What else?

GabJoss:

gab

GabJossan sprutade bröstmjölk(!) i näsborrarna på SuperJ då han blivit täppt i näsan och jag höll på att sätta kaffet i halsen när jag läste det.
Jag hade ingen aning om att det fungerade – gjorde ni?

Får ni också en mental bild av GabJossan med en tutte i handen som försöker pricka rätt i SuperJs pyttesmå näsborrar? Som en pytteliten dart-tavla..
Hur upptäcker man detta? Och funkar det även på vuxna?
En nödlösning om man inte får tag i nässpray under allergisäsongen – hitta en ammande kvinna och erbjud henne pengar för ett par droppar?

Är det bara jag som är HELT fascinerad av detta fenomen?
Jag frågade precis BFF och hennes man och han såg ut ungefär som jag när jag läste medan hon berättar att man kan tvätta bebis med bröstmjölk och använda den på små sår då den även är antiseptisk.

Women for the win säger jag!
Vad kan man mer använda sperma till? Förutom till hårgelé..

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha knäppt!

    Bröstmjölk är faktiskt bra till det mesta ?

    Galen bröstmjölkhets som nybliven mamma, känns ibland som barnavårdscentralen menar att bröstmjölk är lösningen till precis alla problem med spädbarn haha.
    Men att pumpa ur lite och sen ta en liten pipett/sprutgrejs och sen skjuta in 2 ml i vardera näsborre vid nästäppa är typ svinbra på småttingar om man inte kar natriumklorid (koksalt) hemma 🙂

    Bröstmjölk hjälper mot typ allt! Riktig mirakel-medecin. Har inte egna barn med både polarna och syrran sprutar mjölk på allt, typ blåsor, sår, eksem, täppt näsa osv osv ✌✌✌✌

    Sånt får man info om när man går på BVC (barnavårdscentralen) med bebisen. Röda utslag? Ha på bröstmjölk. Täppt i näsan? Bröstmjölk. Röd stjärt? Bröstmjölk! Universallösning tydligen!

    //Trebarnsmamma

      Då kanske det inte längre är så konstigt att Gabbi inte visste om detta tips, med tanke på att hon inte tycker det är nödvändigt att gå till BVC 🙂

        Det är inte nödvändigt med BVC. Känner man inte att man behöver det stöd BVC erbjuder går det utmärkt utan BVC 🙂

        My, det stämmer inte. Du har inte rätt att neka ditt barn vård så du måste gå på besök hos bvc.

        Nej man måste inte gå till BVC. BVC är friskvård, inte sjukvård.
        Mvh sjuksköterska.

    Herregud vilken söt bebis ?

    Haha! Det är på riktigt. Jag gjorde samma när min lilla fick sin första förkylning och jag som nybliven mor hade panik. Fick även tips att gnida in bröstvårtorna med mjölken istället för att köpa massa krämer för sår på bröstvårtorna!

    Lite som kokosolja då, känns som att det finns hur många användningsområden som helst.

    Mot förkylning var verkligen en nyhet för mig, men jag har hört att det är bra mot psoriasis. När det gäller sperma så finns det exklusiva ansiktskrämer med innehåll från detta, så killar som säger att det är bra för hyn har en poäng….dock så verkar de främst måna om andras hy. ?

      Hahaha! ?

      Hahaha! Jag får grymma utslag i ansiktet av sperma. Kanske är allergisk, jag vet inte, men man kan tydligen vara det. Jag får stå ut med att bli rynkig då ?

    Jag tror det var dessie som skrev att man kunde göra det men jag fick reda på det under förra bloggbebisvågen

    Sperma innehåller nåt ämne som är bra för huden för att motverka rynkor.. Så ja. Mycket kan man göra med diverse kroppsvätskor.

    Sperma innehåller väl något ämne som kan ge sammandragningar och starta en förlossning. Fast jag tror att man behöver väldigt mycket sperma för att det ska ge effekt.

      Oxytocin

    Det med bröstmjölk i snoken vet alla som fått barn 🙂 allmänt känt. Kvinnor är bäst, så är det bara.

    Fick det tipset av barnmorska efter vi hade fått vår tjej också, både till täppt näsa och ”smörja” på eksem om det skulle uppkomma på bebis 🙂

    Jag tycker din blogg har blivit tråkig.
    Förut var det verkligen skvaller, gott om saker att skratta åt. Nu är det mer som en sammanfattning av vad som skrivs i bloggarna.
    Du har tappat stinget och blivit PK.

      Nä, jag är på semester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.