Det bara fortsätter..

Blondinbella:

bella

Åter igen så skriver Bella ett väldigt märkligt inlägg om Odd och hur han bestämmer hur det ska vara hemma hos dom.
Jag får bilden av Odd att han spatserar omkring där hemma med en visselpipa och domderar om hur Lilla frugan ska sköta hushållet – i sann Von Trapp-anda.
Om det är så viktigt för honom så får han väl plocka undan själv. Och att tomten ska vara fin för grannarna? Vad fan handlar det om?
Det är DIN tomt – om du vill bygga ett fort gjort på gamla använda blöjor så ska du väl få göra det utan att grannarna ska bry sig. Så länge dom har medvind mot familjen Spångberg vill säga.. =)

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    För hennes skull så hoppas jag verkligen att det bara är reaktioner och kommentarer hon vill ha när hon skriver såna här saker.

    Men jag, som levde i ett destruktivt förhållande i 2 år, får lite ont i magen när hon skriver saker som det här.

      Håller med, får också dåliga vibbar. Han framställs som väldigt kontrollerande, lättirriterad och som att han styr Bella och hennes tankar. Psykisk misshandel är precis lika illa som fysisk och tankarna vandrar lätt åt det hållet när man läser om honom på Bellas blogg… Hoppas verkligen att så inte är fallet på riktigt.

      Samma här, haha, exakt allt du skrev !

    Dessies bilder på nya jeans… Nya sättet att svanka och puta så mycket som möjligt: luta sig mot en hörna på väggen ?

      Hon gör det enbart för att få kommentarer, garanterat! Om det inte blir tjafs i kommentarsfältet får hon knappt några kommentarer nu för tiden. Samma som hos Kissie.

      Och den rosa YSL-väskan känns ju motiverad. Hon kanske behöver betala något eller pudra näsan där i hörnet.

    Det är ibland svårt att leva två vuxna tillsammans när båda har olika idéer om saker, tex så kan jag bli lite irriterad på min sambo när han lämnar alla luckor och lådor öppna hela tiden medan han stör sig på mig och att jag alltid ställer tekoppar överallt i huset. Men hos Bella verkar det inte bara vara någon liten sak nån gång, på henne låter det som att Odd stör sig på flera saker som Bella gör och då måste hon rätta sig efter det annars så…? Får bara uppfattningen om att det alltid är Bellas sätt som åsidosätts för ”Odd är ju den som har rätt” och då måste allting göras så som Odd vill att det ska göras? Kanske inte alls är så och att jag bara är dålig på att tolka hennes texter, men det känns lite kontrollerat.

      Får bara ett konstigt intryck av att han vill ha en hemmafru som passar upp honom
      Han är bossen som bestämmer ordningen i familjen.
      Hoppas att det är inte sant.
      Annars får Bella göra revolution mot härskaren.
      PS. I ett normalt förhållande, ger och tar man
      Och det är inte ett ensidigt förhållande. Man jämkar.

        Ett tips till Bella är att hon gör samma sak som i pjäsen ”Lysistrate” (sexstrejka mot sina män och älskare).

        Sexstrejk är ju alldeles värdelöst. Min kille skulle bara skratta ifall jag försökte använda det som någon sorts straff. Det hade ju straffat mig själv precis lika mycket, och det vet han om…

    Får så läskiga vibbar utav Odd :/

      Eller hur?!

    Googla Odd Spångberg misshandel. Ingen rök utan…

      Och vad ska man hitta där?

        Något lowlife spred via Skvallerbloggen och Bellas blogg massa rykten om att Odd skulle misshandla Bella. Inte en gnutta bevis, bara massa skriverier.

    Det hela är ju så löjligt. Jag kan förstå att Odd inte vill ha en massa leksaker överallt hela tiden och tycker att det är bra att man lär sina barn att man plockar undan när man har lekt klart. Hon målar upp Odd på ett visst sätt i sin blogg och det tycker inte jag är helt okej. Missförstå mig inte, Odd ger mig också dåliga vibbar men tror att han vill ha ordning och reda samt struktur. Medan Bella gillar att ha det stökigt, leksaker överallt och väldigt ofta skyller hon på ADHD. Som inlägget för ett par månader sedan när hon tyckte att det var fel av Odd att prioritera att huset blev klart (elsladdar överallt och dylikt) än att vara med familjen, när han faktiskt såg farorna med att huset inte var barnsäkert….

