Gravidspekulationer..

GabJoss:

gabjoss

Är det inte lite sorgligt att Gaby Joe behöver skriva att hon inte är gravid för att förekomma eventuella spekulationer på sitt inlägg om hamburgare.
Det finns väl tusen anledningar att vara sugen på vissa saker som inte handlar om att man är gravid?
Jag själv har fått dille, alltså verkligen DILLE på gröna oliver och vill typ äta det jämt och jag har fått se både ett och två höjda ögonbryn när jag berättat det.
Och NEJ, inte heller JAG är gravid!

Vad man vill äta och är sugen på går väl i vågor som allting annat i kroppen men ingen skulle komma på tanken att fråga om man har mens, pms eller är bakfull bara för att man är sugen på något speciellt.
Så varför gravid? Och är inte det lite känsligt?
Tänk om vederbörande kämpar med att bli gravid – då är det kanske inte så kul att få höra en sån sak?

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Inte konstigt alls att hon skriver det, många som säger så o blir ju lätt spekulationer annars..precis som när nån skriver om svårt beslut (för att få läsare hehe) så spekulerar folk om ev abort. För övrig många bloggare just nu som har svåra hemliga beslut eller ångest…läste en bloggare skrev ”mår så bra nu, tyvärr mina läsare vet ni gillar när jag ej mår bra..när jag skriver om min ångest så skjuter besöksstatistiken i höjen”

   Vilken bloggare skrev så?

    Minns ej hennes namn, en okänd bloggare som länkat hos en större bloggare som sen..gissa vad hehe..

  Folk skojjar alltid om att jag skulle vara gravid när jag säger att jag är sugen på någon mat jag inte brukar vara sugen på, och varje jävla gång blir jag sjukt paranoid att de har rätt. Inte haft sex på ett år? Jesus 2.0 på G.

   😆

  Jag är alltid sugen på chips. Konstant! Med en riktigt god dipp till, Netflix och ett stort glas vatten! Åååååh <3

   Same

  För att inte tala om när man som tjej säger nej till alkohol.

   Gud ja. Jag har helt enkelt slutat tacka nej och dricker vin typ trots att jag inte är sugen på det varje gång vi är hos svärmor pga orkar inte frågan. Av fler anledningar. 1. för att varför skulle jag vara det när jag pluggar och 2. jag vill väldigt gärna men min sambo är inte på samma plan. Kul att då ständigt bli påmind och behöva trassla sig ur en gravid-fråga då…

  Trodde mina smaklökar hade blivit mer vuxna när jag helt plötsligt tryckte en kaviartub om dagen och åt 2 kg morötter. Gjorde ett gravtest för skojs skull, var i v.12 och skäms över att jag inte vill behålla….

   Absolut inget att skämmas för! 🙂

  Eller när man mår illa och får frågan ”gravid?”. VARJE GÅNG. Finns typ 10 andra orsaker till att man kan må illa men visst.

  Vad umgås ni med för folk egentligen? Jag får aldrig sådana frågor, för folk i min närhet är vettiga, respektfulla människor. Jösses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.