She can't catch a break..

Blondinbella:

bellakoll
Jag var säker på att kritiken skulle handla om att hon åt glass från BARN-buffén men icke.

Hon kan verkligen inte vinna här.
Antingen är hon för tjock eller så är hon för smal och är det inte det så hittar hon på att hon käkar glass men egentligen så bantar hon?
Hur kan en bild på Bella och en glass resultera i de här kommentarerna?
I min värld så finns det bra många andra bloggare på listan att kritisera när det kommer till bantning, kroppshets och liknande innan Bellas namn dyker upp.

b1 b2 b4 b5

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tror att det hela handlar om avundsjuka. De klarar inte av att se en person äta vad de vill, ha en sund inställning till sin kropp och se ut som hn gör.

      Tror faktiskt inte det handlar om avundsjuka utan om att vissa personer vill skriva negativa saker till Blondinbella hela tiden. Oavsett vad hon lägger upp återkommer vissa personer och skriver surt om något, vad som helst. För smal, för tjock, dålig hy, för mycket smink, för gul i håret, för grå i håret, barnen sitter farligt, Odd gör fel, ser fel ut, Odd är för tjock, Odd är för white trash osv, osv.

    Helt normal kroppsbyggnad,,,,

    ”Nu får du inte bli smalare!” Bestämmer vem? Vem har rätten att bestämma över NÅGON annans kropp? Bella får väl bli hur smal eller tjock hon vill?! Denna dumma jävla kommentar, jag blir så less!

      Lotta viktpolisen!

    Hahaha ryser verkligen.. Man undrar ju hur det står till där uppe för vissa personer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.