15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Något som förvånar mig när det gäller Kissie (förutom solglasögonens placering då förstås…) är att hon alltid (oftast) har billiga kläder men dyra väskor. Om nu väskorna är äkta alltså. Den kjolen hon har på sig på denna bild (syns på hennes egna bild/blogg) är väldigt illasittande och gör inte hennes kropp rättvisa, tex.

      Jag tror de är äkta med tanke på hur mycket pengar hon annars borde ha haft vid det här laget. Både Dessan och Kissan borde ha kunnat köpa riktigt fina, egna bostadsrätter om de spenderat pengarna på rätt sätt. Men om man ständigt köper dyra väskor blir sparkontot inte lika stort som de kunde varit.

        Dessie har betalningsanmärkningar och kan inte ta lån. Hon bor i sin mammas gamla lägenhet.

        Ja exakt HannaPanna. Och restskatten Dessie fick indikerar på att hon bör tjänat ca 40k i månaden, och dessa pengar spenderar hon hejvilt istället för att spara. Hon är extremt oekonomisk av sig, med så hög inkomst och ändå skulder.

    Glad att Superstars är populära igen, då kanske de stockar upp med lite fler designs i affärerna.

    Haha, ser ut som att de bestämt pose och så har Kissan fått sätta på sig solglasögonen igen eftersom de troligen glider ner i den positionen de normalt skulle sitta.

    Kissies sista dödsflämtning: ”Jag pillar lite med skon, så kanske någon nämner mig iallafall.”.

      Haha, exakt så V

    Skopillare nr 1

    Alltså jag hade varken gått in på hennes blogg eller sett bilder på henne på flera år innan jag började läsa Bloggbevakning och jag blev så överraskad när jag såg henne. Hon har blivit så fin!! Förut såg hon så onaturlig och överfixad ut, lite som en barbie med minimal midja och brun som bara den. Nu ser hon mer hälsosam ut och det klär henne verkligen!!

      Ja men tyvärr har inte personligheten blivit finare….

    Stör mig snarare på att alla bloggare kör exakt samma samarbeten med företag, samma kläder, och nu fotograferas de i samma TRAPP? Why? http://angelicablick.se/2016/06/20/bitch-better-have-my-money/

      Omfg!! Jag har inte sett Angelica Blick på ett tag. Vad har hon gjort?! Ser ut som en annan människa än förut http://youtu.be/yAS1ohahENE

        Det kallas fillers 🙁

      Ja Kenza har ju också varit där och fotat flera gånger…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.