That kinda backfired..

Hugo:

paula

Hugo skrev ett inlägg som nog var menat som kärleksfullt och med glimten i ögat om sin kära sambo men läsarna verkar inte alls ha fattat galoppen utan sågar Paula vid fotknölarna.
Det var nog inte riiiiiiktigt det Hugo hade tänkt sig med sitt inlägg.

Jag vet inte var ni står men jag gillar den här Hugo betydligt bättre än den dumme fan som tjuvred på främmande hästar i hage och som spelade in La Isla Bonita tillsammans med Paow.

Paula HAR förmodligen fått ge Hugo en och annan uppsträckning genom året men när vissa kallar det för hjärntvätt så kallar jag det att mogna.
Han är tvåbarnsfar och en framgångsrik företagarna och han har nog mycket att tacka Paula för. Hugo innan Paula hade noll konsekvenstänk och var mogen som en grön banan.

Och att Paow skulle ridit(!) alltså inte glidit räkmacka är humor. Den här Linda måste ha missat att Hugo bad Paow agera som hans flickvän för att han skulle få en stor blogg. Inte tvärtom.

p1p2p3p4

 

20 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    CamCam! Whats up med Kenzas hashtags i varje instapost om Montenegro? #visitbudva dyker ju upp varje gång hon är där. Spons?

    klart fjortisar hatar paula. hon har ju tagit deras dröm-man

    Tycker det var gulligt skrivet av Hugo ju! 🙂

    Haha gabriella la upp ett helt inlägg med bilder på sina trosor o bh:ar. Fräscht

      Antar du var ironisk när du skrev ”fräscht” så vad är ofräscht med det? Kan ju garantera att de är tvättade så ser inget konstigt med det?

      Fattar inte vad som är ofräscht med det.

      O vad är så ofräscht med det då??? Ser inga som helst problem med det.

      Eh? Varför vill NÅN se en annan människas underkläder och varför vill MAN visa sina underkläder till folk? Käften nu sluta lek liberala

        Ojoj Alice. Frågan är varför du ställer retoriska frågor. Det finns ingen förklaring till varför man gillar eller inte gillar en viss färg eller maträtt. Mänskliga åsikter är inte logiska och du kan sluta låtsas som att du vet någonting om människor runt omkring dig för det verkar som att du lever ensam på en ö. ”Käften nu sluta lek auktoritär”.

        Är väl lika ”ofräscht” isf att visa upp sin nya klänning eller sina favoritskor?

        För att man älskar fina underkläder? Hon berättade ju vart hon köpt allt också så det var ett tips-inlägg. Jag blev inspirerad i alla fall 🙂

        Det jag har närmast kroppen är för min pojkvän ögon, inte för någon annans. Skor, byxor och tröja är plagg jag skyler mig med, eftersom jag inte vill gå i bara underkläder på stan. Är det ok med er eller? Förstår ni skillnaden? Integritet och självrespekt kallas det i förr folkmun, men det har tyvärr hjärntvättats bort. Nu är vi ju fria kvinnor, tillåtna att bete oss precis så horigt som vi behagat utan att någon får ha åsikter om det. Det är ju kvinnoförtryck, som vi alla vet.

        Vän av ordning måste ju dock fråga VARFÖR ni vill fläka ut både trosor och integritet till allmän beskådan? To each his own, men det andas jävligt mycket tomhet och bekräftelsebehov.

        Tack femenismen för att i ingenting är helig eller veckert längre. Men knulla i Bangkok får vi i alla fall göra, och helst posta det på insta!!

        Cha Cha bitches! Läs en bok typassåbahva

        http://www.theimaginativeconservative.org/2016/07/how-hook-up-culture-is-damaging-women.html

        ”An entire generation of women is wounded yet unable to find the source of the bleeding. There is, indeed, an “unconscious despair” behind their “games and amusements.” They “hook up,” feel awful and have no idea why. It’s hard to heal when you don’t know you’ve been damaged. And the despair and shame that these women who hook up feel is real. Contemporary sexual culture is toxic for young women, and until women stand up and acknowledge that fact, despair, sadness, and regret are going to be the underlying chord structure of their very lives. We fail an entire generation when we withhold from them the “wisdom not to do desperate things”

        Ja du ”Smuts”

        Ditt nick säger mig från vilken del av världen din syn på livet och framförallt kvinnor kommer.

        Jag tror att du skulle behöva en present för att du ska få lite ömhet och mer empati. Jag är snäll idag så du får välja mellan två olika husdjur, då de är bäst på att ge kärlek. Så vad vill du ha? En hundvalp eller en minigris?

        Cha cha!

        /Hmm

    Va??? Nu har jag missat något här. Var det Hugo som tjuvred hästarna på midsommar som Tyra skrev om???

      Nej, Hugo red en häst i en hage för många år sedan och skrev om det på sin blogg. Som tur var så var det en snäll häst, och dess ägare skrev i hans blogg att det inte är okej att rida på hennes häst utan lov 🙂

    Jag tror att det finns en nypa sanning i detta men de har båda skuld i det. Jag tror att Paula är duktigt dominant. Hon gillar att ha det på sitt sätt. Hugo var en vilsen själ när de träffades och insåg snabbt att hans framgång fick sig en skjuts när han ”skötte” sig. Något som Paula uppenbart har en del i. Men ett förhållande kräver att båda ger och tar och jag tror att Hugo viker sig lite och gillar att någon tar han om honom och mammar av sig på honom.

    Jag har slutat läsa deras bloggar då jag tycker att deras ekorrhjul snurrat lika fort & åt samma håll ganska länge nu. Sen är de inte alls i kontakt med sina läsare då de i princip aldrig svarar på några kommentarer, positiva el negativa. Enda gången jag sett dem svara var när hela soc-karusellen snurrade.

    Tråkig läsning, desperata försök till statistikfiske. Så lättlurade är vi inte!

      Jag tycker varken det ena eller andra om H&P, jag följer inte dom och ingen av dom har någonsin intresserat mig så jag lägger ingen värdering i vad du skriver, jag varken tycker för eller emot vad du säger. Dock reagerar jag lite på att du skriver att Hugo viker sig lite och att han gillar att bli mammad och omhändertagen… Om han gillar att ha det så, är det verkligen negativt då? Det är ju bara dom två i deras förhållande och om båda trivs med sättet deras förhållande är på, vilka är vi då att stå utanför och tala om att deras förhållande minsann är osunt? 🙂

        Men jag skriver inte att det är negativt, snarare så att det är positivt för dem båda. Han blir mammad och hon får mamma ? Win win! Men självklart vet han vilka reaktioner ett inlägg som detta skapar ?

    Påtal om rida på häst i hage gjorde Saga scott detsamma i en av Vlad & Daniels youtubeklipp från Jocke och Jonnas bröllop.. inte ok i mina ögon! 😮

    Är det bara jag som tycker hans inlägg är helskönt? Självironi och glimten i ögat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.