Det händer på Instagram..

Cornelia Rylén, Gina Dirawi, Kissie & The Gunilla, Blondinbella & Angelica Blick:

Cornelia Rylén talar en gång för alla om att HON inte kommer skriva någonting om Fleur så länge inte hästens ägare/ansvarig person gör det. Hon skriver alltså inte ens Tyras namn längre utan ”ansvarig person”. Undrar vad som hände där egentligen. Jag antar att Cornelia inte är ”Tyras person” som hon lite mot sin vilja verkar ha blivit innan det skar sig helt.

fleuren

Jag har ingenting att säga mer än:
BOOOM! HUR JÄVLA SNYGG!!!?!?!?? EY, GÄRI!!!

Snap: anaginas

A video posted by Gina Dirawi (@ginadirawi) on Jun 30, 2016 at 10:51am PDT

Instagrams okrönta drottning – The Gunilla har gjort entre i Kissies vlogg.
Någon som tagit sig igenom den?

 

Nu ligger videon uppe där jag möter @thegunilla uppe på min youtube kanal! ? Börjar vi bråka eller blir vi BFFs?

A photo posted by Alexandra Nilsson (@kissies) on Jun 30, 2016 at 10:48am PDT

Blondinbella avslöjar vem som varit Salsans nanny efter det att Odd började jobba igen.
Kan inte hon bli MIN nanny – hon verkar ju störtskön!

Jag gissar på att Blicken antingen är förstoppad, närsynt eller mitt i en bajs.
Vad tror ni?

LE BLOG is updated bros ? ANGELICABLICK.SE

A photo posted by Angelica Blick (@angelicablick) on Jun 30, 2016 at 10:08am PDT

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har sett hela klippet, tydligen vill Gunilla också bli en youtuber..Det hade jag verkligen velat se!?

  Jag tror sussa som tränat fleur från marken köpt henne eller tagit henne på foder. Om man kollar tyras blogg sökte hon fodervärd alt medryttare till fleur o corvara redan i november. Och vi vet ju hur det gick för korven som aldrig skulle säljas. Fleur var ju inte lättare hon

   Troligt.
   Fler kommer nog inte komma tillbaka till Tyra iaf. Var Fler också en hon aaaaaaldrig skulle sälja eller var det bara korven? Har för mig att hon sa så om båda men kan ju minnas fel.
   Ivf är det bra. Hoppas hon lugnar ner sig med hästköpen nu och håller sig till Mille!

    Meennnn du förbannade autocorrect! Fler = Fleur

    Stämmer det du skriver. Fleur skulle aldrig behöva byta ägare igen och hon det skulle bli hennes nästa stora tävlingshäst för tyra visste att hon skulle få henne att gilla hoppning igen osv osv..

  Tips, det kommenteras och bråkas hej vilt inne på LD’s instagram. Under den bilden där hon ska värma bröstmjölk i en plastmugg i micron

  Jag förstod nog inte videon på nannyn!? Är det BB som spelat in den? Är det reklam för något eller ville hon ”bara” visa upp sig?

   Tack

   Hon har en ambitiös blogg och ska börja plugga på Hyper Island (Digital Business):
   http://ofemma.com/hyper-island-digital-business-25835547
   Verkar som Emma sökte jobbet hos Spångbergs av ”rätt” anledning och inte av ”fel” anledning (dvs spioneri och förräderi) som Isabella alltid är rädd för.
   Isabellas puff på Instagram för den avgående nannyn är väl som en blomsterkvast och ett tacktal kan man tänka. 69 000 visningar hittills är väl reklam så god som någon.

    Så bara visa upp sig med andra ord? Mest så jag inte missar något

  Hehe menar du inte Blinkers hehe

   Blinken ********,suck.
   Ungefär såhär humor fungerar för mig i verkligheten med.

  Skulle du snälla kunna göra ett ”då och nu”-inlägg med hur vissa bloggare såg ut förr vs. Nu? Skulle vara riktigt intressant. Då jag te.x tänkt vilken skillnad det är på vissa bloggare i utseendet om man jämför med bara något år sedan. Tänker bl.a på till exempel paow, Isabelle Strömberg och sindy Niklasson som är tre tjejer jag förr tyckte såg så förbannat bra ut! Medans dom nu alla tre enligt mig ser riktigt gräsliga ut. Varför väljer man att förstöra sitt yttre undrar jag, när man faktiskt ser SÅ bra ut som dessa tre gjorde en gång i tiden. Paow har väl sina förklaringar antar jag, spritfet, tuttar som inte alls passar till kroppen och en jävla massa festande antar jag bidrar till ett inte så vackert yttre. Tycker det är intressant hur vissa bloggare ser bättre o bättre ut för varje år som går, och dom som går andra hållet.. Kissie te.x tycker jag är ett bra exempel på en bloggare som blivit snyggare med åren. Dessie också. Men nej usch blir nästan irriterad när jag tänker på te.x Isabelle och hur jäkla vacker hon var förr.. Och nu ser ut som en avdankad sliten pundare som sminkar sig så hårt det bara går. Varför varför varför förstör ni något så vackert??? Skulle vilja se henne i en lite ”mjukare” sminkning, och med normal storlek på läpparna. Fy helvete så snygg hon hade varit då!

   Vet du vad jag tycker är intressant? Hur någon annans utseende kan vara så viktigt för dig…

    Hehe ja och varje mening innehåller nåt om utseende typ…! Besatt much?

  Jag såg videon med Kissie och Gunilla, och tyckte Kissie var jättebra på att ta henne på rätt sätt. Gunilla framstod som… så normal som jag tror hon nånsin kan bli. Helt Kissies förtjänst 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.