Anna Hibbs skyller på Blondinbella..

Anna Hibbs & Blondinbella:

anna

Anna Hibbs – var när det begav sig – en av Stureplansbrudarna som hängde med alla dom heta blondinerna och som medverkade i lyxfällan.
Helt plötsligt blev det tyst från henne och hon skulle flytta till USA för att plugga till sjuksyster. Flytten till USA blev av men utbildningen har det inte hörts så mycket om men nu släpper Anna bomben.
Det är BLONDINBELLAS fel att hon slutade blogga!
Dun, dun, duuuuuuun!!!! (Ni vet, dramatisk musik)

Det är väl nästan första gången som man hör kritik mot Bella och hennes bloggportal utåt sett?
Jag har en vän som drev en blogg inom musik – hon jobbade på skivbolag – som utan förvarning stängdes ner och allt innehåll försvann eftersom portalen inte ville ha två bloggar om samma ämne. En annan vän till mig på ett annat skivbolag drev en aningens större blogg som fick vara kvar.
Sjukt dåligt!

Vad tror ni om det Anna berättar och varför tror ni hon berättar det här nu?

Så här säger Bella om saken..
bell

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Oavsett, som vanligt snyggt svar av blondinbella. tycka vad man vill om BB, men hon är verkligen ett proffs ända ut i fingertopparna.

      Fast jag vet inte om jag tycker att det var så snyggt svar. Känns mest som att hon skyller på Anna och sen lämnar ämnet. Jag tror absolut att det ligger mer bakom än det Bella säger.

        Det kan det absolut göra, lägger ingen värdering i det. Tycker bara att hon bemöter det smart, istället för att skita i det. Och hon gör det utan att smutskasta eller lägga skuld.

        Jag vet att allt BB skriver inte är sanningen, det förste väl alla, men hon driver sin blogg som ett företag och bygger verkligen sitt varumärke och jag tycker hon lyckas väldigt väl.

        Håller med. Visst snabbt, enkelt skrivet och icke anklagande ton. Men var det så som Blondinbella skriver eller slirar hon på sanningen eller är det direkt lögn? I sin blogg då så gav hon en bild av att detta bloggnätverk, Spotlife, driver JAG tillsammans med min affärspartner. Det kallades MITT bloggnätverk. I bloggen var det ju luncher etc för att värva nya bloggare osv. Nu verkar det ju som någon random kollega ska fatta beslut om detta. Tycker detta är fegt, rätt svinigt beteende faktiskt.

        Visst kunde Hibbs gjort annorlunda, men man tror väl inte att bekanta/kompisar ljuger en upp i ansiktet? Om det nu var så att Blondinbella fått lite feeling, sålt in sitt bolag och det sen visade sig att hon lovat för mycket lön och villkor och att allt var klart, ja men då får man ju stå för det. Bara för att andra luras, beter sig svinigt så behöver ju man själv inte göra det i samma bransch, speciellt inte en annan ung tjej. När man i sin blogg skriver om girlpower och att stödja varandra/ andra unga tjejer.

      Nej svaret verkar lite konstigt, hon dementerar inte direkt några anklagelser och hon duckar helt för flera viktiga grejer, som t ex om det stämmer att Anna hade ringt och messat henne massor av gånger utan svar.

    Märkligt att två personer kan ha så helt olika berättelser om något som rimligtvis borde vara ganska enkelt att beskriva på ett och samma sätt. Fast det kan förstås vara så att bägge överdriver åt varsitt håll.
    Påminner om två vittnen som sett samma person men det ena vittnet säger sig ha sett en kort blond kvinna i blommig klänning och det andra vittnet påstår sig ha sett en lång mörk man i grå kostym.

      Väldigt märkligt. Speciellt då Anna minns att de på slutet tog i hand om vad de kommit överens om.

    Hmm. Jag tror inte att Anna skulle gå och säga upp sig hos Stureplan (betalt jobb) efter en citat ”förutsättningslös lunch”. Det ligger nog mer än så bakom. Jag har följt Anna sen starling-tiden och Isabella sedan ca 9 år tillbaka och Anna har inte alls haft samma tendens att frisera om vissa saker som Isabella. Bella ändrar sin story för att passa bilden av henne. Nu kommer jag inte på ngt exempel men jag tror det tagits upp här (jag menar inte typ att hon ändrat sig i barnfrågan eller liknande, det är högst tillåtet, menar mer typ att hon kan säga att hon aaaldrig gjort x eller y men sen finns blogghistorik som säger motsatsen). Baserat på det och min egen uppfattning av Anna så säger jag #teamAnna.

      Har inte sett henne sen Lyxfällan och undrar mest WTF happend to her face.

        Det har väl inte hänt något med hennes ansikte? Jag tycker hon, som vanligt, är fin/vacker. Jag är ett år yngre än Anna och hennes hy har nog fan åldrats med mer värdighet än min, trots Miamisolens UV-strålar.

        Smaken är dock som baken och du får ju tycka vad du vill men vad ger det dig att gnälla på hennes ansikte/utseende i ett publikt forum som hon med lätthet kan läsa? Varför såra?

      Ska vi bara basera bedömningen på våra egna förutfattade meningar? Vem är mest trolig att ha missuppfattat något i en affärsdeal, framgångsrika serieentreprenören sen 10 år eller en tjej som var med i Lyxfällan?

      Det resonemanget ger mig #teamBella, men baserat på bådas förklaringar av vad som hände tyckte jag Bellas dementi var väääldigt svag och konstig och därför tror jag Anna ligger närmre sanningen.

        I hear ya. Men ord står mot ord så vi kan nog inte göra mer än att gå på magkänslan (eller sin förutfattade mening, det är väl typ samma sak bara att magkänsla låter mindre dömande, hehe).

