Barnfritt vare här!

Petra Tungården:

barnfritt

Tunis och hennes karl är på Rhodos och lyxsemestrar. 
Barnfritt hotell och allt.
Jo, man tackar ja..

Fast är inte det det bästa påhittet sen rosévinet ändå?
Vi har två barn men skulle jag resa utan barn så skulle jag också vilja bo på ett barnfritt hotell.
Genom att dela upp hotellen i barnfria och familjehotell så slipper personer som Tunis bli irriterad över barnskrik, plask och skvätt på solstolen och barnfamiljerna slipper tänka på att inte ”störa” dom andra gästerna utan kan leka och stoja loss i poolen.

Sen är det ju klart att dom barntillåtna hotellen inte behöver urarta till någon tropisk variant av Andy’s Lekland där det bara är att röja loss tills man stupar men en viss uppdelning – ja, det tycker jag är bra.

Vad tycker ni?

Ps, Hur ledsen och slokörad tror ni förresten att hennes bikini kommer se ut efter ett dopp i poolen?
Eller är det en icke-badvänlig sådan som bara passar sig för en eftermiddag i en vilstol med en drink i handen?
Missguided-Bikini-980x653

 

 

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker det är fantastiskt med barnfria hotell. Iofs beroende på vad för typ av semester jag åker på, men om det är solsemester så vill jag inte ha en massa spring och stojande runt omkring mig. Det värsta jag vet är när man ska äta frukost i lugn och ro på morgonen och barnfamiljerna dyker upp.

    Om jag skulle åka själv med min man så hade vi lätt bott på ett barnfritt hotell! Jag vill också ligga i en icke vattentålig bikini och sippa på en drink utan att bli nerskvätt av någon som gör bomben. Så länge det finns barnfria OCH barnvänliga hotell så är det ju jättebra att man kan välja det som passar en bäst.

    Gud ja! Jag är villig att betala mer för barnfria restauranger, flyg och hotell. Gör det redan nu med bio, värt varenda krona.

    Jag stör mig dock inte på normalt barnhäng, såklart barn skriker på flyg, blir uttråkade på restauranger etc, det är föräldrarna som blir värre. De låter barnen göra saker som är helt jävla oacceptabla och sen skyller de på att ”de är ju barn”.

    Underbart skönt för dom som vill slippa barn på semestervistelsen, bästa idén

    Det värsta är väl snarare hotell som bara välkomnar straighta par och utesluter alla andra.
    Att det finns hotell som inte vill ha barnfamiljer är inte så konstigt för det bör finnas hotell för olika smaker och intressen.

      Vadå finns det hotell som inte tillåter homosexuella par att bo där?! Hur kollar de upp det och var finns de? Låter ju sjukt?!

        Det finns hotell (kanske främst i USA men även på andra platser) som bara riktar sig till par i bemärkelsen två gäster av olika kön.
        De vill inte ha två män eller två kvinnor som delar rum eftersom övriga gäster inte ska behöva känna sig provocerade eller generade.

      Ser nu att du inte skrev ”tillåter inte” utan att de utesluter… Hur menar du då?

    Hurra för barnfritt!

    Hon går verkligen all in när det gäller volanger, vår kära Tunis.

    Shit vilken vacker bikini!!

    Tycker det är en utmärkt idé att ha barnfria hotell, win win för båda parter.
    Känner rent spontant just nu att jag skulle vilja ha barnfria bostäder också, haha. Mina nya grannar är en barnfamilj med 4 kids + spädbarn, jag har aldrig reagerat på att min lägenhet är lyhörd tills dom flyttade in för några månader sedan. Jag förstår att barn låter men dessa ungar springer fram och tillbaka i lägenheten 24/7 så det låter som flock hästar som galopperar där uppe, så sent som kl 11 på kvällen så håller dom på och lever rövare. Samt en bebbe som har utmärkta stämband. Kanske låter som jag är världens barnhatare nu men så är verkligen inta fallet. Har full förståelse för att det låter en del med barn men blir väldigt tröttsamt att höra på när man själv inte har valt det livet.

      Haha.. din stackare.. I min förra lägenhet lät det som att dom bowlade, alternativt spelade innebandy dagarna i ända..

    Vi åker alltid till barnfria hotell.

    Kul att det har blivit en trend så att det finns lite att välja på. Förstår inte överhuvudtaget varför man åker på semester med skrikbarn som ändå inte kommer att minnas något. Jag tänker då i första hand på flygningar över 5 timmar och även bilresor ned till medelhavet. Hur orkar folk och varför vill dom göra det? Det är faktiskt något att forska på.

      +1

    Haha känner mig så töntig som blir provocerad, innan jag fick barn hade jag hållt med till 100%. Men jag förstår er som vill kunna ha alternativet barnfritt, jag blir bara orolig att det utvecklas till något fruktansvärt för oss med barn. Att vi tvingas in på dessa hemska turisthotell där allt handlar om barnen. Jag vill fortfarande bo på lyxhotell, kunna äta en fin middag och njuta. Bara för att jag har barn ska jag acceptera en massa stök och skrik? Hoppas alternativen inte blir allt för få, annars får jag väl övertyga personalen om att min dotter är guds bästa barn även om hennes mor och far är släkt med Hin håle själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.