Mer underhållning..

Kissie:

kissie

Jag förstår att Kissie gått vidare till en mer mogen och vuxnare jag men visst var det mer underhållande när svaret var ”barnmat” och bloggen gick ut på att enbart provocera?

kissie2

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hysteriskt roliga tider. Speciellt eftersom de var så tydligt vilka som inte hade klarat ett internet-körkort och köpte allt de läste utan minsta eftertanke haha

    Fast är väl precis samma hålla sig i form-metod hon använder nu som då, photoshop.

      Hon photoshoppar inte lika hårt som hon brukade. Då var det medvetet illa för att provocera, nu försöker hon vara diskret och hugger direkt om någon påstår att hon redigerat bort en valk. Men sen är det tydligt att hon har en mycket mer hälsosam vikt nu än när hon var ett vandrande anorexiafall. Hon har nog lagt på sig tio kg från när hon var som smalast. Dock tror jag Kissie kommer få en chock när hon kommer till 30-strecket… Hon verkar ha samma ämnesomsättning som mig, lätt att upp i vikt och rätt enkelt att gå ner i vikt om man jobbar lite på det. Men bara så länge man är 20-något… Sen bromsar ämnesomsättningen och det är löjligt lätt att gå upp i vikt och svinsvårt att gå ner….

        Vem bryr sig vad hon väger. Huvudsaken är att hon mår bra och slipper kommentarer som dina 🙂 puss hej

        C, jag bryr mig inte om VAD hon väger. Däremot tycker jag det är tragiskt att hon själv är så noga med att photoshoppa fram det ideal samhället skapat just i år och så aggressivt hugger när folk påpekar hennes redigering. Hon borde vara öppen med att hon redigerar eftersom hennes kroppsfixering bidrar till hetsen runt våra kroppar.
        Och om hon inte ändrar synen på sin kropp tror jag hon kommer bli olycklig när hon inser att inte ens Photoshop kommer få hennes kropp att se ut som idealet när hon är 30+.

        C – en redan otrevlig kommentar blir inte trevligare med en smiley och ett ”puss hej”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.