Hej vad det hängs ut..

Katrin Zyto:

Folk får tydligen inte skriva på sina privata sociala media att dom inte gillar Katrins bok för då blir man uthängd med namn och bild på Kattens Instagram i sann Tyra Sjöstedtsk stil.

Undrar varför JAG inte blev det efter min recension för den var ju allt annat än positiv..
Märkligt..

Om en privatpersons ogillande av ens bok förstör hela ens helg – borde man då verkligen skriva böcker? Alla kan omöjligt gilla det man gör och det gäller allt och alla som arbetar offentligt.
Stoppa in hjärtat eller byt jobb för du kan omöjligt behaga alla.
Nope. Går inte. Omöjligt.

49 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den här Ninni GILLAR alltså INTE Katrins bok och inte nog med det, hon SKRIVER det ÖPPET på sociala medier!!! Hur fan kan man ens komma på tanken att göra något sådant?

    Katrin, skärp dig.

    Och i kommentarsfältet så påstår vissa då att Katrin ska strunta i ”avundsjuka” människor som dissar hennes bok. DÄR KOM DET IGEN. AVUNDSJUKAN!!!! för man kan bara inte helt enkelt ogilla en bok för att den är kass, man måste vara avundsjuk.

    Vidriga människa

    Det här är så löjligt så det inte finns ord för det

    Vem är denna Ninni, är de typ vänner? Eller har Katrin bara uppnått Guinness rekordbok nivå på butthurt?

      Butthurt som fan. Denna Ninni svarade bara på en annan persons IG vad hon tyckte om boken. Fanns flera andra som dissade katrins bok men hon valde att hänga ut just denna kvinna

      Hej,
      Jag har ingen som helst relation till varesig KZ eller Sofie Sarenbrand annat än att jag läst bådas böcker.
      Förutom min kritik av boken när Sofie, på sin IG, frågade vad folk tyckte om KZ bok, så var det 7 till som dissade den – men än nån anledning så är jag The Chosen One… 😉

        Grattis! 😉

    Lustigt också hur vissa i kommentarsfältet till bilden sitter och skriver att denna @Ninnibeth är avundsjuk, ”det är den svenska avundsjukan” Osv. Okej! Så så fort jag inte gillar en film jag sett så är jag avundsjuk på… vem då? Regissören? Manusförfattaren? Huvudrollsinnehavaren? Eller om jag inte gillar en viss sorts musik, så är jag avundsjuk på alla inom den genren? Folk använder ord dom inte vet vad dom betyder, även om det är så simpla ord som avundsjuka. Pinsamt.

    En kommentar handlar om att man bara klagar i Sverige om någon sticker ut.. Jag tror personen har missat poängen?

    Känns inte detta inlägg av Katrin som väldigt ironiskt..?

      Jo, precis. Att helgen är förstörd osv lär ju vara ironiskt.

      Tycker det är det som gör det extra elakt. Ironin!

    Jag tolkar iofs det hela som att Katrin är ironisk. Tror knappast att hennes helg är förstörd pga detta. Däremot känns det ju inte helt rätt att hänga ut någon med bild.

      Just #helgenförstörd var inte vad jag reagerade på med det här. Utan att hon tar lättkränkthet till helt nya och oanade höjder 😉

      Jag uppfattade det också som att hon var sarkastisk, eller snarare försökte dölja sin kränkthet med sarkasm. Uppenbarligen tog hon ju åt sig, annars hade hon ej lagt ner energi på att skriva inlägget.

    Recensioner hittar man överallt på Internet… och de är inte nådiga mot boken.
    Själv har jag bara lyssnat i en halvtimme av boken på Storytel. Språket var så platt och dåligt att min hjärna och öron började skrumpna.
    Så denna uthängda kvinna, behöver inte vara ledsen, för hon är i ett stort och gott sällskap. Ett sällskap som nog läst MÅNGA böcker i sitt liv och vet vad de pratar/skriver om.

      Mina fördomar säger mig att de som gillar hennes bok är de som aldrig läser böcker.

