Kan han någonsin tvätta bort sitt dåliga rykte?

Jag bumpar det här inlägget eftersom det efterfrågats bland kommentarerna. (Från 26/3 2016)

boi

Jockiboi 2.0 har gjort en resa – minst sagt – men jag minns honom från Kungarna av Tylösand, hans relation med Hannah Widerstedt, hans blogg fylld med bajs, sperma och ”Dagens runk”..
Att han blivit något av en tonårsidol gör mig mörkrädd.

Visst, alla förtjänar en andra chans men jag vill inte riskera att min bonusdotter sitter med telefonen i näven och kollar på hans Youtubekanal om han bestämmer sig för att låta Jockiboi 1.0 återinträda igen.

Jag vill inte att hon ska se honom leka med sitt eget bajs, snapchatrunka i nån jävla provhytt nånstans för att det är kul eller spela in porrfilm med okända tjejer på en finlandskryssning för att sen sprida bilderna på nätet..

Kalla mig pryd men så jobbar jag..

Vad tycker ni om Jockiboi? Låter ni era barn kolla på hans Youtubekanal?

boikoll

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det ligger en väldigt ny porrfilm ute med Jonna och honom, så jag tror inte att det ligger så långt bakom som han vill framställa det som. Filmen var pinsamt dålig för övrigt. Allt finns på flashback ?

      den porrfilmen låg på jockes dator som någon hackade. så det kan jag faktiskt ha överseelse med

    Nu har jag inte barn men skulle aldrig låta min unge läsa eller kolla på något som har med honom att göra. Han verkar vara en sån jobbig människa…
    Han kanske har ändrat sig men som du säger och kommentaren här ovan också så är det nog inte så långt bort ändå. Tänker fortfarande på ”dagens runk” när jag hör hans namn, vafan?

      Han är bästa youtubern idag. Det där ångrar han som fan. Gå in och kolla på hans video på youtube när han berättar om minnen från när han var liten tills han blev stor.. Han ångrar det riktigt grovt + att han var hemlös förut. ALLA ÄLSKAR JOCKIBOI NU!!

      Vad tänker du med han var sån för fem år sedan? Lev i nuet!!

    Han gör mig illamående.

    Tackar för det. Exakt detta jag väntat på. Tycker han kan ta sitt pick och pack från youtube, om jag var han hade jag lagt ner alla mina sociala medier, gått under jorden och låtit samhället glömma bort mig SEN hade jag börjat fundera på att blir ett bättre jag, borta från offentligheten. Men nej. Istället försöker han bli sitt nya jag, på youtube. Helt fel forum tycker jag. Det tar väl inte lång tid innan hans föredetta (?) bästa vän Nemo (alla vet väl vad han gjorde?) också startar en youtube kanal, alltså då hoppar jag från en bro.

      Minns inte vad Nemo gjorde. Borde kanske vara tacksam för det.

        Jag följer Nemo på Twitter och han verkar vara en reko kille idag, städad och numera nykter och har en podd också, bara att söka så hittar ni.

      Visst var det Nemo som våldtog någon?

        2010 blev han dömd för att ha haft sex med en 14-åring.

      Jag vet att det på inget sätt är roligt eller finns någon humor i en våldtäkt mot barn. Och hans kommentar på det hela, när det begav sig, var inte heller särskilt komisk men kanske lite tragikomisk.

      På en fråga om hur han tänkte kring det inträffade svarade han att han haft ”maximal otur”. (Har inte kunnat släppa den kommentaren!) Det han syftade på var det faktum att allting uppdagades på grund av att hennes pappa råkat se en chat mellan de två. Och att tjejen bara varit några veckor från att fylla 15.

      För det kan ändå vara värt att lägga till att tjejen samtyckt till sexet men samtycke spelar ingen roll om man är under 15. Det klassas som våldtäkt mot barn ändå. (Om inte den andre personen ligger väldigt nära i ålder själv, typ är 15 år och 1 vecka.)

      Försöker på inget sätt ursäkta handlandet! Det finns en anledning till att det är olagligt att som vuxen ha sex med personer som är barn, oavsett om de samtyckt eller inte, och jag tycker det är jättebra att lagen ser ut som den gör i det här avseendet.

      Kunde bara inte låta bli att nämna hans kommentar. ”Maximal otur”. Så jävla märklig grej att säga i just det sammanhanget!!!

      Marry me Evelyn.

    Sånt jävla äckel

    Han verkar ha haft en riktigt tuff uppväxt och har helt klart gjort en del snedsteg, måste ändå säga att han verkar vara en riktigt fin kille som jag önskar all lycka 🙂

      Många har haft tuffa och trasiga uppväxter men det gör inte dem till korkade människor eller seriemördare. Ens uppväxt skapar inte en till den man blir. Man är sin egen individ.

        Ens uppväxt präglar en otroligt mycket, så där har du delvis fel.

      Man kan inte skylla på sin uppväxt. Många går igenom förfärliga saker men de blir vare sig pedofiler eller seriemördare eller våldtäktsmän. Det handlar om den vägen man själv bestämmer sig för att gå. Det må hända att ens uppväxt präglar en men det kan man arbeta bort. Allt går om man bara vill.

      Sa du ”en fin kille”? ???????

    Alla kan förändras och alla är värd en chans. Det är pinsamt och se folk döma en person dom inte ens känner.

      ”Alla” gäller det tex mördare och våldtäksmän också? Håller inte med.

        Är det mördare och sånt vi snackar om nu? Nej det är det inte. Så dra inte in sånt det inte handlar om.