        Lyxfällan var väl för pr-delen i det hela om jag inte missminner mig. De körde ju på med några bloggtjejer (hon på V också va, minns inte riktigt namnet, Vanita?) och rätt hårt scriptat/vinklat. Och precis som Anna kan ha lärt sig ngt av sin lyxfällanmedverkan (scriptad eller ej) kan Isabella ha lärt sig av de bolag som gått i konkurs eller på annat vis avslutats. Det är historik man väl inte riktigt kan hålla mot någon av dem idag tycker jag. Om någon skulle lyfta på alla mina stenar och se vissa karriärsbeslut jag gjort hade jag nog också skämts i vissa stunder, learning by doing betyder att man ibland går på nitar. Hur som. Ingen av dem är obegåvade, de är bägge unga, driftiga kvinnor.

        Men något som återupprepats fram till typ dags dato är Isabellas friserande av saker hon sagt och det tillsammans med den, som du säger, svaga och konstiga kommentaren får mig att tro på Anna. Kalla det magkänsla eller förutfattad mening och rätt eller fel men så tänker jag.

        Tack dock för en vettigt ifrågasättande kommentar. 🙂

    Fan vad jag känner igen hon Anna. Men vad är hon känd för?! :s FÅR PANIK. Försökte googla med hittade ingenting..

      Glamourama

    Isabella har alltid haft ett avspänt förhållande till sanningen. Hon är ofta inkonsekvent och motsäger sig själv i bloggen. Hon glömmer att lögnare måste ha gott minne – det är dessutom lätt när man har allt man skrivit i arkivet och slipper ha allt i huvudet! Men hon bryr sig uppenbarligen inte om motsägelser och inkonsekvenser den goda Blondinbella.
    Ett känt fall är hennes olika påståenden om kokos – smaken och doften därav.
    ”Sedan dess har jag aldrig klarat av doften av kokos. Står.Inte.Ut.” (2012)
    “I denna box var favoriten en parfym från Love & Toast som är helt naturlig, den doftar honung och kokosnöt, himla somrig!” (2012)
    “…det sunsilk summer instense, den är orange till utseendet, men vit innuti och doftar kokos! underbart” (2006)
    “Jag tog en som hette “Health nut” som innehöll banan, nötpasta, kokos, havremjölk honung och jordgubb, fantastiskt god.” (2009)
    “10:00-14:15 Skriva på boken, dricka kaffe och äta en kokostopp” (2009)

      Tack för bra exempel. Det var bland annat sånt jag menade i min kommentar ovan. Det friseras lite hit och lite dit.

      Anna svarar så här:
      ”Har inte sett något svar från henne, men om hon uttrycker det så är det en ren lögn. Det var lovord och vi tog i hand. Men det förvånar mig inte att hon förnekar det, hon har säker förnekat mycket som hon gjort i “dålig stil” i sin karriär. Hon är nog inte den första eller enda framgånsrika person som gjort det 😉

      Jag hade aldrig ljugit ihop något sånt här, varför skulle jag? Jag minns det hela glasklart eftersom det var slutet på min “bloggkarriär”.

      Men hur som helst, jag har inga hard feelings, det som hände var nog precis som det var menat att det skulle bli… Men jag tror inte att hon är en person att lita på, så mycket kan jag ta ifrån mig just den händelsen.”

      Kommer även att tänka på att hon uttryckt att hon alltid haft ett okomplicerat förhållningssätt till sin kropp medan hon även skrivit att hon kämpat med ätstörningar. Finns även fler exempel men detta sticker ut rätt mycket tycker jag, att hon fabricerar sanningen så att den ska passa hennes agenda för stunden.

      http://www.blondinbella.se/2010/02/sluta-mat-kompensera/

      http://www.blondinbella.se/2016/02/bikinikroppen/

      Sen är det ju LCC som ligger bakom hennes fina hy – när hon tidigare i veckan sagt att hon använder receptbelagda grejer från Apoteket.

      Gillis var en ängel som barn – två år senare beklagar hon sig över hur jobbig Gillis var som bebis

        BB verkar även ha tagit bort hela sitt arkiv från tiden Gillis var bebis, möjligtvis för att det då inte ska gå att bevisa att hon då hävdade att Gillis sov heeeela natten och älskade vagnen och att allt handlade om inställning och rutiner.

    Jag tar också allt Blondinbella säger med en nypa salt för hon ändrar sig väldigt ofta, finns otaliga exempel. Det mest allvarliga är väl där hon först har skrivit om hur hon mobbade andra i skolan, sen när hon skulle börja samarbeta med Friends var det plötsligt HON som blivit mobbad och inläggen om den tidigare mobbningen utförd av henne plockades bort.

    Med det sagt tycker jag hela historien är märklig. Hur kan Anna bara säga upp sitt kontrakt hos Stureplan om hon inte har något skriftligt från Blondinbella?? Vem gör så? Och varför kunde hon i så fall inte bara starta bloggen igen, måste ju funnits intresse från andra portaler?

    Bloggkommentatorerna har också skrivit om detta och de berättar att Bella personligen tog kontakt med dom för att värva över dom men det blev inget. Om det var så att Bella aldrig tog säljmöten och liknande, som Bella säger, är det konstigt att hon både tog kontakt med bloggkommentatorerna och hade mötet med Anna.

    Min gissning är att sanningen ligger någonstans mittemellan. Det är ju hursomhelst ganska utstuderat av Anna att ta upp detta nu när hon vill få igång sin blogg igen.

    Är det någon som vet varför det skar sig mellan Anna och Tunisgänget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.