Smygreklam när den är som sämst..

Blondinbella:

cc

Det enda som saknas är priset och vägbeskrivningen till apoteket i Falkenberg.
Ibland blir man ju full i skratt – hon försöker inte ens dölja denna ytterst specifika reklam.

Nu vet alla i Falkenberg att Kronans apoteket säljer Bellas produkter!
Och jag kan ju inte vara sämre så här har ni kartan så ni hittar dit! 


Men det finns ju TVÅ! Tänk om man väljer fel apotek? Eller är det båda två, Bella?
cc3

14 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har gett upp hoppet om att Isabella någonsin ska inse skillnaden mellan att ”berätta om sitt liv” och att göra reklam.
    Om hon bara berättar om sitt liv kan hon ju faktiskt skriva att hon glömde sin ansiktstvätt hemma och måste köpa en ny i Falkenberg.
    Någon som tror att det vore en motiverad och intressant information till läsarna?
    Nej, naturligtvis inte eftersom informationen om den ”glömda” ansiktstvätten är bara en sann eller påhittad anledning att åter igen skriva om LCC och Kronans Apotek.
    Måste saker och ting dras ännu en gång via Reklamombudsmannen? Vi vet ju att Isabella inte tycker utslaget där var riktigt eftersom hon har intressen i LCC och inget samarbete angående reklam med företaget. Låter väldigt filosofiskt.

    Behöver väl få in så mycket pengar som möjligt nu när Odd inte drar in någon lön varken från 9-5 jobb eller sociala medier. Noterade på någon kanal att Odd dundrar runt på en ny moppe (med sidospeglar) och tyckte det var lite konstigt med tanke på att de iom ”sky” har två bilar i hushållet. Men vid närmare efterforskning visar det sig att de gjort sig av med BMW’n. om försäljningen berodde på att de behövde få in pengar för att kunna finansiera en ny moped till Odd förtäljer inte historien.

      Finns bild för någon vecka sedan på Bellas Instagram som visar den nya, vita powermoppen.

        Kan det inte vara så att Odd helt enkelt föredrar och vill åka moppe? Lite vind i håret (nåja, i ansiktet åtminstone…) och frihetskänsla liksom 😉 Jag väljer i alla fall moppe över bil any day, särskilt på somrarna. Det är nice som fan ju ^^
        Visst, förvisso opraktiskt när man har barn som ska lämnas och hämtas, men det kanske BB ansvarar för (har dålig koll då jag ej läser bloggen, så no hate plz om de gått ut med att de hämtar/lämnar lika mycket =)). I så fall kanske Odd åker kollektivt med knattarna på hans dagar? I dunno know, men man kan ju ha både moppe och busskort faktiskt 🙂

    När de skulle flyga till Antibes tidigare i sommar var det någon av hennes produkter som precis tagit slut men som tur är säljer de LCCs produkter i Terminal 5 på Arlanda så hon kunde göra ett liknande inlägg därifrån.

      Vi kan nog räkna med att Isabella kommer att glömma ta med sina produkter från LCC allt oftare i framtiden. Speciellt vid resor.
      Kommer hon till någon plats där Flattered säljs kan hon ju påpassligt ha glömt tofflorna hemma också. Häpp!

    Tänkte samma sak när jag såg inlägget, hon har inte ”glömt” något. Men om någon påpekar det kan hon skylla på sin adhd….

      Väldigt praktiskt att vara en laktosintolerant dyslektiker med astma, ADHD och IBS. Då kan man knappast ställas tiill svars för något man gör eller säger.

    ”Men det finns ju TVÅ” hahahahah, dog

    Hur funkar det när, typ Bella i det här fallet, handlar sina produkter? Måste hon betala fullt pris? Eller får hon produkterna billigare eller typ gratis? Är det någon som vet? Kanske bara är jag som är korkad?
    Hon skriver ju att hon köper men det behöver ju inte stämma.
    Tänker att hon säkert betalar men tycker samtidigt att det känns väldigt skumt att behöva betala för sina egna produkter s a s.
    Jag är inte bitter/sur/avundsjuk utan bara nyfiken då jag inte vet hur det funkar.

      Ok, hon skrev inte att hon betalar just här meningar för mig att jag läst det tidigar

      Självklart måste hon betala fullt pris när hon köper produkterna hos en ÅF. Apoteket har ju köpt in produkten. Om hon skulle ta produkter från LCC’s egna lager behöver hon däremot inte betala, men ev. förmånsbeskattas för produkternas värde.

        Ah ok, då är jag med. Tack:)

        Vore märkligt om Pingis och Isabella som ägare till LCC inte skulle ha tillgång till de produkter de behöver för privat bruk. Jag har själv jobbat med marknadsföring av kosmetik och under de åren behövde jag aldrig själv köpa något från de märken vi sålde. Vi hade allt vi behövde på marknadsavdelningen. Men självklart måste man betala för produkter man ev köper hos återförsäljare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.