        Men jo , om det nu är så att alla förtjänar en andra chans. Så är det mördare och våldtäksmän också. Nej alla förtjänar inte en andra chans, vissa gör det absolut. Stör mig fortfarande på jocke än idag , tål inte snubben för 50 öre.

        Hur kan du blanda in saker helt tagna ur luften? Det diskuteras inte om våldsförbrytare här ens?! Jösses..

      Svårt att inte döma nån som ideligen framställer sig som en idiot.

    Jag gillar inte Jocke alls och kan inte förstå hur han tog sig så långt att han fick pris på guldtuben. Lite mer poäng fick han för mig när han friade till Jonna för det var gulligt men alltså nej.. Jag kan inte ta honom seriöst efter allt jag läst om hans tidigare beteende!

    Går inte att ta den killen seriöst.

    Tycker mest han verkar vara så extremt mycket i behov av uppmärksamhet och berömmelse. När det ens projektet börjar dala så ger han sig på nåt annat. Efter kungarna av Tylösand blev det äckelbloggen, sen jockiboi och Hanna, sen showen jockiboi och hans vänner, sen berättelsen om jockiboi där han berättade om sin uppväxt och sitt drogberoende och nu han och Jonna. Nån psykolog skulle säkert koppla det till nåt i hans uppväxt. Jag ser inte frieriet till Jonna som nåt gulligt utan enbart som bekräftelse/uppmärksamhetstörstande. Tycker dock inte om honom och anser att är man 30’bör man inte sukta efter 13-åringarnas bekräftelse.

      Han ska ju t.om. ha livestream då han gifter sig.

    Hej!
    Första gången jag kommenterar denna blogg men brukar smygläsa när jag äter min frukost.
    Låt mig säga såhär, att han hängt ut mig flertals gånger rör mig inte i ryggen, något man får ta när man gett sig in i gamet.

    Han skrev ett inlägg om min bror som har ADD, något J själv säger sig ha. Känner inte igen något av symptomen men det är en annan historia.
    Att vara ”sjukt ofokuserad och ha 1000 tankar i huvudet samtidigt” är inte direkt att ha ADD. Snarare tvärtom, man ORKAR helt enkelt inte ta tag i något, de sociala koderna är en låst bok och J verkar inte direkt ha svårigheter med det. Jaja.

    Han hängde iallafall ut min bror som våldtäksman, kriminell och min bror hade en riktigt tuff tid efter han skrev sitt inlägg. Ingen som valt att vara anonym ska behöva utstå att bli kallad för våldtäktsman inför flera tusentals läsare. Jag försökte övertala min bror att ta detta ett steg längre, men pga min brors ADD är det ENORMT jobbigt att ens orka ringa polisen.

    Vi lät det helt enkelt rinna ut i sanden, och min bror har äntligen börjat komma på fötter efter att ha fått utstå de kränkningar som J utsatte honom för.
    Min bror har en son och fästmö och de kämpar, men jag ser fortfarande att han har stor sorg för det inlägg Joakim Berg skrev. INGEN ska behöva utstå detta.
    Så, mitt första och förhoppningsvis sista inlägg.

    Nej, skulle aldrig låta mitt barn vara i närheten av hans kanal.
    Men eftersom du verkar skriva om youtubers också.
    Kan du inte försöka luska fram vem äcklet är som påstått att Therese Lindgren vann årets youtuber för att hon legat med någon med makt är? Jag blir så äcklad av att veta att det finns en chans att jag följer en sådan människa med så dålig kvinnosyn.
    Tyckte gott du kunde skriva om Jockes hyckleri med att ena stunden säga åt andra att inte skriva vilka som var värda att vinna när han själv tagit med i sin video där han säger ”alla andra youtiubers tyckte att jag förtjänade priset”. #antimobbning
    LOL

      Vart har du hört det, har Therese själv nämnt det ryktet?

        Oj såg hennes video nu. Vill också veta vem som sagt så! Sjukt ju.

        Vad är det för video? Vill du länka?

      Det är väl någon som är avundsjuk för att hon fick priset bara? Men Therese har gått ut innan med att hon legat runt som tusan och att hon även vart med gubbar i 50-årsåldern bara för sitt bekräftelsebehov så det hade väl inte vart jättekonstigt om hon gjort nåt liknande.

        Herregud det låter verkligen som du tror att Therese har legat med någon nu. Hon ligger inte runt längre och hon skulle inte ens klara av det pga sin socialfobi och panikångest.

    Han är äcklet personifierat, känns som sagt märkligt att en sådan sida bara skulle upphöra helt plötsligt. Dock så får jag en känsla av att han är väldigt trasig.

    Jag har inte så bra koll på den killen så ursäkta en oinsatt fråga men är det sitt eget bajs han är insmetad i på bilden?! När är den tagen?

    Snälla skriv om kissies senaste inlägg om tjejer som tar emot dricka från killar. Dubbelmoralens drottning är hon HA HA HA !!!!

    TV3 borde skämmas. Har de nån skam i kroppen lägger de ner skiten.

    En genomvidrig ”människa”.

    Jag tycker att Jocke är en fantastisk människa nu,lämmna det här bakom dig,han är anorlunda nu

    hej joakim jag heter emma jacobsson Sjöström vuxen och är 47 år gammal jag vet att du ångra det du gjorde som fan men du är alltid fin person oavset det du har gjort joakim lundell du får all kärlek i världen för all i need fin röst agnes arhullt och all kärlek till my adickision

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.