Det där med att vara professionell..

Blondinbella & Tyra:

I vår senaste podd tog vi upp ämnet ”privat vs företag” och jag använde mig av just Bella som ett typexemel på professionalism eftersom hon aldrig skulle slänga käft med sina läsare i bloggen.
Nu HAR hon faktiskt skrivit ett inlägg där hon bemöter alla tråkiga kommentarer som trillat in på senaste och den är ett UNDER av professionalism.

För att verkligen visa på skillnaden i hur man kan bemöta kommentarer beroende på om man är mån om sitt varumärke eller inte så har jag plockat ett  inlägg där Tyra gör samma sak.

bellas tyras

29 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blondinbellas inlägg är ju en del av hennes strategi. Hon vet ju exakt vad hon är ute efter för reaktion med sina inlägg.
    Tyra har ingen strategi och skriver ju utan att tänka efter

      Precis. Det är därför Bella är framfångsrik och gjort spikrak karriär upp medan Tyra tar hela tiden tar ett steg fram och två tillbaka.

      Båda har haft samma förutsättningar vad det gäller pengar och ”kändisskap” men förvaltat det helt olika.

      Tyra har själv sagt att hon är känslostyrd och går på hennes impulser – därav att hon skriver innan hon tänker? Omoget och oproficiellt.

    Åh jösses, ska man skratta eller gråta?
    Som natt och dag verkligen. Någonstans så hoppas jag att Tyra läser det här och tar det till sig. Läser gör hon säkert, men tar det till sig gör hon nog inte. Även om man så skulle trycka upp det på baconpaketen skulle det nog gå henne förbi.

    Jag kan inte minnas att Tyra någonsin varit proffisionell, var det i så fall innan hon skaffade hästbloggen?

      Haha nej, minns när Kissie gästade ”Bella&Tyra-show” , var lika stor skillnad på bella och tyra där

    Ja, så har Isabella lyckats få ytterligare 250 kommentarer bara genom att låtsas tycka det är jobbigt att sitta och godkänna ”tråkiga kommentarer”.
    Dessutom har hon ju lyckats stärka sammanhållningen i supporterklubben (de sk vakthundarna) som inte är sena att rusa fram med saliven sprutande kring käftarna så fort de fått vädring på någon som dristar sig att ifrågasätta allas vår egen Queen B.
    Jag skulle inte tro att Isabella tycker det är särskilt jobbigt med ”tråkiga” kommentarer så länge som de inte innehåller hot eller rena oförskämdheter. Hon småskrattar nog som vanligt på väg till banken åt alla losers som nappar på hennes ständiga klickfiske.

      Well spoken.

      Hoppsan vad bittert detta smakade.

      Isabella är helt klart så övertygad om sin egen förträfflighet att det behövs mer än några ”tråkiga kommentarer” för att hon ska ta åt sig.
      Kanske är det just bristen på ödmjukhet hos henne som irriterar många läsare? Skulle hon ha mer självdistans och inte vara så helt fokuserad på att exponera sin egen framgång skulle kanske fler tycka att hon faktiskt har åstadkommit en hel del trots sin ungdom.

        Jag tycker att det låter som en fantastisk inställning till livet, men så är ju också jag övertygad om min egen förträfflighet.

        Jag håller med Keso.

      Antonia, hur känns det att vara så bitter? Varför lägga tid på att läsa bloggar som uppenbarligen väcker dessa känslor hos dig. Du håller dig inte till fakta utan gör en massa insinuanta inlägg dom bara är sååå trista. Använd din tid till något som kan lyfta dig lite istället.

    omg… och tyra som är äldre..

      Tydligt exempel på att mognad och ålder inte går hand i hand.

        håller med! verkligen!

    Exakt, tack för att du visar skillnaden, svart på vitt. Tyra är en omogen person som uppenbarligen inte klarar av att vara offentlig eftersom hon tar allting personligt och inte kan hantera/filtrera det som är negativt. Man måste inse när man lägger ut sitt liv offentligt att man kommer bli kritiserad och ”granskad”, det finns folk som klagar på allt. Man måste bara ha finessen att ignorera det oviktiga – precis som Blondinbella gör. Och när hon väl nämner negativa kommentarer i bloggen så gör hon det på ett MOGET sätt.

    Jag skäms bara jag läser Tyras text. Ser hon verkligen inte hur illa det låter? Går hon aldrig tillbaka och tänker, ”oj, det kanske var illa formulerat.” Finns det ingen i hennes närhet som säger till henne att hon kanske bör tänka sig för innan hon skriver något? Jesus! Sen undrar hon varför hon får så mycket skit. Man behöver inte hålla med BB om allt och man behöver inte ens gilla henne- men hon är fan mognare än Tyra och bemöter folk med respekt. That’s all anyone asks for.

      Folk i Tyras närhet har nog försökt säga till henne men hur tror du hon reagerar mot dem? Troligen på samma sätt som mot läsarna…. Hon har ju svårt att behålla vänner så det är nog inte höga odds på att hon lätt stöter bort alla som inte stryker henne medhårs.

    Jag har aldrig varit en beundrare av Bella tidigare, men sedan hon fick barn och samtidigt lyckats sköta både blogg, företag och familj så har jag blivit mer intresserad och så imponerad utav henne. Hon gör visserligen inte allt själv men hon vågar följa sina drömmar, lyssnar på kritik och utmanar ständigt sig själv. För några år sedan tyckte jag att Bella var dötrist och fake, men jag kan idag ärligt talat säga att hon inspirerar mig som mamma, företagare, fru och människa.

      Bella ÄR riktigt duktig på det hon gör, driftig och väldigt inspirerande 🙂
      Det måste man ju kunna se även om man inte är förtjust i hennes om person. Hon är nog så olik mig själv som man kan bli, men har länge varit väldigt imponerad av henne!

    Tyra är inte frisk i huvudet. Någon nära anhörig borde bara ta bort hennes dator och mobil och se till att hon aldrig kommer nära sociala medier igen.

    CamCam, förstår självfallet om du känner att det är olämpligt att svara på min fråga, undrar om du utifrån hur du känner/känt Tyra tror att hon är mottaglig för konstruktiv kritik? Finns det människor i hennes närhet som hon nu/förr faktiskt lyssnar på? Med andra ord, har du varit med om att hon resonerat kring sig själv med distans?

    Det skulle synnerligen vara väldigt intressant att få vara en fluga på en vägg och höra vad alla Tyras ”bloggkollegor” (om de nu ens kan räknas som just kollegor, känns inte som att de riktigt spelar i samma liga) har att säga om henne…

      Önska inte för mycket, slår det fel kanske hon tror du är en tramadolgräshoppa och då åker du ut snabbare än snabbast ?

        Tramadolgräshoppa?

        Kissekatt, ja förr när hon åt tramadol såg hon ju gräshoppor överallt, i varenda blogginlägg hade hon sett gräshoppor hemma. Och hon verkar inte älska dom direkt (förståeligt).

        Mjaaa… du överdriver inte lite nu då? 😉
        Finns bara ett inlägg där gräshoppor nämns och det var när hon såg en gräshoppa sitta i chipsskålen.

        Kanske var på instagram också, minns iaf att det var både när hon bodde i Rosersberg och där hon bor nu, så 2 inlägg åtminstone ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.