Jockiboi ber om ursäkt till Therese Lindgren

Jockiboi & Therese Lindgren:

jocki

Här är hans video.
Den är lång men sevärd! Kolla in den!

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Konversationen som han lagt upp ser klippt & klistrad ut, eller är det bara jag?
    Cam – Kan inte du undersöka detta mer?

      Det är bara du.

    Jag gillar inte när folk ber om ursäkt och säger ”vi gjorde BÅDA fel”, känns mindre ärligt. Orkar inte kolla på videon, hans ansikte äcklar mig för det påminner mig om allt snuskigt han har gjort.

    Vill inte sponsra jockiboi. Vad säger han i videon?

      Känner samma. Vem vill ge honom pengar genom att se hans videos. Jag skäms över att en person i hans ålder beter sig lika omoget som ungarna i kommentarsfältet.

    Han har inte slutat knarka än ser jag.. Ser ingen att karln är påtänd?

      Jo.

      Han har opererat påsarna under ögonen vilket får honom att se lite nyvaken (high) ut.

    Ryser åt hela grejen . Pinsamma vuxna människor som lever hela sina liv runt internet och hur deras värld /liv existerar via internet och tar sina fnurror på tråden med andra individer på internet på – just det – internet .

    Jag blir på riktigt ledsen över alla kommentarer jag läser om Jocke och hur äcklig han är på grund utav hans förflutna. Vem som helst som kollar på det han gjorde när han var med i Kungarna av Tylösand eller när han bloggade och hade sin YTserie med Hann Widerstedt förstår att han inte mådde bra, att han var en förstörd människa.

    Jag rättfärdigar INTE det han gjorde på den tiden, jag själv äcklades just då när allt hände över vad han gjorde och vad han sade, vad han på den tiden hade för åsikter. MEN – människor ändras, växer upp, ändrar åsikt, skaffar sig erfarenheter och det är just det Jocke har gjort. Jag känner honom inte personligen, men man SER ju att han inte är den person han var då.

    Är DU exakt samma person som du var för 5 år sedan? Har DU inte ändrats alls, skaffat dig nya erfarenheter, vuxit? Människor ändras! Jag tycker det är förjävligt att man dömer en människa för vad han gjort istället för att se vad han försöker åstadkomma i dagsläget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.