28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det enda jag tar med mig från det är att Odd inte fattar SPF överhuvudtaget och tydligen tror att det är 1985.

      Men, ”vita stjärten” -Odd var inte född då.

        Nä iofs, men han kanske kanaliserar någon som var med i solhetsen då. 🙂

    Den andra skvallerbloggen har nyss gjort ett inlägg där hon tar upp ett tips hon fått via mail ifrån random tjej att Kenzas kille flörtat på krogen(förmodligen har han varit trevlig och bjudit på sitt underbara smile och någon tänkte väl göra en höna av en fjäder, bara vad jag tror). Vart nyfiken, hur ofta får du in liknande tips helt utan fakta/bevis? Hur hanterar du tips som just bara är ett mail som säger ”Xs pojkvän Y flörtade med mig”?

      Haha insåg att det tydligen var här bland kommentarerna det började. Lusläser inte den bloggen som här hos mästaren 😀

      Jag har också fått in massor av såna tips men med tanke på att det är rena spekulationer så tänkte jag faktiskt att det är ett inlägg för henne och ingenting jag vill skriva om.

    ”Sedan dess har jag aldrig klarat av doften av kokos. Står.Inte.Ut.”
    Blondinbellas blogg, oktober 2012
    Tänk vad kärleken gör med människor. Isabella härdar nu ut med doften av både snus och kokos.
    Undrar hur länge hon kommer att ha näven knuten i fickan?

      Fast allt kan man väl inte gilla med sin partner?

    Fattar inte varför man som vuxen smörjer in sig med spf 50. Jag använder väldigt sällan spf men å andra sidan steker jag mig inte i solen heller. Känns väldigt onaturligt att låta huden vara i solen längre tid än vad den egentligen tål.

      För att man som vuxen vet riskerna med hudcancer 🙂

        Spf 50 är inte enda skyddet mot hudcancer ?

      Nej såklart det inte är enda skyddet, säger ju sig självt haha

      Jag har hud, men jobbar på förskola och är därför ute mycket. Jag försöker i största möjliga mån ha heltäckande kläder, hatt osv, men när det är över 30 grader pallar inte ens jag långbyxor. Då är det riktigt najs att spf 50 finns!
      Till mina fellow kräftor och blekfisar kan jag varmt rekommendera uv-tröjor för vuxna! Ser ut som vanliga kläder, finns i olika färger och modeller och har spf 400! Finns på nätet i diverse surfbutiker och australienska hemsidor 🙂
      Sola lugnt 🙂

        HAHAHA, ”jag har hud”! No shit!
        Hudcancer ska det stå!

        Jag förstår, tänker mest på att det inte känns hälsosamt att smörja in sig och sen utsätta sig för mer sol än huden egentligen skulle tåla, tex när man pressar på stranden.

      PS. Min hud tål ca 10 minuter i solen, (jag är jävligt ljus) onaturligt eller inte, men man är ju oftast ute mer än 10min /dag

        HAHAHAHA! Förlåt, jättejobbigt med hudcancern men ”jag har hud” fick mig att skratta rakt ut. För kul ??

      För att man ibland inte har något val än att vara i solen, eller som mig, bränner mig även i skuggan eftersom mina förfäder tydligen var blekfisiga irländare med hud lika känslig som blött toapapper…

      Sanningen är att sola med solskyddsfaktor orsakar hudcancer och hindrar huden att bilda d-vitamin ?

        Precis, sen är det ju en sak ifall man inte ens kan vara utomhus utan att bränna sig.

        ”sanningen”

    Alltså kan vi diskutera detta som BB skrev nyss om när hon fick panikattack:

    ”Och det var när Gillis var spädis och allt bara rasade samman och jag blev en våt fläck på golvet. Men som tur var Odd hemma och jag minns att han skällde på mig ”Du är för fan mamma nu Isabella, upp med dig. Det är inte farligt att ha ångest, nu går vi ut och så kommer det rinna av”. Och då ställde jag mig upp och staplade ut med Odd och Gillis. Jag grät ute på promenaden men Odds skäll gjorde att ångesten inte eskalerade så mycket att jag fick ta en oxascand och sova, så som jag brukade göra några gånger per år. ”

    Börjar undra om hon framställer honom som ett stort rövhål gång på gång med meningen eller om han verkligen är ett så stört rövhål. Om någon hade ställt sig och skällt på mig när jag var mitt uppe i en attack och sen tvingat mig att gå ut (vilket är en trigger för många med panikångest) hade jag fan gått sönder. Jättebra att det hjälpte henne och så, men bör man inte på ett lugnt och sansat sätt kunna trösta sitt barns mamma när hon lider av ångest? Eller är det för mycket begärt? Jisses, vilket bajshål den där Odd verkar vara.

      Det som funkar för dig funkar inte för alla. Många blir hjälpta av en omskakning under en panikattack, oftast en ”utskällning”. Läs och kommentera på Bellas blogg istället! 🙂

        Att många skulle bli hjälpta av en omskakning eller utskällning har jag aldrig hört talas om. Jag vet mycket väl att andra människor har andra sätt som hjälper men att skälla ut någon om att man ska ta sig samman när man är mitt uppe i det tycker jag generellt låter som en dålig idé och väldigt okänsligt.
        Jag fortsätter kommentera här, men tack för tipset 😉

      Kommenterade angående det på Bellas blogg, att det var en konstig reaktion från Odd. Fick en kommentar riktad till mig att jag inte vet vad jag snackar om etc. Tyckte det var underhållande iom att jag själv haft panik- och ångestattacker haha. Men det kanske hjälpte för Bella att bli omruskad, hade inte funkat på mig.

        I den bästa av världar känner ens partner av var en själv ligger någonstans. I fel situation, i fel panikattack hade jag blivit fullkomligt knäckt om min partner hade skällt på mig om jag mått dåligt. Ibland behöver jag bara höra att ”fan, ryck upp dig, nu kör vi”. I en bra relation känner en av varandra och vad en behöver höra/få för stöd för stunden.

      Det med ångesten har jag ingen åsikt om mer än att även där lär väl alla funka olika. Däremot har jag reagerat på sättet hon beskriver Odd. Ofta i goda ordalag men då handlar det mest om grejer han köper till henne, men allt oftare ganska negativa pikar eller grejer som får en att sympatisera mindre med honom.

        Precis, tror att Camilla också tagit upp det förr, att hon skriver saker som verkligen får en att inte tycka om Odd överhuvudtaget. Har en känsla av att många redan från början inte gillar Odd så mycket (eller har jag inbillat mig själv detta?) så varför spä på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.