    Att ge och ta i ett förhållande är väll en av grundpelarna för en lyckad relation? Om Odd nu (precis som jag själv) mår bra av att saker står på sin plats när man inte längre använder dem, så är det förmodligen någonting som Bella gladeligen hjälper honom med. Att Bella sedan skriver mer om de saker som hon gör för att underlätta för Odd än vad Odd gör för att underlätta för henne är väll inte så konstigt? Att driva en blogg som uppmanar till spekulationer om misshandel på så vaga grunder har jag ingen förståelse för. Jag klickade in här av misstag och jag måste säga att jag än en gång förundras över vilka miserabla människor det finns. Sköt ert så sköter vi andra vårt. Sluta dra ner människor i era svarta hål tack!

      ”Dra ner människor”? Du, och alla andra som klagar, verkar ha valsat in här högst frivilligt ?

    Jag måste försvara Odd lite då jag också tycker att man kan plocka ihop leksakerna i trädgården när det blir kväll och barnen har lagt sig. Precis som de flesta gör inomhus. Jag tror snarare att hans uppmaningar beror på att Bella inte gör så mycket när det kommer till att sköta hushållet utan hon lägger sin tid på egen tid, leka med barnen eller att arbeta.

    Mja, alltså.. Finns verkligen inget som tyder på att Odd misshandlar Bella varken psykiskt eller fysiskt.
    Jag skulle inte heller tycka om att det låg leksaker över hela trädgården, men det gör inte mig till en kontrollerande människa. Inget konstigt att påpeka något sånt för sin partner, eller att man inte uppskattar när den slänger kläder på golvet, lämnar matrester på köksbänken eller vad det nu kan vara. Så dra ner på växlarna lite gott folk. Man ska aldrig döma innan man hört båda sidorna av historien!

    Jag tror nog snarare att det dels är Bellas sätt att skriva som får det att låta lite hårt och dels att Bella nog är lite av en slarver när det kommer till hushållssysslor. Bella har väl typ skrivit det själv, att hon inte bryr sig så mycket om sånt medan Odd är lite mer ordentlig på det planet. Inget konstigt för fem öre. De kanske bara har lite svårt att hitta en punkt att mötas på. Det funkar ju inte att Bella rejsar på med leksaker över hela huset och matkladd på golven 24/7 om Odd inte trivs med det och då får man ju kompromissa, och det gör de alldeles säkerligen också. Tror inte att ni behöver oroa oss för att Odd gör Bella illa och tycker det är helknas att det är någon (flera?) som sprider såna rykten.

    Däremot kanske Bellsan behöver fungera lite över hur hon framställer Oddis i bloggen 😉

      Men det handlar väl inte om att Odd är kontrollerande för han vill att leksakerna ska plockas upp på kvällen. Det gör vi själva här hemma. Det är väl mer om att Bella ganska ofta skriver att de två tycker olika och att det är vad Odd tycker som gäller.

        Ja fast alltså.. bara för att det är vad som framgår i Bellas blogg nu behöver det väl nödvändigtvis inte vara så?
        Det irriterar förmodligen Bella lite när Odd vill annorlunda än henne, det fastnar i huvudet på henne och så kommer hon att tänka på det när hon sitter och skriver sitt blogginlägg. Sedan är det bara ena sidan man får läsa. Jag tycker mig minnas att Odd framstod som hård i Bellas blogg även den gången när han ville stanna hemma och fixa elsladdarna, men hon ville gå ut. Men när man sedan fick läsa Odds sida av saken så förstod man bättre.

        Men om du sitter på färska siffror gällande hur många gånger Odd får som han vill, Bella får som hon vill och hur många gånger de möts på mitten så kan vi ju räkna och göra en sammanställning!

        Och PS: Den gången med elsladdarna kompromissade de.
        Där har du iaf en siffra till statistiken…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.