ÄNTLIGEN!!

Egoina:

ego

Äntligen en bloggare som INTE vill att hela röven ska hänga ut vid bärandet av ett par jeansshorts.
Jag vet många som borde haka på den trenden men listan skulle bli ack för lång så om du vet med dig att du visar hela arslet och känner dig träffad – BRA!

Är jag bara #avundssjuk och #näthatare?
Icke! Jag kan få min röv att ramla ur i de längsta av shorts. Det ni!

21 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det skulle vara kul om du skulle lägga upp lite bilder på dig själv Camcam och visa hurdana kläder du brukar använda för läsarena.

      varför..?

      Jag har onepiece och klackisar oftast!!!

    Fast ja du haha här kommer jag med min bitterhet igen. Varför är det mer ok att täcka sin röv än att låta den hänga ut? Om en kille hade skrivit detta så hade ju alla sneat (förhoppningsvis). Helt ok att inte vela visa sin röv (som mig, känner mig altför naken) som det är att vela visa den. Vad tjänar du på att bry dig? Världen och samhället tjänar inte på att höra din åsikt iaf

      Käften

        Full eller varför så svårt satt motivera din åsikt?

        Har du inget bättre argument än att inte försöka stoppa folk från utrycka sin mening, ja då har du inga argument alls.

        Blev ett INTE för mycket är…

        *Har du inget bättre argument än att försöka stoppa folk…

      För att det är så jävla fult!

      Därför att det kallas FOLKVETT! Killar visar oftast inte halva röven på stan mig veterligen.

        Fast nu så tycker ju många muslimer att det är folkvett att täcka håret på kvinnor och att det inte alls är normalt att en tjej ska få ta plats i en konversation bland män. Det är normalt för dem. Det är exakt lika trångsynt och efterblivet av dig att säga att någonting är fult eller fel när det inte har någon inverkan på dig alls. Om någon vill göra någonting utan att ha negativ påverkan på andra så borde inte någon ha någon rätt att säga någonting. Blir så pinsamt hur ni stoltserar med eran dumhet. Blir faktiskt lite rädd att det bor sådanahär människor i Sverige. Trodde att vi var lite smartare här borta än i resten av världen. Måste vara ett riktigt tråkigt liv att se någon klä sig på ett visst sätt och bli arg över det. Önskar verkligen er att ni växer som personer för det behövs så uppenbarligen. Du har ingen förklaring till varför det är fult att ha räven uthängandes därför får du lov att hålla käften. Frågan ”varför” är någonting alla borde ställa sig innan dem agerar. Fan vad tråkigt.

        Du är ju verkligen jättemogen. Eller? Antar att du själv är muslim eftersom du verkar kunna en hel del om deras tycke och tänk?

        Fast Wyy, det är ju faktiskt inte du som bestämmer vad som påverkar andra negativt. Om någon tar anstöt av att folk springer runt halvnakna på stan, då har det ju en negativ inverkan på personen det väcker anstöt hos, eller hur? Och enligt din egen argumentation borde personen därför ha all rätt i världen att säga vad denne tycker om saken i fråga, också utan att kunna förklara varför man känner som man gör.
        Känslor är liksom per definition irrationella och har därför sällan en logisk förklaring, men de kan likväl fortfarande ha en negativ inverkan på personen som upplever dem, så vem är du att förringa andras upplevda känslor? Trodde vi var lite mer empatiska här borta än i resten av världen………….

    Tycker folk ska sluta kritisera vad andra har på sig och bara fokusera på sig själv och vad man själv vill ha på sig..

      Det här blir en jäkligt tråkig blogg om alla bara ska sköta sitt.

        Haha 😀

        Visste inte att det här var en modeblogg? Camcam har ju uppenbarligen noll koll på vad man har på sig utanför Skåne och det är ok men det är ju inte hennes jobb att mobba andra för vad dem har på sig. speciellt när hon bara sprider en idé om att det finns rätt eller fel när det kommer till vlika kläder man ska bära? Det skapar ett mycket mindre glatt samhälle om vi alla går runt och ber andra att klä sig så som vi vill.

          Skåne? Jag bor fan i mig inte i Skåne! Vilken förolämpning. Queen CamCam bor i Stockholm.

        Fan va man märker at Wyy visar sin röv i kortkorta shorts.

    Nej wyy visar inte alls sin röv upp i shorts någonsin då wyy inte har en röv att visa upp. Hade jag haft en hade jag visat upp den så mycket som jag ville,dock,på samma sätt som jag antar att du visar så mycket arm eller hår som du känner för och föeväntar dig att dina medmänniskor skall accetera aty du gör det. Det här handlar endast om att vara en decent medmänniska vilket ni alla visar att ni inte är. Jag skriver det igen. Tänk om alla satt o bestämde hur andra skulle klä sig baserat på egna åsikter? Åsikter om andras klädsel är så oviktigt och så varierat att det är helt lönlöst samt motverkande att trycka ner eller försöka övertyga andra om att deras åsikt är fel. Det finns ibget vetenskaplig metod att få reda på vad som ör rätt eller fel nör det gäller sådana åsikter. Om ni har några smarta argument att komma med snälla gör det istället för att anta hit o dit som man gjorde på landet för 100 år sedan. Och till någon längre upp som tog så illa upp om att jag skrev om muslimer, jag hade kunnat göra exakt samma sak med kristna eller ortodoxa judar men just idag är det muslimerna som är mest extremistiska med sin tro, samt alla vet vad jag pratar om. Man behöver inte vara religiös för att prata om en viss religions filosofi. Det går utmärkt att göra det utan också. Disclaimer: jag ogillar all systematisk religion så snälla låt mig va””`
    Och sist men inte minst, camcam, jag ber om ursäkt att jag antog att du bodde i Skåne hahah men ibland så känns det som att du gör det när man läser hur du kategoriserar saker o ting, fast det kanske egentligen är en huvudstadssjukdom (she said,categorizing )

      Menar du att kategorisera saker och ting är ett skånskt drag? What?

    asså folk får väll ha på sig vad dom vill men skulle aldrig i mitt liv vilja se ut så själv, tänker bara på mina fruktansvärda fjortistider när man gick i björnborg-trosor som byxor på hångelfester och klippte hål i jeansen precis så rumpan syntes osv….. huva… (ryser över hela kroppen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.