började gapskratta.

      Sju bilder bara på när hon packar upp väskan? Jag läser inte hennes blogg men brukar hon spamma bilder på det där sättet?

    Håller med, inte snygg någonstans!

    Gucci är ett tant-märke.

      He he, du kan kalla mig tant. ?

    Om jag var rik skulle jag köpa den där svinsnygga mattan som är gjord på ull från nya zealändska får och som kostar typ 30.000. Har suktat efter den i åratal.

    JA, jag skulle göra det! Hittar inga kopior av den för fan. Så jag kan inte döma de rika, för jag skulle vara likadan själv.

      Jag antar att du har koll på hur vidrigt dessa får blir behandlade? Att dom är framavlade så att de har djupa veck i huden för att kunna få ut maximalt med ull från ett får, något som leder till att fåren lider något enormt av värmen. Det blir självklart även fuktigt i vecken, något som lockar till sig småkryp som lägger ägg, särskilt runt fårets rumpa, och för att undvika detta så spänns lammen fast och man skär bort stora hudstycken runt rumpan, utan bedövning. Att använda produkter av ull går faktiskt att likna vid att använda päls.

        Det får jag väl kolla upp när jag blir rik..så du kan vara lugn där. Det lär ju dröja iallafall en 4-5 år om vi ska vara generösa med tiden.

    Håller med till fullo. Alla de där monogramväskorna är för mig lika med Tradera-auktioner där folk la flera tusen på en uppenbart fake väska köpt i Thailand och det spelar ingen roll vad LV, Gucci och Dior gör – det där monogrammet konnoteras mer med fjortisar 2004 än high-end fashion.

    Jag älskar Kenza, men det är lite tråkigt med alla de uppstyrda bilderna och 500 närbilder på en väska…

    Om jag spenderat 30k på en väska hade jag fan också visat den för alla 😛
    Nu gör jag inte det just av den enkla anledningen att jag måste betala min hyra istället…

    Ja, jag skulle nog hellre lägga dom pengarna på annat . Jag tycker min billiga väska är mycket snyggare. Fast jag bryr mig inte heller så mycket om väskor. Skulle aldrig få för mig att samla på väskor. Räcker med EN

    Köpa en väska för 30´som kostar 300:- att tillverka. Tack men nej tack. Jag har en vacker svart häst ist. 😉

    De riktigt rika köper inte saker med massa logon på utan väljer diskretare lyxvaror. Det är fattiga personer som vill skryta som köper märkesvaror det inte går att missa var den kommer ifrån

    Det roliga är ju att hon tröst-köpte den. Tröst-köpte en väska för typ 20k? 🙂 Okej? 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.