Widerstedtskans känga till Jockiboi

Hanna Widerstedt & Jockiboi:

hanna2

Nyheter24s Johanna Nordström har skrivit en krönika om Jockiboi som ni kan läsa HÄR – och vem slänger ut en rejäl känga till Youtubeprofilen bland kommentarerna – den före detta flickvännen Hanna Widerstedt.

Jag tycker mig kunna ana ett litet uns av svartsjuka hos henne – håller ni med?
Jockiboi gick vidare till att bli den största svensktalande profilen på Youtube medan Hanna förpassades ut i periferin.

Medhåll eller mothugg på den?

Jag skulle förresten gärna vilja ha Jockibois syn på det Hanna skriver för det är inte första gången jag läser det nämligen.
Om du läser det här och har lust – maila mig gärna på kontakt@bloggbevakning.se

hanna
Tack J för tips!

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Är du personligt bekant med honom? Förstår inte varför du försvarar honom annars. Hans uttalanden är fullständigt vidriga från ett feministiskt perspektiv.

      Aldrig träffat karln och jag tycker inte jag försvarar honom på något vis – däremot anser jag att alla ska få komma till tals. Eller borde jag köra mer Nordkorea style här inne?

        Eh nä men du sidar ju uppenbarligen med honom.

        Jag tycker att han har en kvinnosyn som är gräslig och fattar inte att du och många tjejer med dig försvarar honom.

      Fantastiskt underhållande när det ska läggas åsikter i munnen på en för att man väljer att lyfta fram flera sidor av en sak!
      Det är väl det enda vettiga, tycker jag. Alla har alltid rätt att komma till tals och få sin sida hörd, vare sig folk håller med en eller ej.

    Sett att hon har skrivit lite i Jockiboys flashbackstråd. Jag gillar verkligen inte henne från hennes bloggtid men jag tror inte hon är svartsjuk. Hon vet vilken hemsk människa han är och vill sprida lite information eftersom tyvärr är hans små fanboys för unga eller för godtrogna för att fatta allt skit han gjorde förr.
    Det vettiga eller mest mogna är att gå vidare och lämna en fd till sitt förflutna men jag tror verkligen inte hon ljuger om just detta. Det är bara skönt att se att folk inte glömmer bort hur hemsk människa han var och är.

    Hanna har ju skrivit själv en kommentar om honom här: http://blogg.ng.se/bloggbevakning/kan-han-nagonsin-tvatta-bort-sitt-daliga-rykte/#comments

    Ser ingen svartsjuka i det hon skrivit i artikeln eller i kommentaren, snarare bara ett uppsåt till att försöka förstöra för jocke, och ge honom än mer skit.

    Tycker alla kan lägga ner häxjakten nu faktiskt. Konversationerna var fake/tagna ur ett sammanhang. Att personer sitter och kommenterar att han var en hemsk person för 5 år sen säger mer om er än om honom (tyvärr).

      På vilket sätt var det fake? Tjejen visade ju en film på konversationen. Har ej sett hans video pga tänker inte sponsra ett rövhål.

        Så varför är du ens inne och lämnar en kommentar då? Är det bara för att du ska kunna basha på en person som du anser är ett rövhål?

        Wow, min sista mening var ju spot on 😀

        För jag gillar Camcams blogg och vill gärna ge henne lite spons i form av klick. 🙂 Och, för att jag undrade hur konversationen kunde vara fake. Tihi!

        Halloj!

        Kan du tänka dig att ha ett litet annat nick som skiljer sig mer från mitt än att du har ett litet ”h” tillskillnad från mitt? Blir tydligare vem som sagt vad då.

      Jag skulle tex aldrig använd ord som rövhål. 😉

        Sådär. 🙂

        Perfekt! Tumme! 🙂

    Kan någon förklara hur konversationen är fake, som Jocke säger? Är det redigerat? Vad är det för sammanhang som rentvår det som han har skrivit?

      Nej den är inte redigerad, finns video på hela konversationen. Det han menar är väll att tjejen inte printade hela utan vissa delar

    Är mest kommentarerna från alla barn som skrämmer mig. Nu vill dom att feminister ska ta självmord och dra åt helvete, therese lindgren är vidrig och ska dö osv… Hoppas dom nån gång lär sig att det dom skriver är helt sjukt, vill fan ej leva i en framtid med dessa ungar annars… Vill bara visa för deras föräldrar!

      Håller med dig Bella, det är helt vridet vilka kommentarer. Det är väl här och nu som Jockiboi kan göra en insats om något och gå ut till sina följare att säga deras kommentarer inte är okej. Var likadant när det blev slut med Hanna W. Herregud vad skit hon fick ta av hans följare. (även från honom)

    Det känns som att Jocke har kämpat som fan med att vara någon han inte är, han har förändrats, är en ny människa… Men nu börjar verkligheten komma ikapp honom, man kan inte spela något hur länge som helst innan det brister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.