Flott skare va!

Blondinbella:

bella bella2

Bella och Odd är på kärlekssemester på Riviäääääran och till middagen beställde dom inte en flaska Bollinger 2005 som på systemet kostar runt en 1000-lapp.

Vi drack Cava här i Halmstad igår och kom att diskutera just Champagne vs Cava/Prosecco mm och jag kan ärligt säga att jag lika gärna dricker en god Cava som Champagne.
Det spelar inget roll för mig – det är ju bara ett område.. som dessutom utökades för några år sedan så det som tidigare var mousserande blev helt plötsligt Champagne.
Tadaaaaaaaa! Ny etikett och Nytt – högre pris men samma smak.

Så en Bollinger från 2005 är nog ganska bortkastat på mig förutom själva känslan av lite mer ”lyx”.. men annars..nä…inte så kinkig..
Men visst, vill du vaska en magnumflarra Bolle rätt ner i halsen på mig så kommer jag inte protestera… Man vill ju inte verka otacksam liksom… =)

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Om man inte vill kosta på sig äkta champagne rekommenderar jag de alternativ som finns utanför Champagne men som ändå tillverkas enligt den traditionella metoden med en andra jäsning i flaska.
    Testa t ex Ferrari Brut från Trentino-Alto Adige eller någon crémant d’Alsace eller crémant de Bourgogne.
    Dessa viner håller hög kvalitet och kostar hälften eller en tredjedel av vad motsvarande vin från Champagne kostar.
    Men för familjen Spångberg duger de väl inte förstås.

    Champagne smakar bara bröd. Cava är mycket godare men bra mousserande cider från Asturias är ännu godare. Rätt långt från Strongbow och Rekordelig….

    Det är lyxigt och gott med glas riktigt kall, dyr champagne ibland men tycker det räcker med ett glas… Håller med – en bra cava räcker långt.

    Det ser ut som Kissie suddat bilden lite under ögonen på sig och den högra tjejen men struntat i Roxan som förövrigt ser smalare och mer tärd ut än någonsin :(.

    http://kissies.se/wp-content/uploads/2016/07/IMG_9750.jpg

      Håller med, jag tycker Roxy ser på gränsen till undernärd ut. Väldigt insjunken i ansiktet :/

        Asså hon Roxy måste ju vara sjuk? Helt sjukt att folk ”uppmuntrar” det, med tanke på att hon får massa modell-jobb och skit. Hon är läskigt smal. Bara ett stort huvud och en tändstickkropp. Såg exakt likadan ut när jag hade anorexia.. Som en Bratz-docka

    Hoppas han tog ett glas rött till köttbiten bara, man vill ju inte känna sig felplacerad.

      Nuförtiden går det även bra att dricka vitt till kött.

        Du kan dricka O’boy till kött också. Eller Red Bull.

        Du kan även inmundiga kolsyrad grädde med dina rökta morgonbrylé!

    Jag har aldrig förstått grejen med champagne/liknande. Smakar.. huäääähh! Sedan tycker jag dock att det ser fint ut, alldeles ”guldigt” och glimmigt 😀 .
    Föredrar öl, whisky och bourbon. Sedan kan det slinka ned en och annan flaska med rött också. . 😉

      Hahaha och själv älskar jag champagne eller cava. Vi har alltid minst en flaska, oftast två, när vi har gäster över på middag. Gillar inte alls smaken utav de drycker som du nämner, varken öl, whisky eller bourbon. Gillar inte rött vin heller, fördrar vitt eller rosé 🙂 Men smaken är ju som baken som det sägs 😛

    ”Magnusflaska” den var helt ny för mig. ☺️
    Jag är inte heller så kinkig – ett bra mousserande duger bra för mig, meeen Dom Perignon slår allt annat jag har druckit i den genren.

    Har testat att soda streama vitt box vin som var äckligt, gick helt ok att dricka efter det kolsyrade vinet fick kylas en stund i frysen! Hehe 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.