        +1

    Ursäkta mitt språk, men hur fan kan aset ha 98 tusen följare på ig? Vem vill visa ens att man följer en som gjort sig känd på att vara elak

    Hon är så jävla barnslig, Katrin. Har aldrig gillat hennes burdusa sätt, MEN har alltid tyckt hon är cool som kunnat åstadkomma såpass mycket med sitt företag. MEN det är i dessa fall som man inser vilken genomrutten människa hon faktiskt är – hon tål ingen kritik (och det beror ju givetvis på att hon tror att hon faktiskt kan skriva). Det är medelmåttig kärringporr hon har skrivit, ingen klassiker. Fånig är vad hon är!

    Hon är en vidrig, smutsig människa. Hon är inte vatten värd och det står jag 110% för och skulle säga till henne. Hon har sagt och gjort så många elaka saker att hon inte är värd minsta lilla respekt. Har tyvärr träffat henne personligen på en fest för många år sedan och hon betedde sig så illa. Ett kräk är vad hon är.

      Håller med. Hon mobbar på ett sätt som har gjort så himla många genuint ledsna. Hon beter sig fruktansvärt. Är nyfiken på hur hon var på festen! Berätta gärna mer.

        Det var en hemmafest och Katrin och några polare kom lite sent. Katrin började nästan omedelbart kritisera inredning och smak hos värdinnan, högljutt och öppet och med mycket pekande, fnissande och hånande. Hon och polarna dödade stämningen på festen direkt och alla som hörde blev illa till mods och började protestera. Sen sa värdinnan åt dem att gå och Katrin gapflabbade på det där falska, osäkra, översittare sättet och sa att hon ändå tänkte gå för en så här sunkig och underklassig fest tänkte hon minsann inte vara på och alla gästerna var ändå fula, fult klädda och fattiga fetton som hon inte ville ses med. Och så gick hon och gänget. Mycket trevlig….

      Har också träffat henne en gång. Utanför Spybar på den tiden hon och Alex var gifta. Maken till människa… Alex var supertrevlig och genuint fin. Katrin däremot var apfull, otrevlig och gapig. Till slut fick Alex be om ursäkt till oss och sitt sällskap för att ”gå och deala med sin fru” som han sa. För hon stod då och skrek på vakterna. Han och hela hans kompisgäng såg ut att vilja sjunka genom jorden.

    Det är verkligen hårda ord bland kommentarerna, bland annat att hon är ful och äcklig.. Liksom, det enda hon gjorde var att inte tycka om en bok. ?

      Tycker vi börjar kalla Katrin dem sakerna eftersom att hon inte ver hur man skriver en bok =)

    Vet inte om det är för jag har mens denna veckan eller om det där bara var så fruktansvärt lågt å vidrigt gjort att katrin att jag håller på att lösas upp i atomer. Har alltid gillat henne egentligen men nu var det fan nog. Man måste alltså gilla hennes bok? Vafan. Vuxenmobbning är så jävla vidrigt. Avföljde henne direkt från instagram. Också +1 på den som skrev ovan att de som försvarar henne i kommentarsfältet är ju lika blåsta. Kan man inte ta kritik så kanske man inte ska skriva böcker. Herregud.

      Får man fråga vad det var som du gillade med henne innan? Bara nyfiken eftersom det knappast är första gången Katrin beter sig bedrövligt.

        Såklart du får fråga. Jag gillade hur hon ”rörde om i grytan” lite och var inte inte alltid så politisk korrekt (GIVETVIS, finns det en gräns dock, tyckte mest att hennes åsikter oftast var ok men uttryckte sig klumpigt). Sen beundrade jag henne ur rent business woman syfte hur hon ändå lyckas ha företag som går bra. Men som jag nämnde innan allt det är liksom förbi mig nu efter hur hon hängt ut en stackars kvinna som inte gillade hennes bok. För mig är det helt sjukt och jag fattat ingenting eller hur hon tänkte. Tycker nästan ännu värre om det ska ses som humor syfte och att hon är ”above” vissa människor. Som sagt avföljde henne direkt för vill inte stötta människor som är rent av förjävla elaka. Alla har vi olika gränser. Där var min.

    Men herregud… :s

    Jobbar i en bokhandel, varje gång någon köper den (händer inte så ofta tack och lov) vill jag typ skrika KÖP DEN INTE, DEN ÄR FRUKTANSVÄRT ENORMT SVINDÅLIG.

