Det går ju bra det här..

En liten påminnelse: Ni är för bra för att hålla på med galna påhopp. Diskutera gärna men håll lite god ton är ni snälla. Tack på förhand. =)

Sindy & KnivMicke:

Som ni alla nog vet vid det här laget så skickade Sindy mig ett mail där hon hotade med både det enda och det andra för att jag skulle ta ner inläggen om dem – vilket jag så klart inte gjorde – och hon avslutade mailet med följande ord:

”Jag och Michael har idag beslutat att aldrig någonsin skriva något negativt om varandra på internet igen, det kan jag garantera, så ni kommer endå inte ha något mer att skriva om oss.

MVH, Sindy Niklasson”

Med tanke på att Micke la upp den här bilden på Instagram – som visserligen togs ner igen – så verkar deras gemensamma beslut ha gått käpprätt åt skogen..
Ja, så var det ju det här med konsekvensanalys…

micke

Tack Selma för tips!

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Stackars, stackars Michael. Jag tror verkligen inte att han är oskyldig, jag tror de lever i ett destruktivt förhållande från båda parter, men detta är verkligen över gränsen.
    Det är Sindy (om någon) som bör förlora vårdnaden. Jag hoppas dock innerligt att de skärper till sig, gör slut och går vidare för barnets bästa.

    Vad var det jag sa?! Det var precis det här jag kommenterade för flera veckor sen när allt detta börjat och det var flera som inte verkade tro mig. Med andra ord är varenda ord jag hört SANNING. Sindys hot om att fixa ensamvårdnad ifall det av någon anledning skulle ta slut någon gång. Kan folk förstå nu vilken hemsk och VIDRIG människa denna sindy är? Alla borde gå ihop för att försvara/hjälpa Michael i detta om det finns möjlighet för det? Detta får intr ske. Usch vilken vidrig liten häxa sindy är. Är inte ett dugg förvånad

      Om något så är det väl MICHAEL som borde få ha ensamvårdnad om deras son, och sindy borde bli inlåst på psyk!

    Förstår inte detta med att ”hota” med ensam vårdnad. I slutändan är det inte du som bestämmer ändå vem som har vårdnaden. 🙂

      Det räcker att försöka få ensam vårdnad så är det obehagligt för den andre föräldern. Ett hot om att dras in i en socutredning, advokater och tingsrätt kan få många föräldrar att backa. Det är dock barnen som betalar det högsta priset.

    Hon är sjuk i huvudet.

    Sindy har nu svarat någon på sin insta som frågat angående detta

    Nu känner jag varken Sindy eller Knivmicke privat, så jag kan inte uttala mig om någon är en häxa eller behöver spärras in på psyk… eller ska ha ensam vårdnad.
    Om Ni inte känner dem privat… utan endast genom det de skriver och visar upp på Internet….tänk på Era ord kära vänner.

    Dock anser jag att man ska vara väldigt selektiv, med vad man lägger ut på bloggar och Instagram och liknande…vilket dessa två inte har lyckats med fullt ut. Hur osams och oenig man än är i ett förhållande….håll fingrarna borta från tangentbordet. Det förstör bara!

      +1

    Såg nu den röda texten. Tack!

    Jag förstår heller inte grejen med ”hot om ensam vårdnad”. Om Michel har gjort/gör något som Sindy vet och som skulle göra att hon isåfall fick ensam vårdnad så är det ju så det ska vara. Och omvänt naturligtvis! Men det enda hon kan göra är att ansöka om det och sedan görs det en prövning. Om allt är bluff och båg så kommer det också fram. Nu för tiden existerar inte ”mamman har första rätt till barnen”-synen längre, iallafall inte i mina kontakter med myndigheterna… Men jag kan inte ta ställning för någon av dessa två för jag känner inte dom och har ingen aning om hur dom tar hand om sin pojke. Allt som skrivs om att ”hon/han är sån och gör så” är ju bara hörsägen.

    Tycker ni ska vara försiktiga innan ni börjar slänga er med anmälningar hit och dit och att välja sida, för vi vet egentligen inte särskilt mycket om verkligheten.

    Vad har syrran med det o göra?

    Varför heter han Knivmicke? :S

      Undrar jag med!

      För att han hade en kniv tatuerad över hela näsryggen innan. (nästintill helt bortlasrad nu)

        Inte kniven på näsan som det refereras till…. Utan den han har på kuken

      leker gangster

      Han har en kniv tatuerad på könsorganet..

      För att han ska ”sticka kniven i dig” med kniven tatuerad på kuken. -_-

    Ingen av dem borde ha internetuppkoppling!

      Eller barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.