    Småler lite åt att hon felaktigt använder ”dem” istället för ”de”, när hon raljerar över att folk inte tycker att hon kan skriva.

    Det är intressant att Katrin så uppenbart inte är någon vidare talang, varken när det gäller att skriva eller när hon försöker sig på att vara rolig genom ironi och sarkasm.
    Det enda hon är bra på är att vara elak och på det viset som en igel suga ur så mycket hon kan från den uppmärksamhet hon ges.

    Det spelar ingen roll ifall hon påstår sig vara sarkastisk i sin uthängning, det är likväl en uthängning gjord med syftet att vara elak, mobba och såra.

    Den här ninni må inte gjort något för att förtjäna att bli uthängd, dock måste hon vara den fulaste varelsen jag skådat och jag beundrar henne för att hon vågar lägga ut selfies när hon ser ut som hon gör. Stackars sate, med det där nyllet räcker det med att råka kolla åt en killes håll så har hon skrämt iväg honom inom loppet av 10 sekunder 🙁

      Vad är det för jävla kommentar???
      Och varför ens referera en kvinnas värde genom att kommentera hennes knullbarhet?
      Fy fan för dig!!

      Oh är det anhängare till Katrin ( el kanske rent av katrin själv) som fick luft under tangenterna o försöker sig på att smasha in ett litet barnsligt ”under bältet-slag” Moget!!

      Men du, ska du försöka provocera fram en reaktion här inne – gör det med lite finess och inte genom att kräka ur dig samma typ av intelligensbefriade lågvattenkommentarer som kommentarsfälten på Aftonbladet brukar svämma över av.

      Det är ett tag kvar till jul, men se för fasen till att börja äta pepparkakor redan nu för du kan nog behöva en rejäl dos. Fråga THK om tips för hur en bäst optimerar sitt matintag. (Pepparkakor sägs göra en snäll, vet inte om det är kunskap som lärs ut i LHS.)

      Vad jag tycker synd om dig som lever i en värld där utseendet bestämmer vem som ska behandlas med respekt och vem som är värd vad. Jag hoppas att du är nöjd varje gång du ser dig i spegeln och känner att du duger eller duger du bara när du har tryckt ner någon annan? Utseendet försvinner och en dag kommer du stå där och se dig i spegeln och se vad? Ett tomt gammalt skal utan någon som helst kärna som är värd att bevara.

      Släng dej i väggen! Här censureras inte folk så ditt smutsiga inlägg får kanske vara kvar, men bara för att visa hur viktig CamCams blogg är! Svineri i klass med Katrins egna ”standard” och hårda ord för att vara skrivna av en sekundär kränkt. Tröga obefogade ord dessutom. Beauty lies in the eye of the beholder och utan att ens sett dej ser du för jävlig ut! #dåligattityd

      En helt onödig och fruktansvärt taskig kommentar, varför skriver du något sådant överhuvudtaget!?

      ASSÅ SNÄLLA DU!! Kan du inte länka en bild på dig själv? Skulle mer än gärna vilja gå igenom och skratta åt varje centimeter av ditt ansikte och kropp. Så får du se hur kul det är? Så var inte så jävla feg, länka din insta nu då 🙂

      Herregud. Idiot.

      *ASG* Nog för att maken har glasögon numera, men bör vi träffades för nästan 21 år sedan så hade han utmärkt syn.
      Kan tillägga att jag är både tjock och kort också, så du har lite mer att gotta dig åt. 😉
      Men seriöst; mitt utseende är mitt skal, inte den jag är. Kritisera gärna mina åsikter, men att kommentera mitt utseende är lika fruktbart som att skälla på himlen för att den är blå…

      Naw, blev Katrin lite ledsen och vågar inte säga det med sitt namn? Gulligt. Not.

      Hon förtjänar inte att bli uthängd, men förtjänar att bli kallad sånt här elakt av dig?
      Avskum är vad du är. Ta tag i ditt liv för i helvete.

    Denna kommentar var till hastag uggly ninni..

    Katrin är en kvinnlig donald trump

    Inlägget är borta från Instagram nu, men ligger kvar på bloggen. Undrar om Instagram plockade bort den efter anmälningar? Katrin (haha, ipaden ville ändra till ”latrin”, passande!) använder ju en bild som inte är hennes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.